TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => İstekler Öneriler ve Sorularınız => Konuyu başlatan: lean_back21 - Şubat 01, 2010, 10:58:00 ÖÖ
-
slm arkadaslar honda cvıc marka aracıma 17 jant koyucam ama kac cm yay koymalıyım bılmıyorum yardımcı olabılırsenız sevınırı <nohapy
-
3.5mm ye sorunsuz diyorlar. ama 18"e 5mm takan da var
-
sanırım bu eibachlerde gariplik var 5 cmliği bile düşürmüyo arabayı ocean ve nos61 taktı sportline yay ama araçlar hala yüksek bence 3.5 luğa para vermek mantıksız orjinal yaylarla yada sportline alın çok araştırdım 3.5 alanlar genelde pişman prokit basmıyo 17 jantla iyi durmuyo
-
:S ben de kime sorduysam 3.5 al diyor
-
ya dinle sen beni tecrube konuşuyo pişman olmazsın bende coil-ex var biraz ses problemi var yayın yumuşaklığı iyi nos61 eibach sportline aldı 17 jant 215 45 17 lastikle nerdeyse 2 parmak boşluk var konforuda iyi diyor 3.5 da arka basılıyo ön çok az bişi araba şahin gibi duruyo nos61 fotoları yüklücek bakarsın.
-
okey, görmek lazım
-
3.5mm ye sorunsuz diyorlar. ama 18"e 5mm takan da var
2.5 lt kola koydunmu bagaja sürter heralde :D
-
bende 18 var coiloverla janta kadar bassan sürtmez doğru et değeri ile alakalı bide jantın inçi
-
3.5'luk yay 17" icin bence yeterli, asirisina gerek yok ama dahada basmak istersen 5'lik fena olmaz..
-
yeni kasamı araç
-
evet yeni kasa.
3.5 eibach ların adam akıllı pıstırmıyacağı söyleniyor ?
-
bence 5 koy 17 janta hiç bir şey yapmıyor 3 bucuk
-
sportline 1.4 inç basıyo 2.54 çarp = 3.55 yapıyo yabancı sitede öyle yazıyodu nasıl 5 likse
-
arkadaslar arac 2005 honda cıvıc jantta momo wrs 5 kol kımı 3,5 iyi durmaz 5 koy dıyo kafam karıstı kac koymalıyım acaba :)
-
kf 6-4 en güzel duranı konfor dersen herkez vogland al diyo vtec2 için
-
beyler bende 225/40/18 var kaclık yay almam lazım surtmemesı ıcın????