TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: gmail34 - Şubat 04, 2010, 07:20:09 ÖS
-
İki araca da maşallah, çok güzel ve çekişmeli bir roll olmuş
http://videos.streetfire.net/video/Golf-GT-vs-VTC-TypeR_730417.htm
Golf GT 1370 kg ve cai, yazılım ve egsoz varmış araçta.
Type R'da da vai, egsoz, headers varmış sanırım.
-
Golf GT: -BoostER Performance Remap -Simota CAI -70mm Exhaust
Type-r: -DC Headers -Exhaust -Aem CAI
Golf iyi yurumus..
-
typer kesiciye kalmış ondan sonra geriye düşüyor zaten. golf'e de maşallah
-
2 side basta rekabet icindeydi golf sonradan üstünlügü sagladı typer alması lazımdı bence ama kesiciye girmesi etkilemiş olsa gerek
-
kesiciye girse bile 200de takıldı kaldı hayallerimi yıktı bi eksiklivargibi geldi bana hıdırlı caili hemde :-k
-
Maşallah ikiside çok iyi gidiyor. VTC Type-R alır dedim ama,iyi gidiyordu baya.Sanırım 6. Vitese atarken bi performans kaybı yaşadı ?
-
Golf te sac jantta war cok olmasada etki saglar dıye dusunuyorum...
-
type r da bi sıkıntı var kesinlikle
-
evt evt son viteste araba yerinde kalıyor...
-
Videoya ait yorumları baska bir sitede okudum. Arac sahibi bizzat kendisi arabamda sıkıntı yoktur dedi. Site ismini burda paylasmak istemiyorum, takip edenler vardır mutlaka.
Bir de Honda gecilince neden problem vardır deniliyor???
-
Golf iyi yürümüş.. Kesici sıkıntı yaratmıs golfte kapamıs arayı o saniye.
-
golf gayet sakin bir şekilde typer'ı geçti.
-
Oldukça çekişmeli olmuş. Güzel kapışma.
-
Videoya ait yorumları baska bir sitede okudum. Arac sahibi bizzat kendisi arabamda sıkıntı yoktur dedi. Site ismini burda paylasmak istemiyorum, takip edenler vardır mutlaka.
çünkü burdakilerin çoğu typerın nasıl yürüdüğünü iyi bilir o araç 190 200 arası takıldı kaldı youtubedan bile tarasan bulursun stock bi typer rahat rahat 200 devirdiğini görürsün sorun dediğimiz bu
-
çünkü burdakilerin çoğu typerın nasıl yürüdüğünü iyi bilir o araç 190 200 arası takıldı kaldı youtubedan bile tarasan bulursun stock bi typer rahat rahat 200 devirdiğini görürsün sorun dediğimiz bu
Honda çok seri bi araba bunu kabul ediyorum ama sizin de şunu biliyor olamanız lazım:Standart bir 1,6 Golf 220 km hıza çok rahat çıkıyo ve motoru yüksek hıza alıştırabilirseniz 230 km hıza da çıkabilir.Kaldı ki bahsedilen golf gt.Biraz marka fanatikliği yapılıyor bu sitede normal olarak ama tarafsız olmak daha iyidir bence...
-
Burdakilerin çoğu bilmiyor bence, sırf Honda olduğu için geçmesi gerektiğini düşünen o kadar çok arkadaşımız var ki. Ben diyorum ki Type R sahibi, başka bir sitede aracımda hiçbir sorun yoktur diye açıklama yapmış. Bunun üzerine ne dense boş artık. Golf güzel hazırlanmış demek gerekir bence. Şu Honda geçilmez mantığından uzaklaşsa bazı arkadaşlar inanın daha güzel olacak diyaloglar...
-
Dediğin dogru typer da bır skıntı yok. Sadece bır yerde kesıcıye gırıyor. Forumdan takıp ettıgım kadarı ıle o GT ole bos bır arac degıl. 230hp lerde gezınıyor dıyorlar. Dusunun stock s2k larla deneyelım muhabbetı donuyor. Typer a suc bulmamak lazımo yusden.He dersenkı Typer ada bı k-pro takalım o zaman bu muhabbet sabaha kadar uzar :D Artı yolda accık yokus :) Saygılar...
