TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Honda'nızı Tanıyalım => Konuyu başlatan: chevasil - Mart 05, 2010, 12:22:49 ÖÖ
-
Bu ufaklıkta benım honda hayalım vardı aldım ve aranıza katıldım arabamla bırlıkte herkese slm bu arada yorumları beklıyorum nasıl olmus ?
(http://img14.imageshack.us/img14/5172/arabaj.jpg)
(http://img443.imageshack.us/img443/1531/araba2.jpg)
(http://img690.imageshack.us/img690/4122/araba3l.jpg)
HERKESE SELAM bu arada stickerınızı nerden bulabılırım?
-
hoşgeldin jant seçimin çok güzel bu janlardan bende almayı düşünüyordum aracın çok temiz duruyor maaşallah acilen 3,5 cm yay takmalısın bak ne kadar değişecek görüntüsü ayrıca paçalıkları da çıkarmalısın allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
-
amin kardesım cok sagol aracımda boya dahi yok degısen hıc yok cok temız. allah sanada kaza bela vermesın kardesım.
-
hoşgeldin...kazasız cezasız sürüşler..
-
Aramıza hoşgeldin iyi forumlar...
Araban sade ve şık olmuş güzel güle güle kullan...
-
bu modeldeki gördüğüm en temiz araçlardan biri hayırlı olsun
-
Cok cok temiz masallah allah kaza bela vermesin. Aracı biraz indirmeyi düsündün mü hic? Nacizane tavsiyemdir :)
-
hoşgeldiniz kazasız belasız
-
Cok cok temiz masallah allah kaza bela vermesin. Aracı biraz indirmeyi düsündün mü hic? Nacizane tavsiyemdir :)
indirmeyı dusunmedım daha fazla ındırırsem bızım mahalleye gıremem oyle bır kasıs yapmıs beledıye bu halde bıle altı surtuyor o yuzden boylede hos duruyor tesekurler ama musaıt olursa ındırmeyı dusunuyorum.
-
indirmeyı dusunmedım daha fazla ındırırsem bızım mahalleye gıremem oyle bır kasıs yapmıs beledıye bu halde bıle altı surtuyor o yuzden boylede hos duruyor tesekurler ama musaıt olursa ındırmeyı dusunuyorum.
Yolların durumu ortada,daha fazla indirirsen ancak evin önünde seyredersin haklısın. Bu görüntüsü de cok güzel zaten,keyifli sürüsler dilerim...
-
aramıza hoşgeldin.
-
hoşgeldiniz aramıza...
-
hosbulduk arkadaslar sagolun tesekurler
-
düşmeli
-
hosgeldın kardes araban guzel Allah kaza bela vermesın bıran once yay dusunmuyorasan on vtec ekı ve arka ekı mahrum etme bende alacam onlardan forumda arastıracagım
-
kazasız cezasız
-
arkadaslar sıze katılıyorum arabayı ındırmem sart ama sızde benı anlayın mahalleye oyle bı kasıs yapmıs beledıye bu halde bıle altı degıyo artık arabayı ındırsem gıremem eve heralde o sebebten ellemıyorum ama beledıye yolu duzenlerse ındırıcem bende
-
benim arkadaşımda bu kasadan yani 2000 model1.6 honda cıvıc otomatik vites aldı .yanlız motor performansından memenun degil.beygir gücünün de tam olarak nedir bilmiyoruz herkes başka bişey diyo.yardımcı olabilirmisiniz veya bu modelin fabrika verilerini bulabilirmiyiz?
-
arkadasının aldıgı 1.6 hondada lpg varmı ? benım araba 1.4 ama 92 beygır lpg yok taktırma geregı duymadım yakıtı uygun 97 oktanla fare gıbıyız kacıyoz :) arkadasının motora bır baktırmalı. sunuda soylemeden gecmeyım benım araba brodway agırlıgında (940kg) gelıo suanda o yuzdende hızlı kacıoz olabılır. bırde otomatık vıtes dıyosun otomatık vıteste halıyle motorun sesını pek duymazsın tatmın etmez ondan dolayı yanılmayın.
