TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => İstekler Öneriler ve Sorularınız => Konuyu başlatan: th - Ocak 19, 2010, 03:17:57 ÖÖ
-
2007 kasanın komple bady kitini aldım komple boyandı ve nerde taktırabilirim bunları yardım edebilirmisiniz.. <783^2
-
tam olarak oturduğun yeri bildirirsen daha rahat yardımcı oluruz dostum , ona göre sana bi adres verilebilir ;)
-
2007 kasanın komple bady kitini aldım komple boyandı ve nerde taktırabilirim bunları yardım edebilirmisiniz.. <783^2
İlk önce kendinizi tanıtınız.
-
istanbul-ümraniye'de oturmaktayım var mı dır bu işin ehli :D ümraniye sanayı'de pek duymadım bady kıt takanları..
-
istanbul-ümraniye'de oturmaktayım var mı dır bu işin ehli :Dümraniye sanayı'de pek duymadım bady kıt takanları..
-
istanbul-ümraniye'de oturmaktayım var mı dır bu işin ehli :Dümraniye sanayı'de pek duymadım bady kıt takanları..
sanayideki aksesuarcılar takar, özellikle orta kapıdan girince karşına carmania tuningi bul , orda da yaptırabilirsin istersen , kaminari mustafa burayı tavsiye etti dersen halleder işini =)
-
yani seni, ;)
-
konu pert ama mustafa naptın araba gittiken sonra?
yeni bi araç aldın mı?
-
konu pert ama mustafa naptın araba gittiken sonra?
yeni bi araç aldın mı?
valla şimdilik acele etmiyorum ya , ya yeni accord alıcam ya da bi transporter alıp efsane yapıcam , iç vip olarak yani bilmiyorum şu anda =)
-
yüksek bağaj spoyleri delip vidalıyolar...
-
@trancabebe nickli arkadaşımıza pm atarsan o sana yardımcı olur onun aracında mugen body kit ve yuksek spoiler mevcut
-
34TK8707 uskudarda ıkametgah edıyorum mugen on rr arka istıyorum varmı tavsıye edecegın yer yardımcı olursan sevınırım
-
tam olarak istediğini bana özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım kardeşim