TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: valfozkan - Aralık 24, 2009, 10:06:23 ÖS
-
http://img191.imageshack.us/img191/3958/93578181.jpg
4x100 .17 arıyorum uygun rakamda en uygunu
-
ne kadar uygun rakam mesela?
-
100 tlden başlasın 750 de bitsin uygun olarak
-
:) oz biraz zor bu fiyatlara 10 - 15 kilo ağırlığında ki çin mallarını veriyorlar ancak sıfırlarından haberiniz vardır umarım. ben istediğiniz jantları lastikleri ile birlikte 2.800 e almıştım yazın başında
-
aslında 2. el için 600 700 normal jant için lastık her nihayetinde sıfır lastık gerek
-
Bu rakamlara sahibimden de jantları gördüm ve halada var ama 18.5bijon
aslında 2. el için 600 700 normal jant için lastık her nihayetinde sıfır lastık gerek
yeni lastik almakda lazım
-
600 700 e doğru ikinci el bir sürü jant var da oz yok :)
-
ne kadar eder ozaman oz yada sizdeki sizin rakamlar nedir ama siyah düşünmüyor
-
kış geldi diye çıkardım kullanmıyorum ama satmayı hiç düşünmedim açıkçası temiz lastikleri ile beraber 1500 1800 gibi rakamlara alınır diye düşünüyorum. bende ki oz ler ciddi hafifler 6,9 kg. yakıtı ve aracın çekişini çok etkilemiyor aklında olsun.
-
evet o kg olması ve jantın görünüşü güzel 1500ile1800 de güzel bi rakam ama ben en uygunu arıyorum artık lastiksiz yada görüntü olarak bakıma ihtiyaç gereken bi jant artık bakalım önerin ve ilgin için saol
-
rica ederim gözüme takılan olursa haber veririm
-
http://www.sahibinden.com/17_oz_superlegra_serisi_1_sinif_replika_jant_ve_10_numara_last-83WQQaXQQ18496433WQQpXQQdisplayitem?
satanı tanımıyorum :) sadece ilanlara bakarken gözüme çarptı :)
-
agırlık olarak 6.9 dan fazla bir jant var ama görüntü olarak oz racing ultraleggera mono marka bi janta takıldım ona niyetlendim rakamı da iyi bi aksilik olmaz artık almayı düşünüyorum .tekrar çok saol.
-
güncel
-
güncel :)
-
al momo x43 kurtul :) benim niyetim o yaza doğru
-
hiç düşünmedim momo x43 farklı jant marka ve model olayına girmem için aklıma ve hoşuma gitmesi lazım
-
700.ile.1.000 arası güncel
-
güncel mi abi :))
-
güncel kamil abi yokmu
-
yok abi
-
ne oz muş bu böle oz büyücüsü hikayesine döndü :D :D
-
momo x43 güzelmiş ;)
-
özkan senin es jantların ne oldu
-
es jantlarım hiç olmadı 18 jant vardı üstünde büyük geldi birde parlak hoşuma gitmedi almadım onları birakdım idareden 14.170.175 lastik ls kapaklarından takdık serdar(http://i799.photobucket.com/albums/yy276/valfozkan/honnnnnnnnnnnnn.jpg)
-
es jantlarım hiç olmadı 18 jant vardı üstünde büyük geldi birde parlak hoşuma gitmedi almadım onları birakdım idareden 14.70.175 lastik ls kapaklarından takdık serdar :artis
-
iyiymiş jant alırdık onları verip bi enke sanayiden
-
jantı burda en fazla 500 verirlerdi para etmezdi bende arabanın fiiatından düşdük o jantı almayıp
enkıe vardı sanayide jant lastik 1 tl veriyordu enkıe rp03 bayada hafifde hemde baya ama satılmış ben oz aklımda ama yavaş yavaş gidiyor oz kafamda artık bir jant almam şart
-
aynen oz güzel hafif jantta pahalı biraz
-
bu sendekı enkıe aslında sade ve güzel ondanda olabilir aslında
-
bi siyah honda da vardı ama sonra satıldı es di oda hala duruyor üstünde yaysız
-
o da sanırsam hemem aynı gün geldi samsuna o istanbuldan aldı ben öyle biliyorum yaysız gördüm sade felan degil iş yapar bide basdı çok daha süper olur
-
sonra sattı sadece jant la far var orjinal gibi biniyr alan adam
-
HE jantları enke mı onun
-
HE jantları enke mı onun
benim jantın aynısı işte
-
Şu ilana bakın derim, Bence lastikle beraber fiyatı iyi ayrıca ilanda da belirtildigi gibi jantın da lastigin de durumu gayet iyi ;)
http://www.teamhondaturkey.com/forum/empty-t36534.0.html;topicseen
-
L3v3nt ilgin için çok saol jant çok güzel temiz istedigimden ama bu jant 5*114 bize 4x100 lazım #-o
-
Hımm dimii yaa ben ona dikkat etmedim pardon ;)
-
>=okYinede çok saol 4x100 çıkarı bir gün belki
-
O Z Racing Super Leggera 4x100/17 elinde var düşünürmüsünüz
-
jantları aldım oz degil aynı model rakamda çok iyiye geldi artık oz aramıyorum konuda kapana bilir ilgin için saol
O Z Racing Super Leggera 4x100/17 elinde var düşünürmüsünüz
-
jantlar duruyormu hocam