TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: digalo - Şubat 07, 2010, 08:26:16 ÖS
-
Arkadaşlar;
Cumartesi günü biraz abartmışım. Mobil radara 157 km/h hızla girivermişiz. Malum 270 TL.de bize...
Bundan daha iyi dereceler varsa yazmanızı bekliyorum...
Toyotanın gaz pedallarında sorun varmış diyorlar. Esas sorun bizim Hondalarda aslında.
-
arkadaşın evo6 tomi makkinen le 310 la girdik.. :D
bnde vti la 235 le girdim..
-
160 la yakalandiginde paraya cevrilmez 3 ay hapis cezasi oldugu bi yerde 143 la yaklandim,
-
arkadaşın evo6 tomi makkinen le 310 la girdik.. :D
bnde vti la 235 le girdim..
310 yANI 3 -1-0
Merak ettim polis ne yapti ve ne kadar ceza odediniz,,
-
ankarada eskişehir yolunda direklere bağlı olan radar kameraları var altndan o süratle geçtik ceza 900 küsür geldi ama arabayı satmıştı arkadaş o sırada o yüzden ödemedi..
-
Arkadaşlar;
Cumartesi günü biraz abartmışım. Mobil radara 157 km/h hızla girivermişiz. Malum 270 TL.de bize...
Bundan daha iyi dereceler varsa yazmanızı bekliyorum...
Toyotanın gaz pedallarında sorun varmış diyorlar. Esas sorun bizim Hondalarda aslında.
geçmiş olsun abi :(
abi hayırdır nerde girdin radara ?
-
1 haftada 2 kez 113 - 125 ikisininde cezası aynı 270 lira x 2 = 540 lira totalde :)
-
ankarada eskişehir yolunda direklere bağlı olan radar kameraları var altndan o süratle geçtik ceza 900 küsür geldi ama arabayı satmıştı arkadaş o sırada o yüzden ödemedi..
o hizi burda yapsam ben, omur boyu ehliyet banko gider ,3-5 yil hapis uzerinede bi avukat mahkeme masraflari .15 20 bin dolar,hapisten cikincada bi sure bedava topluma hizmet,gitti iste omurunun yarisi ,Ozgurlukler ulkesi Turkiye,
-
Sağol Buğra.
Malatya yakınlarında girdik...
-
Sağol Buğra.
Malatya yakınlarında girdik...
Gecmıs olsun abı bu arada ozel msj kapalı bı LPG bolmundekı baslıgıma senın yorumlarınıda alsam ıyı olur abı
-
bizim girdiğimiz radarları bi kenara bırakın ben size gözümle gördüğüm bi radar cezasını söyleyim.. mitsubishi maraton otobüslerini hatırlarsınız değilmi.. 210 km ile radara girdiğini gördüm...
-
bizim girdiğimiz radarları bi kenara bırakın ben size gözümle gördüğüm bi radar cezasını söyleyim.. mitsubishi maraton otobüslerini hatırlarsınız değilmi.. 210 km ile radara girdiğini gördüm...
yuh
o kadar hız yapıyor demek bu otobüsler
-
yuh
o kadar hız yapıyor demek bu otobüsler
nasıl bir otobüsmus bu ya böle :S
-
bursa-ankara yolunda 172 km/saat Palio 1.3 multijet. polis bu okadar yapıyomu ya demişti :P
(http://img692.imageshack.us/img692/3181/dsc00581b.jpg) (http://img692.imageshack.us/my.php?image=dsc00581b.jpg)
-
Made in Japan
-
valla otobüslerin vti yı diyebiliriz ona ozman değilmi :))
-
Hocam olmaz oyle şey 120 dir o. Bir Maraton asla 210 ya-pa-maz <nohapy
-
:) 120 otobüs için çok basit bir sürat desem.. hiç kullanmadığın için bilmiyosun sanırım..
