TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: screem - Aralık 19, 2009, 05:24:07 ÖS
-
arkadaşlar önecelikle herkese merhaba.malatyada yaşıyorum ve salı günü ist ye araba almaya gideceğim.şu an 2 markanın 2 modeli üstünde kararsızım.
1. honda 1.6 sport 3k 2002-2005 arası
2. ise hyundai 1.6fx coupe 2002-2006 arası
ikiside japon ikiside hoş bence.bütçe olarak 25000tl ye kadar açılabilirim.fazlası kasar beni.bu iki aracın birbirine artısı eksisi performans yakıtı nasıl bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim.nette karşılaştırdım ama fazla açıklayıcı gelmedi bana.mesela tüp takılırmı takılırsa performansa etkisi nasıl olur modifiyeye haangisi daha yatkın yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.bide aklımdayken ist de tanıdığı olan elinde bu araçlardan olupta satmak isteyen varsa özelden msj bırakırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim herkese
-
ben ikisinide bilmem ama estetik açıdan hyundaı derim..
-
sitede bir arkadasimiz satiyordu
2005 model kirmizi civic sport istersen bir konus sanirim 24 istiyordu
-
hocam hondayı al git derim, bende hyundai düşmanı değilim,hatta sevdiğim modelleri vardır,fakat coupesi değil,sadece kasa olarak güzel,araba gitmiyor,102 beygir,üstelik hantal,diğer yandan hondanında öyle bir kasasını alıyorsunki,hiçbirşeye benzemiyor,kendine özel bir kasa,gerçekten sadece kendisine benziyor,alırsın hondayı,yaparsın bi angel,type-r jantı falan , araban olur 10 numara,tabi arada birde honda-hyundai farkı var, tamam sonata-accord falan desen anlarımda, hyundainin sonatasının altına pek gitmeyeceksin, yeni yeni İ30 falan çıktı işte ,sen al hondayı herzaman 2. elide trink paradır,bak keyfine
-
hyundai japon muydu arkadaşlar? ben güney kore diye biliyordum aMA?
-
hyundai japon muydu arkadaşlar? ben güney kore diye biliyordum aMA?
hyundaı kore malı
-
evet çoğu arkadaşımda hondadan yana.hyundai'nin gidişinden memnun değiller.paylaşımlarınız ve fükürleriniz için teşekkür ederim.bu arada konu hyundai nin kore japon çin nerde üretildiği değil aviatör ve delimanyak arkadaşım sürçü lisan etmiş olabilirim konu hyundai mi honda mı o konuda yardımcı olsanız evet arkadaşlar biraz daha bilgi hatta resimmmm
-
Civic tercih et derim
-
Hyundaı 1.6 Coupe'nin görünümü çok güzel.Ufak işlemlerle güzel bir hale getirilebiliyor.
Honda Cıvıc 1.6 Sport gayet güzel.Buna da ufak işlemlerle güzel şeyler yapılabilir.
Ama ben Honda'yı tercih et derim açıkçası.Coupe belki daha havalı olabilir ama Çakma Japon'u seçmektense Japon'u seçmek iyidir :) Ayrıca Honda'ların motorları sağlam.Hyundaı'yi bilmem de.Problemli araç olduqunun duyumları dolaşır hep...
-
hondayı tercih etmen daha mantıklı...
-
hondayı 2,5 sene kullandım.aynı dönemlerdede arkadaşımda fx coupe vardı.ben 106dan hondaya geçmiştim gitmiyor diyordum.bikaçkere arabaları değiştirdik.honda gidiyormuş dedim.bence uzakdur.yinede son karar senin
-
Tabikide Honda, hyundai her turlu zayif kalir hondanin yaninda.
-
honda al ustanı unut derim ben de
-
estetik olrak bakarsan hundai da şık bence ama sağlamlık az arıza yapma güvenlik ve yakıt derseniz tabiki HONDA....
-
şimdi öncelikle konu açarken neden ingilizce bi başlık tercih ettin ? takip ediyorum çoğu üyemizde bu ecnebi başlık atma merakı mevcut.
böle bi başlığn seniş tatmin konusunda ne artıları var.
yapmayın böle ağalar.
karşılaştırmana gelince.ben bindim coupe
işin olmasın sport al.
travestiler binio artık coupelere.
saygılar.
-
şimdi öncelikle konu açarken neden ingilizce bi başlık tercih ettin ? takip ediyorum çoğu üyemizde bu ecnebi başlık atma merakı mevcut.
böle bi başlığn seniş tatmin konusunda ne artıları var.
yapmayın böle ağalar.
karşılaştırmana gelince.ben bindim coupe
işin olmasın sport al.
travestiler binio artık coupelere.
saygılar.