-
Dediğin dogru typer da bır skıntı yok. Sadece bır yerde kesıcıye gırıyor. Forumdan takıp ettıgım kadarı ıle o GT ole bos bır arac degıl. 230hp lerde gezınıyor dıyorlar. Dusunun stock s2k larla deneyelım muhabbetı donuyor. Typer a suc bulmamak lazımo yusden.He dersenkı Typer ada bı k-pro takalım o zaman bu muhabbet sabaha kadar uzar :D Artı yolda accık yokus :) Saygılar...
Evet doğru söylüyorsun, sanırım son viteste kesiciye giriyor, ordan sonra zaten geriye düşüyor.
GT dediğin gibi 230 hp civarlarındaymış. Type R'a kpro koyduğun zaman zaten araç sapıtıyor, kişilik değiştiriyor resmen :) O zaman epey bir geçerdi Golf'ü :)
-
Evet doğru söylüyorsun, sanırım son viteste kesiciye giriyor, ordan sonra zaten geriye düşüyor.
GT dediğin gibi 230 hp civarlarındaymış. Type R'a kpro koyduğun zaman zaten araç sapıtıyor, kişilik değiştiriyor resmen :) O zaman epey bir geçerdi Golf'ü :)
Ewett kendinden geciyor k-proyu yıyınce :)
-
type r de bence sorun var yoksa o kadar geriye düşmemeli golf e de maşallah
-
type r de bence sorun var yoksa o kadar geriye düşmemeli golf e de maşallah
Yukarda da bahsetmıstım Golf bos bır golf degıl. Typer da kesıcıye yakalanıyor bır yerde. Dıger forumda da typer ın sahıbı aracta herhangı bır sorun yok dyor . Iyı bıle gıtmıs bence...
-
94 model bi si ın bile 200 ü rahatdevirdiğini herpimiz biliyoruz çok daha genç bi typerin 200de takılmasını sorun olarak görmek honda fanatikliğimi arkadaslar el insaf
-
kesiciye girmese biraz daha dayanırmış aslında..
-
biraz daha değil baya dayanırmış 6.vitesten sonra bayıldı araba golf ayırdı sonra bencede fanatiklikle alaksı yok bariz belli oluyor şöförün bilmediği i sorun olblr :D yada tamamen kesiciye girmesine bağlı yoksa typer 200-240 devirebilecek kapasiteye sahip
-
golf iyi yürümüş
-
typ-r da sorun var kardesım.typ-r tork bakımından en hızlı son hıza ulasan aractır.baksanıza 5 vıtesde takılmıs araba , yoksa ımkanı yok typ-r ı alsın.ımkansız bıse. golf v8 olsa eyvalla dıcem ama ımkanı yok alamaz typ-r 'ı.
-
birde bu link bakın arkadaslar beyaz typeR nasıl kopuyor
http://www.streetfire.net/video/Rol-Typer-vs-Golf-GT-vs_730419.htm
-
ben beyaz type r falan göremedim :D yok oldu :D düşündüğüm type r ise o type r'ın motor kapağı açıldı sağlam baya 300 civarı olması lazım..
-
ROL plakalı typer bu ve bildiğim kadarıyla Türkiye'deki en güçlü typer şu an için bu. Gücü de tahminimce 270 Hp civarında, Chiefkadir isimli üyenin aracı, kendisi daha doğru bilgi verir araç hakkında. O araç impreza sti'larla yürüyen bir araç.
-
typ-r da sorun var kardesım.typ-r tork bakımından en hızlı son hıza ulasan aractır.baksanıza 5 vıtesde takılmıs araba , yoksa ımkanı yok typ-r ı alsın.ımkansız bıse. golf v8 olsa eyvalla dıcem ama ımkanı yok alamaz typ-r 'ı.
Typer'da sorun olmadığını sahibi de yazmış diye defalarca söyledim ama neyse.
Yol hafif yokuş yukarı olduğu için 200 km üstünde ivmelenme daha yavaş sanırım.
-
ben beyaz type r falan göremedim :D yok oldu :D düşündüğüm type r ise o type r'ın motor kapağı açıldı sağlam baya 300 civarı olması lazım..