Hocam olmaz oyle şey 120 dir o. Bir Maraton asla 210 ya-pa-maz <nohapy
-
120 yi kamyonle bile yapiyok bizz devami bilmiyom ,ibre sonn 120 diyor ama daha gideri vardir,
32,270 man kirkayak,
-
http://www.youtube.com/watch?v=4Qi5L7qZCfo karadenizde böyle girilir radara :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=4Qi5L7qZCfo karadenizde böyle girilir radara :D
daha önce görmüştüm. çok güzel giriyor gerçekten. diğer araçlar dua etmişlerdir...
-
bursa-ankara yolunda 172 km/saat Palio 1.3 multijet. polis bu okadar yapıyomu ya demişti :P
(http://img692.imageshack.us/img692/3181/dsc00581b.jpg) (http://img692.imageshack.us/my.php?image=dsc00581b.jpg)
Bu 172km Yuzde 10 dusuldukten sonra cıkan sürat mi?
-
ben ordu - giresun arası tünel çıkışı 197 le girdim malum 270 tl yzdı polis amcam
-
adanadan konyaya giderken, karapınar çıkışında hep radar vardır,bende yerini yurdunu ezbere biliyordum,ama bilmediğim şey o radarın seyyar olarak yenilendiğiymiş :) 166 ile girince,270 de bize..., poliste hem cezayı yazdı,sonrada arabayı inceledi, ''bende bunlardan alacam,memnunmusun? '' dedi ,dedim yazdığın cezadan belli değilmi? :)
-
rekor bende galiba bodrum istanbul arası yanlış hatırlamıyorsam aydın otobanı girişi 245 le girdim radara polis dedi oglum sen ölmeyemi gidiyosun yok dedim kız arkadaşımla buluşcam acelem var :)
bu arada sene 2001 araba 2000 model audi tt 225 hp o zaman gencim tabi yaş 19
-
adanadan konyaya giderken, karapınar çıkışında hep radar vardır,bende yerini yurdunu ezbere biliyordum,ama bilmediğim şey o radarın seyyar olarak yenilendiğiymiş :) 166 ile girince,270 de bize..., poliste hem cezayı yazdı,sonrada arabayı inceledi, ''bende bunlardan alacam,memnunmusun? '' dedi ,dedim yazdığın cezadan belli değilmi? :)
son cümlen harika...
-
137 km/s hiz ile yakalandim.. 265 TL, indirimli 200 TL odedim..
-
tekirdağdan gelirken 210 gördüm ama yol yokuş aşağıydı tekrar yukarı cıkıyodu yol bicıktım tam cıktım polis yolun ortasında beni bekliyo :D 210 tl :D
-
tekirdağdan gelirken 210 gördüm ama yol yokuş aşağıydı tekrar yukarı cıkıyodu yol bicıktım tam cıktım polis yolun ortasında beni bekliyo :D 210 tl :D
eee rakamlar uyum sağlamışlar ;D
-
herhalde en düşük hızla radara giren biziz :D
64 km hızla radara girdik :)
ama şehir içinde :)
-
hayir benim...61 le ama polis yazmadi jandarma sagolsun!!!
-
hiç maraton kadranı gördünüzmü 240 ibre war :D
-
En taze ceza bende galiba ,
dun yakalandim 92mph,,148 kmp
-
kemerden antalya merkeze giderken 140 la girdim radara antalya merkezden dönerken 175 le girdim radara aynı gün aynı polis az daha olsun ehliyet gidiyordu :) :) :) ilk ceza 280 tl ikici ceza ise 670 tl
-
üniversite kayıtım için bankaya para yatırcam.. internetten 1 milyar olarak baktım.. samsun atakumda bankaya yatırdım.. bankadan 765 aldılar ben yanlış bakmışım.. ohh dedim para cebimize kaldı.. atakum ilçe emniyetin önünde 96 ıyla radara girdim.. bide 3 şeritli bölünmüş yol şehir içi geçiyomuş.. 265 yazdılar.. 200 lira ödedim.. geriye kalan 35 e de soğuk su aldım :D