TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: demokena - Aralık 23, 2009, 01:32:56 ÖS
-
arkadaşlar ep2 için typer (ep3) arka cam üstü spoyleri lazım nerden bulabilirim..
-
nerede oturuyorsunuz?
-
nerede oturuyorsunuz?
avcılar
-
piyasada 250-300 arası fiyat isteyen yerler var.sahibinden.com da bulabilirsin.bostancı oto sanayiden almıştım ben.sanayiye gir yurtmotor harun ustanın yerini sor oradan sağ yap 40-50 mt gidince sağda köşede bir dükkan.oradan 200 liraya alabilirsin boyaya hazır şekilde.
-
piyasada 250-300 arası fiyat isteyen yerler var.sahibinden.com da bulabilirsin.bostancı oto sanayiden almıştım ben.sanayiye gir yurtmotor harun ustanın yerini sor oradan sağ yap 40-50 mt gidince sağda köşede bir dükkan.oradan 200 liraya alabilirsin boyaya hazır şekilde.
walla iyi olur en kısa zamanda giderim.. tşk ettim.
-
bişi daha sorcam stop ışığı da oluyor mu? normalde orjinallerinde var diye biliyorum ama ?
-
spoiler konusunda yardımcı olurum montaj dahil fiyatı 220 lira
-
onlarda stop yok ama istersen içerdekini çıkarıp ona takarlar yada onun için yaptırır parçacılardan alırsın.ayrıca arkadaşın vermiş olduğu fiyat eğer boyalıysa 220 lira çok iyi montaj dahil fiyatı
-
spoiler konusunda yardımcı olurum montaj dahil fiyatı 220 lira
boya içinde mi ?
-
boya hariç boyalı fiyatı +80
-
bence orta yolu bulun 250 ye bitirin işi :)
-
ben satıcı değilim arkadaşım bu işi uygun fiyata yapıo die yönlendirdim karşısında bu işi yapan bi kişi var o sadece spoilere boya montaj hariç 400 istio ;) ve bu fiyatada bulması bence imkansız gibi
-
eğer kendi tanıdığı ustası varsa (benim vardı öyle yaptırmıştım) komple 250 ye mal oldu
-
o zaman arkadaşa da yardımcı ol 250 ye halletsin :)
-
isterse neden olmasın :)