TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Motorsporları => Konuyu başlatan: Srkn® - Temmuz 21, 2005, 12:33:57 ÖS

Başlık: Toplantı 1 Ağustosda Cannesda gerçekleşecek
Gönderen: Srkn® - Temmuz 21, 2005, 12:33:57 ÖS
Formula 1 sürücüleri ile FIA arasında yapılması planlanan güvenlik toplantısının Ağustos ayında gerçekleştirileceği bildirildi. Yapılan açıklamada toplantının 1 Ağustos’da Cannes’da yapılabileceği bildirilirken, özellikle İndianapolis’de meydana gelenlerin toplantının ana maddelerini oluştıracağı gelen bilgiler arasında.

Max Mosley şimdilik 12 sürücünün toplantıya katılacağını belirttiğini diğer pilotların ise bu hafta içerinde toplantıya katılıp katılmayacaklarını bildireceklerini belirtti. Mosley’in bütün pilotların toplantıya katılmasını çok istemesine rağmen Mclaren takımından 2 pilotuda toplantıya katılmayacaklarını açıkladılar. Montoya ve Kimi gerekçe olarak tatil yapmak istemelerini göstererek Cannes’da olmayacaklarını söylediler.

Bu arada katılımın istenilen seviyede gerçekleşmemesinin ardından FIA sözcüsü yaptığı açıklamada pilotlara serzenişte bulunarak, bu toplantının pilotların güvenliği için yapıldığını pilotların niye bu kadar sorunlara ilgisiz kaldıklarını merak ettiğini söyledi.

Sözcü kapılarının bütün pilotlara açık olduğunu söyleyerek geriye kalan 6 pilotun toplantıya katılmamaları için hiçbir sebep olmadığını sözlerine ekledi.
Başlık: Toplantı 1 Ağustosda Cannesda gerçekleşecek
Gönderen: Srkn® - Temmuz 24, 2005, 09:35:14 ÖÖ
McLaren'in pilotları Max'i ekiyor!

McLaren'in her iki pilotuda, Kimi Raikkonen ve Juan Pablo Montoya, önümüzdeki ay FIA başkanı Max Mosley'in düzenlediği pilotlar toplantısına katılmıyor. En az 11 süper lisans sahibi pilot, Macaristan GP'sinin ardından David Coulthard ile Cannes'a gidecek.

Orası kesin. Ancak Autosport'a göre Finlandiyalı ve Kolombiyalı tatile yelken açacaklar. Montoya "Amacı ve konsept'i destekliyorum ancak gitmem mümkün değil Kolombiyada ki tatilimi çoktan planladım" derken Raikonnen yalnızca "ilgimi çekmiyor" dedi.

10 kilo olunca böyle oluyor :twisted: