TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: chevasil - Nisan 10, 2010, 05:18:27 ÖS
-
http://www.youtube.com/watch?v=AUY5V2hfTww&feature=related 450hp uno dıkkatınızı cekerım:)
-
ilginç... :)
-
enteresan
-
her ikisi de stock olsaydı söylerdim hangisinin geçeceğini...
Yoksa bir anadola bile porsche yi geçirtebilirsin...
-
adamlara helal olsun.baya uğraşmışlar.ama bence o honda vtec değil
-
stock olsa zaten bu vıdeoyu nıye koyalım :) ama uno ya ıyı yapmıslar. bıde bunun uno-clio rs kapısması var onu koymayım clio cular benı kovalar adam kac boy fark atıo clıo'ya :):):):)
-
bolca para ve emek harcandıktan sonra herşey mümkün bence. çok yadırgamadım videodaki durumu :)
-
stock olsa zaten bu vıdeoyu nıye koyalım :) ama uno ya ıyı yapmıslar. bıde bunun uno-clio rs kapısması var onu koymayım clio cular benı kovalar adam kac boy fark atıo clıo'ya :):):):)
E o zaman başlık yanlış... Ben de bunu diyorum...
Benzer veya yakın şartlar olacak ondan sonra diyeceksin o bunu geçermi diye... Sen koy 450hp yi sonra da o bunu geçer mi diye başlık at...
-
cogu dıyor rs vtecı gectı dıye bende uno bıle gecer anlamında koydum vıdeoyu yeterkı motor yapılsın ok kardes baska bırseyden degıl.
-
iyiymiş :D
-
Uno tam bir şaka makinası yemin ediyorum hafiften oynanmışı bile 1-2 her türlü gider yapıyor :D benim arkadaşımda var harbiden uno gibi gitmiyor :D