TeamHondaTurkey.Com

MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: Buğra A. - Ocak 29, 2010, 03:29:41 ÖÖ

Başlık: Turbo Kadavra
Gönderen: Buğra A. - Ocak 29, 2010, 03:29:41 ÖÖ
'Team Paşaoğlu' ve 'DR.Ecu' tarafından hazırlanan nam-ı diğer 'AB Vtec Turbo'.

Kamera&Kurgu&Senaryo : Buğra Akpınar
Otomobil Sahibi : Selim Merdan
Oyuncular : Alptuğ Şen,Buğra Yıldırım ve Selim Merdan
İngilizce Çeviri : Burak Akpınar

Şarkı :
1. 50 Cent - I Get Money
2. P.O.D. - Boom
3. Steve Jablonsky - Arrival to Earth
4. Linkin' Park - Cure for The Itch

(http://img5.imageshack.us/img5/6412/78651051.jpg)

http://www.vimeo.com/9055905 (http://www.vimeo.com/9055905)

Destekleyen,izleyen ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Videoyu eğer gerçekten beğendiyseniz Vimeo linkini Facebook profilinizde paylaşmanızdan dolayı çok mutlu olurum.Bu tip bir kısa metrajı ilk defa denedim.İstatistik bilgilerini gerçekten merak ediyorum.
Başlık: Ynt: Turbo Kadavra
Gönderen: statik - Ocak 29, 2010, 04:43:59 ÖÖ
Abi muhteşem olmuş on numara olmuş ama katılımta yapılsaymış keşke yaa kursağımda kaldı şimdi :/
Gönderen: statik - Ocak 29, 2010, 04:44:40 ÖÖ
katılım yazdım katılım çıktı :???
Gönderen: statik - Ocak 29, 2010, 04:45:32 ÖÖ
aaa ya rış yazılmıyooo
Gönderen: halishan - Ocak 29, 2010, 04:29:31 ÖS
cok gzl olms bn begndm eline saglik... :)
Gönderen: Buğra A. - Ocak 29, 2010, 05:41:46 ÖS
Teşekkür ederim arkadaşlar.Beğendiğinize sevindim :)
Gönderen: mali - Ocak 29, 2010, 05:50:30 ÖS
çok güzel olmuş
film fragmanı gibi

ben heyecanla sonunda bi katılım bekliyordum :)
Gönderen: kacaman - Ocak 29, 2010, 06:53:01 ÖS
güzel olmuş
Gönderen: tarantino - Ocak 29, 2010, 06:53:12 ÖS
devamını bekliyoruz buğracım keşke şu hayal sahnesini de çekseydiniz tam azınıza layık bir tane standart kırmızı 1.4 de bulmuştum neyse bi dahaki sefere artık
Gönderen: minimal_freak - Ocak 29, 2010, 08:02:15 ÖS
buğra çok güzel olmuş emeğine sağlık, yalnız sahneler arası volume pek oturmamıs sankı, bı sahnede oyuncunun konusması cok kısıkken dıger sahneye gecınce ses cok artıyo, kusura bakma sadece nacizane fikirlerim...
Gönderen: a.uz - Ocak 31, 2010, 01:25:28 ÖÖ
elinize saglık devamını bekliyozzz
Gönderen: Buğra A. - Ocak 31, 2010, 08:29:39 ÖÖ
çok güzel olmuş
film fragmanı gibi
ben heyecanla sonunda bi katılım bekliyordum :)

Teşekkür ederim.Devamı olacak ama :)

güzel olmuş

Teşekkür ederim.

devamını bekliyoruz buğracım keşke şu hayal sahnesini de çekseydiniz tam azınıza layık bir tane standart kırmızı 1.4 de bulmuştum neyse bi dahaki sefere artık

Teşekkür ederim :) Valla düşündük ama senaryoyu pek değiştirmek istemedim.Daha doğrusu hayal sahnesi biraz yapmacık gibi olur dedim.Yoksa aklımdasın ;)

buğra çok güzel olmuş emeğine sağlık, yalnız sahneler arası volume pek oturmamıs sankı, bı sahnede oyuncunun konusması cok kısıkken dıger sahneye gecınce ses cok artıyo, kusura bakma sadece nacizane fikirlerim...

