TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Motorsporları => Konuyu başlatan: onuriskenderun - Aralık 23, 2009, 05:21:51 ÖS
-
ve beklenen oldu. michael schumacher, mclearen den ayrılan mercedes takımıyla anlaştı. marttan itibaren seyrine doyum olmaz artık....
-
waaww..süper bi haber..daha bi keyifli olur artık F1
-
bakalım ferrarimi schumachermi dedikodulara bi cevap olur artık :)
-
bakalım ferrarimi schumachermi dedikodulara bi cevap olur artık :)
Kesinlikle katılıyorum.
-
zaten son kurallarla iyice tadını kaçırmışlardı. yeni eklenen pistlerde de geçiş imkanı zayıf. sanki izlenmesin diye yapıyorlar. adamın adı bile herkesi heyecanlandırmaya yetiyor bence. kim büyük görecez alman-italyan-fransız ve ingilizler. mercedes bu arada sırf alman ekolü yaratıyor. tek başına takım alman pilotlar vs.. ( alman disiplini) baya keyifli olacak anlaşılan.
-
guzel haber tskler
-
guzel haber tskler
+1
-
ya schumacher nası yapar bunu ferrariye yaa offfff oofffff ferrari = schumacher di yaaaa
-
ya schumacher nası yapar bunu ferrariye yaa offfff oofffff ferrari = schumacher di yaaaa
+aynen öyleydi...
-
şaka gbiii yaaaa
-
Artik mercedes = schumi oldu.. :)
-
tam Turkıye ye basbakan olacak adammıs bır turlu bırakmıyor sıyasetı pardon f1 i :)
-
tam Turkıye ye basbakan olacak adammıs bır turlu bırakmıyor sıyasetı pardon f1 i :)
+1
-
güzel haber
ben de epey heyecanlandım dün haberi okurken
yalnız bir yanlış bilgilendirme olmasın lütfen
Mercedes , Brawn GP yi satın alarak kurdu Mercedes GP yi
McLaren-Mercedes takımı halen gridde yerini koruyor ve Button / Hamilton ikilisi katılımacak Mclaren Mercedes adına
-
ayrıca 2010 sezonu gerçekten ilginç olacak
Button - Hamilton -- McLaren Mercedes
Massa - Alonso -- Ferrari
Vettel - Webber -- RedBull
Schumacher - Rosberg -- Mercedes GP
-
haber süperki süper,bende yeniden izlerim artık :) bir insan F1 i nasıl iflastan kurtarıp düze çıkarıyor izleyin ,yaşlı maşlı önemli olan heyecanı tekrardan katması
-
alonsonun ferrariye geçmesinede çok sevindim..en sevdiğim pilotu ferraride görmek sevindirici bi şey
-
taraftarı olmasamda kendisine saygı duydum herzaman,ancak bu kararı-başarılı olup olmaması değil-hayatının en büyük hatası diye görüyorum....
umarım iyi olur.