Ahahahaaa :D Serkan Abi'm ne güldürdün beni >%6rol >%6rol ''Travestiler biniyor artık'' >%6rol >%6rol Yalan oldu Coupe.ßence de sport daha iyi.
-
coupe kasa olarak janjanlı olabilir accent motorlu we şaseli bi araç yani eski şahin yeni linea gibi motor we dayanıklılık olarak hundai yi hondayla kıyaslamaya gerek yok
serkan piyasayı yakından takip ediosun babali buhuuuuuuu
-
tabıkı honda
hayırlısı sımdıdennnn
Accord dusunursen bende war
-
evet çoğu arkadaşımda hondadan yana.hyundai'nin gidişinden memnun değiller.paylaşımlarınız ve fükürleriniz için teşekkür ederim.bu arada konu hyundai nin kore japon çin nerde üretildiği değil aviatör ve delimanyak arkadaşım sürçü lisan etmiş olabilirim konu hyundai mi honda mı o konuda yardımcı olsanız evet arkadaşlar biraz daha bilgi hatta resimmmm
pardon kardes bız konuyu dagıtık haklısın sıteden bı aradas kırmızı sport cıvıc satıodu bence guzel bı makıneydı bı gorus ıstersen ve her alanda civic derim hyundai alıpta bi civic seni gectımı ahh neden civic almadım demezsın ıns :)
-
olm muşamba sus trolardan hoşlaştıım anşlaşılmasın:D
-
ep3 lü trolardamı war :):)
-
o laf zaten fx ten uzaklaştırdı beni travestiler biniyomuş fx e.o zaman kardeş bi abilik yaparmısın bana.bi sport bulmamda yardımcı olurmusun bana nettekilerin çoğu hış lmuş oto.viteste ben iştemiyorum.insafına kaldık ;)
-
Bencede görünüş olarak fxcoupe ama hondanında görünüşü hoş ama yapmak şartıyla ;)
-
peki arkadaşlar biraz ayran gönüllülük olacak ama 94 civic si ler nasıl fx i eledik.94 si veya 1.6 sport desek ;) ?
-
94 si alıp üzerine sporttan kalan parayı eklersen deli olur.
-
peki arkadaşlar biraz ayran gönüllülük olacak ama 94 civic si ler nasıl fx i eledik.94 si veya 1.6 sport desek ;) ?
guc istiyorsan si dostum hele bide uste para koyup bırazda gorselıgıne calısırsan tadından yenmez :)
-
Bence 25.000 tl bütcen varsa çok çok hız delisi değilsen ki değilsin ki hb sport civic yada 102 bg fx coupe bakıyosun ;) 94 si almazsın sen bence sana en mantıklısı civic hb yada yine o modeller civic sedan ;)
-
hele söleyin bana bakem kimde nerde temizi vardır ben sahibindende bi bakındım şimdi görsel en güsel bu renk olarakta bu zaten
http://www.sahibinden.com/honda_doch_eg_si_cok_temiz-41WQQaXQQ17226608WQQpXQQdisplayitem
-
hele söleyin bana bakem kimde nerde temizi vardır ben sahibindende bi bakındım şimdi görsel en güsel bu renk olarakta bu zaten
http://www.sahibinden.com/honda_doch_eg_si_cok_temiz-41WQQaXQQ17226608WQQpXQQdisplayitem
arac temız duruyo cıden ama fotolarla oynamıs gıbıler yakındanda gormek lazım sıde 1. dikat edecegın motor cunku gideri olan bı arac genelde sıkıstırıp hor kullanıyolar almaya gıderken yanında bılen bırını goturmenı tavsıye ederım
-
Kayserililer iyi yapıorlar bu işi MMPower onların bütün arabalara en azından görsellik açısından iyi evet resimlerler oynanmış canlı görsen bu kadar göz alacağını tahmin etmiyorum
-
sitenin yabancısı olduğum için bilemiyebilirim sitede satılık araçlar var mı varsa hangi bölümde satılıyo teşekkürler
-
sitenin yabancısı olduğum için bilemiyebilirim sitede satılık araçlar var mı varsa hangi bölümde satılıyo teşekkürler
sitede satlık arac var satılanlar bolumunde yanı sıtenın en alt kısmında
-
1.6 sedan al. üzerine hafif makyaj , nanocharger , v-tec controller , ECU gibi motor modifikasyonuyla çok sağlam gider. Ancak frenleride iyileştirmeyi unutma gitmek kadar durmakta önemli....
-
1.6 sedan al. üzerine hafif makyaj , nanocharger , v-tec controller , ECU gibi motor modifikasyonuyla çok sağlam gider. Ancak frenleride iyileştirmeyi unutma gitmek kadar durmakta önemli....
aynen