Estafrullah :) Benim asıl amaçlarımdan birisi eleştirilmek.Daha iyi işlere bu şekilde ulaşabileceğimi biliyorum çünkü.Ses konusunda haklısın fakat ilk denemem ve inanır mısın,bilmiyorum ama hiç harici mikrofon kullanmadım :) Teşekkür ederim.

elinize saglık devamını bekliyozzz

Teşekkür ederim.
Gönderen: minimal_freak - Şubat 01, 2010, 04:20:33 ÖS
  sürekli takip ediyorum ve inan çok başarılı buluyorum, çevremdekilerle paylaşıyorum sürekli, nefis işler çıkarıyosun gerçektende, özellikle milan red es7'yi her izlediimde çok keyif alıyorum, başarılarının devamını dilerim....
  harici kullanmaman yüzünden olduğunu bilmiyodum tekrar kusura bakma, zaten oyuncular ve araçların sesi kamera mesafesine bağlı olduğundan oyuncularda fazla çıkıyo sanırım, yoksa çok anladığım bişey değil, sadece yakalayabildiğim şeylere yorum yazdım ;)

Gönderen: mcanx - Şubat 02, 2010, 10:01:38 ÖS
süper olmuş emeğinize sağlık..
Gönderen: civelek - Şubat 02, 2010, 10:43:03 ÖS
üstat süper olmuşta ama harbiden kursağımızda kaldı sanki yarım kalmış gibi en azından bi ibreyi devirseydinizde görseydik  =d>
Gönderen: yalçınn - Şubat 02, 2010, 10:57:41 ÖS
baştaki sigara sahnesi dışında güzell olmuş elinize sağlık
Gönderen: zack - Şubat 03, 2010, 11:50:13 ÖÖ
Ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim. 2. partı merakla bekliyorum...
Gönderen: piscocuk - Şubat 03, 2010, 12:28:59 ÖS
eline sağlık buğra.güzel olmuş :) bir kısa filmde arabalar bağlanınca çekseydik keşke :)
Gönderen: Buğra A. - Şubat 03, 2010, 05:14:49 ÖS
  sürekli takip ediyorum ve inan çok başarılı buluyorum, çevremdekilerle paylaşıyorum sürekli, nefis işler çıkarıyosun gerçektende, özellikle milan red es7'yi her izlediimde çok keyif alıyorum, başarılarının devamını dilerim....
  harici kullanmaman yüzünden olduğunu bilmiyodum tekrar kusura bakma, zaten oyuncular ve araçların sesi kamera mesafesine bağlı olduğundan oyuncularda fazla çıkıyo sanırım, yoksa çok anladığım bişey değil, sadece yakalayabildiğim şeylere yorum yazdım ;)

Teşekkür ederim.ES7 videosununda bende yeri ayrı.Hem kullanılan müzik olsun,hem mekan olsun çok güzeldi gerçekten.Estafrullah,ne kusuru.Sonuçta benim hatam :) Harici mikrofon kullanmak şart.Aslında bir çok ekipman almam gerekiyor fakat her şey sırayla.Şu sıralar 1-2 ekipman daha aldım.Hatta yeni videoda bir çoğunu kullanmayı düşünüyorum ama süpriz diyelim :)

süper olmuş emeğinize sağlık..
Ellerinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim. 2. partı merakla bekliyorum...

Teşekkür ederim.

üstat süper olmuşta ama harbiden kursağımızda kaldı sanki yarım kalmış gibi en azından bi ibreyi devirseydinizde görseydik  =d>

Teşekkür ederim.Devamı gelecek tabiki.İbreyi aslında bir çok kez çektim fakat otomobil içerisinde sabit durmak imkansız gibi bir şey :)

baştaki sigara sahnesi dışında güzell olmuş elinize sağlık

Teşekkür ederim.Sigara sahnesini kullanmak istememiştim ilk başta fakat belki değişik bir duygu katabileceğini düşündüğüm için kullanmak istedim.

eline sağlık buğra.güzel olmuş :) bir kısa filmde arabalar bağlanınca çekseydik keşke :)

Teşekkür ederim :D
Gönderen: TsReAnNeCrE - Şubat 04, 2010, 03:18:02 ÖS
süper hızlı öfleliye gittim geldim
devamını mutlaka yapın elinize sağlık...
Gönderen: Buğra A. - Şubat 04, 2010, 06:45:29 ÖS
Teşekkür ederim.Mutlaka olacak :)
Gönderen: ysf55 - Şubat 04, 2010, 07:20:44 ÖS
buğra kardeşim başarılar... 2.de drag falan bekliyoruz :) cok güzel olmuş eline sağlık
Gönderen: FZG - Şubat 04, 2010, 08:00:55 ÖS
Gercekten severek izledim, mukemmel olmus, gurur verici, basarilarinizin devamini dilerim..
Gönderen: maverick2305 - Şubat 05, 2010, 10:24:00 ÖÖ
tebrikler gerçekten güzel olmuş kalite mükemmel devamı gelseydi çok daha müthiş olurmuş artık ilerdeki çalışmlarda görmek dileğiyle...
Gönderen: 34 FVC 96 - Şubat 05, 2010, 10:29:53 ÖÖ
buda açılmadı şirkette... yine akşam ewde bakıcaz artık...
Gönderen: piscocuk - Şubat 05, 2010, 10:32:52 ÖÖ
ben vınn aldım pazartesi günü.şirkettede denemek için kullanim dedim.açılmayan siteler resimler vs vs alayı açılıyor.engellemişler demek herşeyimizi :D
Gönderen: 34 FVC 96 - Şubat 05, 2010, 10:54:44 ÖÖ
ben vınn aldım pazartesi günü.şirkettede denemek için kullanim dedim.açılmayan siteler resimler vs vs alayı açılıyor.engellemişler demek herşeyimizi :D
:D
Gönderen: caner2 - Şubat 05, 2010, 11:08:53 ÖÖ
güzelmiş gerçekden
Gönderen: Buğra A. - Şubat 05, 2010, 04:47:49 ÖS
buğra kardeşim başarılar... 2.de drag falan bekliyoruz :) cok güzel olmuş eline sağlık

