TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: zolaxxx - Ocak 06, 2010, 04:13:13 ÖS
-
Arkadaşlar merhaba,
Bende beyaz 2010 premium otomatik le inşallah aranıza katılıyorum bu hafta yada haftaya. (Arabayı aldım ama trafik işlemleri hala sürüyor onu bekliyorum)
Merak ettiğim koltuk ısıtma yaptırabilirmiyim koltuklara bu hali ile? Bir arkadaş koltuk ısıtma için deri koltuk olması lazım demişti, bu şart mı?
Yaptıran yada bunu bilen varsa nerede ve kaç liraya yaptırabileceğimi yazarsa sevinirim..
Katkısı olacak herkese şimdiden teşekkürler..
-
Hali hazırda aracında bulunan koltuklara uygulanacağını sanmıyorum. 2 tane nur topu gibi yeni koltuk satacaklardır sana. Fiyat konusunda aldığın yer sana yardımcı olacaktır.
-
hmm :-k teşekkürler kardeş.. alırken sorayım onlara en iyisi.. honda efe den aldım arabayı.. o kadar olumsuz şey yazılmış ki onlar için de, şimdi ne deseler içimde bir şüphe olacak..
-
okadar deri koltuklu ısıtmalı alıcaksınız bence orjinalinden bi mercedes180k alın
-
okadar deri koltuklu ısıtmalı alıcaksınız bence orjinalinden bi mercedes180k alın
süper yorum :)))
-
O da olur inşallah bir gün kardeş >=ok
Ama ben deri koltuksuz istiyorum. deri kaplatmadan bu halini ısıtmaya çevirebilirler mi onu soracağım ;)
-
Ama ben deri koltuksuz istiyorum. deri kaplatmadan bu halini ısıtmaya çevirebilirler mi onu soracağım ;)
Evet ,çevirebilirler diye biliyorum ben, cem adalı bey var, www.artcar.com.tr yardımcı olacaktır size...
-
Teşekkürler.. arayıp konuşayım bakalım ne diyecekler..
Evet ,çevirebilirler diye biliyorum ben, cem adalı bey var, www.artcar.com.tr yardımcı olacaktır size...
-
art car'dan cem beyle konuştum.. 750 ye takacaklar.. bu ay sonunda gelecekmiş ellerindeki bitmiş şu anda..
koltuğu değiştirmeye gerek yok muş civic ler için.. orjinal döşemenin altına yapıyorlarmış..
elektriği çakmaktan alıyoruz garantiyi bozmaz dedi ama dur bakalım hayırlısı ;)
-
kim dedi garantiyi bozmaz die? honda yetkili servisi ise eyvallah. Ama takan yer sölüyorsa bi servise danışmak gerek
-
bencede bozabilir garantiyi,bu arada zolaxx dostum çok değilmi 750 tl... yani çok gerekliyse bişey diyemem ama soğuk havalarda kalorifer sistemi araç içi ısınması için çok başarılı bana göre...
-
aslında haklısın.. daha önce dizel araç vardı, evden çıkıp işe gelene kadar motor kendini anca ısıtıyordu ben ise donuyordum bu arada:)
ama bir kaç arkadaşta benzinli motorlar hemen ısıtır bir kaç dakika ısıt arabayı bekle hem motor için iyi olur hemde araba ısınır diyorlar..
onu bir denicem olursa sorun yok, olmazsa servise şu garanti işini sorup taktırmayı düşünüyorum..
-
bendede 2010 cıvıc premıum var 3,5 ay önce aldım aracı ve gerçekten 2-3 dk içinde araç hemen ısınıyor... aracı aldıktan sonra gerek kalmadığını göreceksin bence,gerçi tercih tabiki senin ama çok ucuz gelmedi bana koltuk ısıtması...
-
haklısın kardeş, aslında banada biraz pahalı gelmişti.. hatta burda arkadaşlar dalga geçiyorlar, elektrikli battaniye al onada çakmak girişi yaptır, onunla ısın diye:)))
senin gibi bir kaç kişide aynı şeyi söyledi, gerek kalmayacağını..
araba daha gelmedi ki >23'sm kullanabilseydim anlıcaktım ne olduğunu..
ama şu durumda bile vazgeçtim gibi ;)
önerilerin için teşekkürler..
-
rica ederim arkadaşım,aracı aldığında her konuda ne kadar doğru tercih yaptığını anlaycaksın... hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim....
-
Amin, teşekkürler..
Sana ve herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dostum;)
-
abicim normal şartlarda rusyaya yollanması gerekipte iç pazara satılan 1.8 sedanlarda koltuk ısıtması var. servise danışın ama eminim en aşağı milyar fiyat verirler size :)
-
evet otomobilimiz diğer markalara göre %50 daha hızlı ısınıyor ve ısıtıyor.