TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: Erdur - Mart 31, 2010, 07:37:20 ÖS
-
arkadaşlar 2005(makyajlı kasa) Honda almak istiyorum ama fiyat yelpazesi 20-30 arası aklım karıştı bu kadar fark eden nedir acaba bide aşağıdaki link teki arabanın ederi nedir sizce çokmu pahalı yoksa normalmi?
http://www.sahibinden.com/dusuk_kilometrede_civic_vtec_es-04WQQaXQQ23445961WQQpXQQdisplayitem (http://www.sahibinden.com/dusuk_kilometrede_civic_vtec_es-04WQQaXQQ23445961WQQpXQQdisplayitem)
-
şimdiden hayırlı olsun 26.500 tl verilebilir BENCE !!
-
25.000 TL net fiyatıdır. o da km si çok az. fazlası etmez.Ama şunu söylim bu kasalar bütün rakiplerinden daha çok tutuluyor. Ben 2004 makyajlı kasayı 28850 ye aldığım zaman benim teyzeoğlu corolla sol ü 33000 tl ye almıştı. Şimdi fiyatları aynı hatta civic daha pahalı. 2 parça boya olmasa idi. 26000 ederdi.
-
25.000 eder ;)
-
bencede max. 25 bin eder gerçekten dedikleri kadar temizse...
-
temiz olduğuna emin olup pazarlığınızı da yaptığınızda alınır çok güzel araç...hayırlı olsun şimdiden
-
resimlerden anladıgım kadarıyla ******dan aldın dimi?
-
mutlu
resimlerden anladıgım kadarıyla ******dan aldın dimi?
mutlu
-
happyhan ın önüne parkedilmiş duruyor araç. herhalde servis bakımları tamdır demeye getiriyor satıcı :)
-
happyhan ın önüne parkedilmiş duruyor araç. herhalde servis bakımları tamdır demeye getiriyor satıcı :)
happyhan o da güzel :D :D :D
-
23309135 nolu ılan sahıbındende.......dostum gel sana satım bunu mutlu olursun....ben sıfırına gırdım beyaz oldu ıcın bekletıyolar..yoksa hondaya verıcem emın olmutlu olursun...enson 25500 dur haberın olsun..
-
Arkadaşım senin arabanda gerçekten güzelmiş, ama otomatik vites tercih etmiyorum yoksa tam kafamdaki kıstaslara uyan bir araç otomatik vites dışında...
-
pekı dostum sen bılırsın..ama sunu unutma artık gunumuzde beledıye otobuslerının bıle otomatık oldu gunlerdeyız...bılmeme daha once bu kasa otomatık kullandınmı..bu dıyer otomatıklere benzemez..hakkında hayırlısı...