Teşekkür ederim.Drag olabilir,roll olabilir.Her an her şey olabilir =)

Gercekten severek izledim, mukemmel olmus, gurur verici, basarilarinizin devamini dilerim..
güzelmiş gerçekden

Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.

tebrikler gerçekten güzel olmuş kalite mükemmel devamı gelseydi çok daha müthiş olurmuş artık ilerdeki çalışmlarda görmek dileğiyle...

Teşekkür ederim.Serinin devamının çekimleri sürüyor.

buda açılmadı şirkette... yine akşam ewde bakıcaz artık...

Sayfa görüntülenmiyor mu?
Gönderen: maverick2305 - Şubat 06, 2010, 10:43:07 ÖS
evet şuan bende sorun yok açılıyor.
Gönderen: ysf55 - Şubat 06, 2010, 10:46:43 ÖS
kardesim bekliyoruz devamını sabırsızlıkla ama kesin drag olmadı roll koy :)

Teşekkür ederim.Drag olabilir,roll olabilir.Her an her şey olabilir =)

Gönderen: Buğra A. - Şubat 07, 2010, 04:14:06 ÖS
Bir kapışma sahnesi mutlaka olmalı :) Herkes bundan yana.
Gönderen: a.uz - Şubat 07, 2010, 08:17:36 ÖS
Bir kapışma sahnesi mutlaka olmalı :) Herkes bundan yana.

bişeyler olmalı artık  devamını bekliyoruz gelsin artık turbo kadavra2 :)
Gönderen: Buğra A. - Şubat 08, 2010, 05:25:08 ÖS
=) Çok yakında demekten başka bir şey diyemiyorum şu an.Havaların düzelmesi lazım =)

Arkadaşlar,bu arada özel mesaj atmışsınız sanırım ama okuyamıyorum.Mesajlarınızı okuyamazsınız diyor.
Gönderen: ysf55 - Şubat 08, 2010, 05:28:59 ÖS
=) Çok yakında demekten başka bir şey diyemiyorum şu an.Havaların düzelmesi lazım =)

Arkadaşlar,bu arada özel mesaj atmışsınız sanırım ama okuyamıyorum.Mesajlarınızı okuyamazsınız diyor.

siteye üye olduğun mail adresindedir kardeşim msj ordan okuyablirsin. kimin gönderdiğinede bakabilirsin
Gönderen: Buğra A. - Şubat 10, 2010, 03:27:45 ÖS
Maili sildim sanırım ya :(
Gönderen: asiufuk - Şubat 10, 2010, 04:21:12 ÖS
elinize sağlık çok profesyonel bir çalışma olmuş :) devamını merakla bekliyoruz ;)
Gönderen: TTayfuNN - Şubat 11, 2010, 04:23:47 ÖS
Eline sağlık tekrar >=ok
Gönderen: aRas - Şubat 11, 2010, 10:01:16 ÖS
Buqra Akpınar yaparda olmaz mı :) Süper olmuş yaa.Video çekimi her zaman ki gibi çok kaliteli.Araç zaten yorumsuz :) Devamını bekliyoruz :)
Gönderen: Buğra A. - Şubat 17, 2010, 10:07:53 ÖÖ
Teşekkür ederim arkadaşlar :) Aras,güzel iltifatların için ise ayrıca teşekkürler :)
Gönderen: aRas - Şubat 17, 2010, 02:45:10 ÖS
Teşekkür ederim arkadaşlar :) Aras,güzel iltifatların için ise ayrıca teşekkürler :)

Rica ederim :)
Gönderen: aRas - Şubat 17, 2010, 02:48:21 ÖS
Bu arada; Devamını bekliyoruz videonun :)
Gönderen: inventor - Mart 03, 2010, 04:02:01 ÖS
eline sağlık buğra.