TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ALG - Mart 16, 2006, 09:50:25 ÖÖ

Başlık: Yeni Civic'in Türkiye'ye gelişine reklam filmi freni
Gönderen: ALG - Mart 16, 2006, 09:50:25 ÖÖ
Yeni Civic'in Türkiye'ye gelişine reklam filmi freni

Ocak ayında Türkiye'de satışa sunulması beklenen yeni Civic'in gelişi 5 ay ertelendi. İlginç reklam filmi Avrupa'da satışları patlattı, firma taleplere yetişemez hale gelince Türkiye mayısı beklemeye başladı.

Avrupa'da geçen yıl sonunda piyasaya sunulan yeni Honda Civic'in Türkiye'ye gelişine bir reklam filmi engel oldu. Ocak ayında Türkiye'de satılması beklenen Civic'in gelişi önce mart ayına sonra mayısa ertelendi. Yeni Civic için çekilen ilginç reklam filminin büyük ilgi görünce, Avrupa'da satışlar patladı. Honda siparişlere yetişemeyince Türkiye'de Civic'in piyasaya sunulması 5 ay ertelendi. Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ümit Karaaslan, reklam filminin gördüğü ilgi üzerine, yeni Civic'e olan talebin arttığını söyledi. Artan talep nedeniyle Türkiye'deki Civic tanıtımının ertelendiğini belirten Karaaslan, yeni Civic'in bir sorun yaşanmadığı taktirde mayıs ayında geleceğini ifade etti.

MAYISTA GELİYOR
Baştan aşağı yenilenen Civic'in reklam filmi ise gerçekten çok ilginç. Reklam filminde, Civic'in yolda giderken çıkardığı tüm sesler, müzik aletleri kullanılmadan bir koro üyeleri tarafından insan sesleriyle taklitediliyor. Reklam filminde motorun çalışması, otomobilin parke ve toprak yolda çıkardığı sesler, virajda lastiklerin sesi, camın kapanması, otomobilin içinden duyulan rüzgar ve yağmur sesi, koro tarafından çıkartılıyor. Bu çok ilginç reklam filmini www.honda.co.uk adresinden izleyebilirsiniz. Mayıs ayında Türkiye'de satılması beklenen 5 kapılı HB Civic dış görünümüyle adeta bir prototip otomobili andırıyor. Gelecek için tasarlanan uzay otomobillerine benzeyen Civic, sadece dış görünüşüyle değil iç tasarımıyla da farklılık yaratıyor. Aracın kokpitinde 'Dual Link' adı verilen yeni bir tasarım dikkat çekiyor. Gösterge panelinin üst bölümünde aracın hız göstergesi dijital olarak bulunurken, alt bölümünde ise devir saati, hararet ve yakıt göstergeleri yer alıyor. Alt bölümdeki göstergeler üçboyutlu olarak yapılmış ve video oyunlarındaki göstergeleri andırıyor. Yol bilgisayarı ise devir göstergesinin içine yerleştirilmiş.
Başlık: Yeni Civic'in Türkiye'ye gelişine reklam filmi freni
Gönderen: memopad - Mart 16, 2006, 10:34:54 ÖÖ
Bahsi geçen reklam filmi ile ilgili bir başlık açmıştım.. :)
izleyin bence, gerçekten güzel..

video linki:
http://84.40.3.164/

başlık linki:
http://www.teamhondaturkey.com/forum/viewtopic.php?t=3206