Uzayan beyaz typer dışındaki cam car olan araç da GT'ye geçilen bu konu videodaki typer bu arada.
-
typer da bir sorun yok, golf gt zaten turbo bi araç ve yapılan işlemler var, tork farkı yüksek GT nin tork güzel, daha boş yere arabaya mok atmayın,bilmeden konuşmayın. rol typer da neler var gt de neler var vtc typer da neler var yazıyor altta. arkadaşlar boş yere laf dönüp duruyor :)
-
güzel yürümüş araçların hepsi.
-
tamamen plotaj hatası
-
Arkadaşlar bılmeden yorum yapanlar lutfen bıraz araştırın,dığer forumlardan alındıysa oradakı araç sahıplerının yorumlarına kulak verın.Burda konuya hakım arkadaşlarda güzel yorumlar yapmış..Evet 200 lerde tıkandıkları yol baya cıddı yokuş ve orda typer 5.vıtes 215 cıvarı kesıcıye gırıyor..
Clıo Rs o yolda 190 ı geçemıyor..106 lar 180 de felan tıkanıyor..O golf baya sağlam gıderı olan bır araç yanıltmasın sızı typer gayet sağlıklı :)
Beyaz Typer benım beğenenlere teşekkurler..Araçta egzantrık,rbc,kpro,caı,egsoz var... bır arkadaş kapak felan açıldı vs. demış tekrar rıca edıyorum bılmıyorsanız sorun oğrenın ;)
-
typer ın biri ezilmiş biri ezmiş. :D
-
Skn typerla denesin de bi gt,, typer içinden geçsin, oturur ağlar :D
-
chiefkadir yolu cok merak ettım ,neresı hocam burası?
-
chiefkadir bu arada ellerıne saglık golfe catır catır ..... anladın sen onu ;);)););) ama yolu cok merak ettım.
-
Golf de bızım sayılır :D
Yol Çevre yolu Sincan-Gölbaşı arası ;)
-
ROL plaka typeR deyince ben de 06 ROL mu diyecektim, rengi falan da tutunca :)
-
golf gayet iyi yürümüş.ama typer neden 200km kaldı daha devam edemedi onu anlayamadım.kesici falan diyen arkadaşlar typer 200km kesiciye girip kalacak bir araç değil videoda devir kesicide gözükmüyor..benim si bile 4.viteste 210km çıktığımda kesiciye girmedi hemde lpg de
-
rakımdan dolayı kafa kafaya ..
-
problem hondada degil pilotunda bence heycan yapmış son vitesi kacırmış gibi geldi
-
kesinlikle 6 ya atarken bişeyler oluyor veya yolun hafif bayır olmasından da kaynaklanabilir.
-
pilotta bir hata göremedim. kesiciye girdiğini çıkan sesten anlıyoruz. golf 5'in 2.0 tfsi motoru 230 PS @6500 rpm 230 Nm @3800 rpm . ep3 ün 210rpm @ 7k, 200 nm@ 8k olması lazım. ortada tork ve beygir farkı var. golf temiz bir üstünlük sağlamış. alkışlamak lazım. sonuçta vw. namını tartışmak yersiz. fanatikliğe girmeden objektif bir gözle tekrar izlerseniz aracın hakkını verirsiniz. ha şimdi demeyin golf turbo'lu falan. honda'da turbo olduğu zaman ne yaptığını 2. videoda gördük zaten. her ne kadar katılmayacak olsanız da, alman motor şirketleri de(opel hariç ki zaten artık gm in) japonlar kadar uzun ömürlü motor yapıyorlar. yani turbosu varsa bu motorun, 150.000 km de cortlamasını beklemek mantıksız. çünkü adamlar, yatağı pistonu ve kolları ona göre ayarlıyor. seramik falan kullanıyorlar.
vw golf ü biraz daha iyi tanımanız için;
lütfen izleyin
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=170024592827&ref=mf
-
arkadaşlar benim typer olsun videodaki gibi 200km hızda kalacak olursa anında gider satarım.
-
golf iyi yürümüş sahibi typerda sorun yok diyor ama araç 200de neden takılıyor zaten bu araçların fabrika çıkışı 235 değilmi ?
-
İki araca da maşallah. Çekişmeli olmuş.