-
1.4 ler çok hafifmiş 1.6 larda ruhsatta 1090 kg yazıyor arasındaki 150 kglık fark ne acaba?
-
aradaşımın arabadada lpg yok benzinli otomatik 1.6 motorun gücü yok diyo.en azandan fabrika verilerini bulsaydık iyi olacaktı.
-
kardes bı civic yakıt tuketımı konusuna bak otomatık kullananlarda o sıkayet var bı motorcuya baktırın derım yada servısıne.
-
1.4 ler çok hafifmiş 1.6 larda ruhsatta 1090 kg yazıyor arasındaki 150 kglık fark ne acaba?
aradakı farkı bulamadım :) bulan varsa soylesın ?
-
Aracın beni çökert diye yalvarıyor :) Ayrıca bagajdaki Honda ve Cıvıc renkleri orjinalinde kalsa daha iyi olabilirdi,jantlar konusunda kararsızım.Mugen panjur çok iyi.
Maşallah kazasız belasız
Buluşmalara da bekleriz.
-
Aracın beni çökert diye yalvarıyor :) Ayrıca bagajdaki Honda ve Cıvıc renkleri orjinalinde kalsa daha iyi olabilirdi,jantlar konusunda kararsızım.Mugen panjur çok iyi.
Maşallah kazasız belasız
Buluşmalara da bekleriz.
haklısın kardes ama bızım mahallede yolların durumuda bellı yazmıstım. mahalleye bu halde bıle zor gırıyorum beledıye sagolsun :) ısler duzelınce ındırecem
-
masallah aracın cok guzel kazasız belasız ins:) jantların cok hosuma gitti markası ne acaba ?
-
masallah aracın cok guzel kazasız belasız ins:) jantların cok hosuma gitti markası ne acaba ?
cms kardes izmir fabrikası :)
-
kafayı acıl bas kazasız belasız...
-
aramıza hoşgeldin.
kazasız cezasız..
-
kafayı derken anlamadım :)
-
Hoş geldin aramıza CIVIC sade ve yakışıklı olmuş maşallah bide yere bassan daha da güzel durur kazasız ve cezasız günler
-
kafayı derken anlamadım :)
he he yanı arabanın onunu arka orjınal kalsada olur en azından bır bakla bas.
-
anladım kardes :) haklısınız ama ılk yorumlarda belırttıgım gıbı basmaya mahalle musaıt degıl beledıye yolları duzeltırse basacam :) >=ok
-
güzel :)
-
hoş geldiniz aramıza ,aracın rengi mükemmelseçim >=ok nasılsa honda modifiyesinde araç para oldukça şekil deiştiriyor :D böylede hoş MAŞALLAH da o japon yazısını sök bence bende yapıştırmıştım bir ara ne yazdıgı belli deil :)
sticer talebini adminlerimize bildir yardımcı olurlar kesin .kazasız cezasız günler.
-
şu tarz ön panjurlardan tiksiniyorum araca yakışmamış bence değiştir araba tertemiz maşallah görünürde güle güle kullan
-
:gitar :artis
-
orjınal farlarım duruyor. sizce bunlar kalsınmı yoksa orjınal farları karartma yaparsam nasıl durur?
-
Ailemize hoş geldin.
-
Ailemize hoş geldin.
abi arkadaşımız aramıza 2010'da katılmış zaten :D sadece konuyu güncellemiş :)
-
Ailemize hoş geldin.
Ha.....:) :) koptum yaaa:D dikkatsizliğin bu kadarı..eyvallah Mert:)
-
teşekürler arkadaşlar tekrardan :D
-
Ailemize hoş geldin.
Ha.....:) :) koptum yaaa:D dikkatsizliğin bu kadarı..eyvallah Mert:)
ne demek abi :D oluyor bazen dalıp gidiyoruz :)