TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Honda Hakkında => Konuyu başlatan: RattleSnake - Aralık 20, 2009, 12:33:04 ÖS
-
hondanın pick-up ları piyasada gördüklerimizden çok daha donanımlı ve güzel fakat neden ülkemize gelmiyor sanırım
ülkemizde ürün yelpazesinin en az modelini getiren marka konusunda ödül alacak honda
-
Evet bu konuda çok haklısınız. Honda Ridgeline , Odyssey , Accord Coupe ve Crosstour modeli , Civic Coupe , Civic SI ve coupe modeli , Element , FCX Clarity gibi araçların hiç biri Türkiye'ye gelmiyor. Bunun nedenini benim gibi bir çok kişi merak ediyordur her halde. Belki ileriki yıllarda getirirler diyeceğim ama pek de umudum yok.
-
ülkemizde ikinci el Hondaların fiyatlarının artması istiyor olabilerler, kimi firmalarda bazen böyle taktikler izliyor ama gelecekten ümitliyim, ülkemiz veli nimet onlar için http://www.vasito.com/vasita/Honda/
-
Evet bu konuda çok haklısınız. Honda Ridgeline , Odyssey , Accord Coupe ve Crosstour modeli , Civic Coupe , Civic SI ve coupe modeli , Element , FCX Clarity gibi araçların hiç biri Türkiye'ye gelmiyor. Bunun nedenini benim gibi bir çok kişi merak ediyordur her halde. Belki ileriki yıllarda getirirler diyeceğim ama pek de umudum yok.
Katılıyorum...
-
Honda nın Türkiye politikasını anlamak mümkün değil mesela şu yeni kasa civice dizel seçeneği sunsalar yemin ediyom tr de tek olur HONDA...
-
Honda nın Türkiye politikasını anlamak mümkün değil mesela şu yeni kasa civice dizel seçeneği sunsalar yemin ediyom tr de tek olur HONDA...
nerde o günler değil dizeli 2. bir motor seçeneği bile yok accard bile aynı şekilde allahtan 2006-2007 de dizelini çıkartmışlar...
-
piyasa gerçekleri
honda "al gülüm ver gülüm"
tüketici "al gülüm ver gülüm"
devlet "ver gülüm ver gülüm"