TeamHondaTurkey.Com
HONDA => LPG, CNG ve Alternatif Yakıt Sistemleri => Konuyu başlatan: merburvehan - Mart 07, 2010, 04:42:50 ÖS
-
Selam arkadaşlar vtec2 aracımı sattım ve birazda konforu yaşim diye 2000 model 520ia araç aldım.Allah gönlüme göre verdi (araba konusunda çok titizim) ve 79000km de boyasız bir 520ia buldum...
Doğal olarak çok yakıyo sıralı 6 silindir LPG taktırcam şu an araştırma içerisindeyim böyle bir arabaya kalitesiz bir lpg taktırıp sorun yaşamak istemiyorum.Zaten bu aracın bir sorunu başıma büyük işler açar.
Baktığım markalar Brc,Prins ve teleftex Bu 3 marka üzerinde duruyoruum Prins en iyisi olarak söyleniyor ama en pahalı olanı forumlardan araştırdığımı göre bu teleflex hollanda malı ve sistemi biraz değişikmiş motorda lpg namına hiç bir şey gözükmüyo hortum kablo v.s..Acaba bu teleflex marka lpg taktırsammı brc den daha iyi olduğu söyleniyo.Siz olsanız ne yapardınız...
Kusura bakmayın birçok bu konudan var ama söz konusu bmw ve 6 silindir olunca konu değişiyo...
-
bence pirins yada brc servis ağının daha yaygın olduğunu da untmayın...
-
Yeni aracın hayırlısı olsun.Bahsettiğin markaların hepsi gayet kaliteli.Prins hakkında bende çok iyi şeyler duyuyorum.Maddiyat izin veriyorsa tavsiye ederim
-
http://forum.donanimhaber.com/m_17972834/mpage_1/key_/tm.htm
incelemenizi tavsiye ederim.
-
Prins e verilen paranın karşılığını fazlasıyla alırsınız,Teleflex kaliteli bir ürün fakat parasının cihazı değil.Tavsiyen BRC nin plug and driwe kiti,tak sür... selamlar
-
prins birinci tercihin olsun 2 . tercihin zavolli süper kit olsun
-
Prins Pahalı ama Bir o kadarda güzel bir marka ben 3.20 i 6 silindir Bmw'me Atiker Taktırmıştım Çokta memnundum açıkcası ama Hızlı enjektör olmadığı için yüksek devirlerde Gaz da kasıyordu araç Ancak ufak bir farkla Hızlı enjektör koyulursa tadından yenmez Hem Atikerin Fiyatlarıda iyidir :).Aracınız Çift vanossa Güzel bir araç almışsınız 3.20 lere göre biraz hantal kalabilir ancak konfor kıyaslanamaz Bmw sonuçta :)
-
Teşekkürler arkadaşlar büyük bir ihtimal prins taktırcam konuştum brc 2250tl prins 1300euro arada çokta fark yok sağlam olsun prins olsun.Bir arkadaşımın abisi almanyada onu aradık sorduk orda bmw araçlara hep prins takıyolarmış bakalım görelim...
-
bende kalite olsun parasal sıkıntım yok dersen prins öneririm.fakat arkadaşım da 5.28 i vardı 2001 model zavoli taktırdı arkadaşımda çok titizdi ve on numarak tesisat yapmışlarkaputu kaldırdığında arabada gaz olduğu bile anlaşılmıyordu.taktırdığı yeri pm atabilrim :D