TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: E39 - Aralık 17, 2009, 02:17:58 ÖS
-
Salı akşamı 23:45'de feci bir kazada 3 kardeşimi kaybettim 2si yoğun bakımda durumlarının çok iyi olduğu söylenemez.Araç 140-150 KM/H Arası Eskişehir'den gelmekte.SSK kavşağı önünde kör noktadan sağ taraftan çıkış yapan Mercedes 0304 otobüsün tam arka motor kısmına aracın ortası son sürat giriyor.Kırmızıda Vectranın geçtiği söyleniyor.Arka üçlünün ortasındaki Ziya (18),Ön yolcu koltuğunda Umut(18) ve şöför Rüstem(23) olay anında vefat ediyorlar.Üçüde haşat durumda çok kötü gerçekten.Arka sağ ve solda oturan 2 kardeşim (şöför dışında tüm kişiler 1991 doğumlu 18 yaşında) şu anda yoğun bakımdalar.Biri Eskişehir diğeri Bursada.Onlarıdada koltuklar korumuş.Araçta kimsede kemer yok malesef...Fotolara Gelince
Öncesi
(http://img697.imageshack.us/img697/1386/52526265.jpg)
Sonrası
(http://img697.imageshack.us/img697/2968/77662766.jpg)
(http://img260.imageshack.us/img260/4189/11211759.png)
Benim anlamadığım, bir Vectrayı bu derece dağıtmak için bayağı uğraşmak lazım.Benim teorime göre bu araç önceden ön taraftan bir kaza geçirmiş ve tamir görmüş.Bu yüzden bu derece hasar aldı diye düşünüyorum.
-
Başınız sağolsun . Allah rahmet eylesin . Kalanlarada acil şifalar dileriz. Çok kötü bir durum Ailelerine sabır versin ALLAH. Belki hız daha fazladır , yada dediğiniz gibi aracın önü bozuktur belkide .
-
Allah rahmet eylisin yaralılara acil şifalar diliyorum. Başın sağolsun...
-
Dostlar sağolsun...OLay yerinde fren izine rastlanılmadı.150 KM/H civarı hızla bodoslama otobüsün altına girmişler.Otobüsün tam arka kısmından çakmışlar koca otobüs etrafında 360 derece dönmüş...Aracın pertine baktım az önce gidip.Dehşet verici Vectra kemik gibi araç derlerdi hep.
-
ölenlerin allah tafsiratını affetsin.
yaralılara acil şifalar ve kalanlara sabır diliyorum
-
Allah yakınlarının yardımcısı olsun çok üzüldüm :( :( :(
-
Allah rahmet eylesin geride kalanlarada gani gani sabır versin Rabbim... Allah kimsenin basına vermesin... Fotolar gercektende insanın tüylerini diken diken ediyor.
-
Allah rahmet eylesin, ölenlerin ailelerine Allah sabır versin.
dostum ncap testleri 50-60 km hızla yapılıyor. 150 km hızla fren izi olmadan net 150 km hızla bir otobüse arkadan çarpıp bu hale gelmeyecek araba tanımıyorum. . .
-
Dostlar sağolsun arkadaşlar ne diyeyim.Heyecan işte gençlik...Ahhh ahh ciğerimizi yaktılar...Üniversiteli bile değil daha liseli bunlar...Ayrkadan değil yandan çarpılma ve tam değil.Otobüsün köşesine aracın tam ortası ile vurmuşlar otobüs 360 dönmüş etrafında.Yerlerde ıslak tabi.
-
Allah ölenlere rahmet etsin. Ailelerine sabırlar versin Rabbim. Diğer fidanlar kurtulur inşaallah sağ salim. sizin de başınız sağ olsun. kaza ile ilgili yorum yapamıyorum. konuşmak anlamsız geliyor. ama otobüsü çeviren bir vuruş için marka pek farketmezdi eminim. Rabbim kimsenin ocağını yakmasın
-
çok kötü olmuş gerçekten.. Başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin.. Yaralılara da acil şifalar diliyorum..
-
basınız saolsun makamları cennet olsun ınsallh
Allah dusmanımın basına vermesın nedıyım ya :(
-
valla hocam büyük geçmiş olsun, başınız sağolsun! yaralı kardeşlerimiz de inşallah en kısa sürede iyileşirler...
-
başınız sağolsun..Allah geride kalanlara sabır versin..
-
allah rahmet eylesin allah beterinden korusun.
-
dostum çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin, yaralılarınıza acil şifalar diliyorum.
-
ahh ya ahh...cok suratlı ımısler...keske kelimesi için cok geç..
allah tahsılatlarını affetsin.Ailelerine ve geride bıraktıklarına sabır dilerim.
-
Başınız sağolsun.Yaralı kazazedelere de acil şifalar dilerim. Çok üzücü bir olay...
-
Şu anda dışarıdan geliyorum.Aracın enkazını inceledim.Ön taraftan içeri giren motorun arasından Umut'un kol saatini buldum götürüp ailesine teslim ettim.Yukarıda yazmadım ama tutamadım kendimi.İçeride karşılaştığım manzarada göstergenin 180 kmh/nin biraz üzerinde durduğu gözüme çarptı.Kaza anında göstergenin bir şekilde o hale geldiğini düşünüyorum.Ötesini düşünmüyorum.Fakat bir vectra kocaman yolcu otobüsünü kendi etrafında nasıl döndürür???
-
allah rahmet eylesin basınız sağolsun çok gecmiş olsun.. :ağlaa
-
Şu anda dışarıdan geliyorum.Aracın enkazını inceledim.Ön taraftan içeri giren motorun arasından Umut'un kol saatini buldum götürüp ailesine teslim ettim.Yukarıda yazmadım ama tutamadım kendimi.İçeride karşılaştığım manzarada göstergenin 180 kmh/nin biraz üzerinde durduğu gözüme çarptı.Kaza anında göstergenin bir şekilde o hale geldiğini düşünüyorum.Ötesini düşünmüyorum.Fakat bir vectra kocaman yolcu otobüsünü kendi etrafında nasıl döndürür???
abi döndürür ya o hızla demek ki ...bi de yerler ıslaktı demiştin...
-
Evet yerler ıslaktı geçen gece yağmur yağıyordu.
-
yaralılara acil şifalar,ölenlere allah rahmet eylesin.araç hakkında söylenecek çok fazla bir şey yok aşırı hız sonucu oluşmuş bir kaza.ayrıca o hızla tahminen 15 tonluk bir araca çarpmak aracı bu hale rahat getirir.allah korusun tüm sürücüleri.
-
Şu an itibarıyla gelen haber malesef yoğun bakımda yatan ağır yaralı iki kardeşimizide kaybettiğimiz şeklinde.İçerisinde 5 kişi bulunan ölüm aracından maalesef sağ kurtulan çıkmadı.Yolunuz açık olsun çocuklar.Orada huzur bulun inşallah...
Rüstem Kart (23)
Ziya Katrancı (18)
Umut Bölük (18)
Yunus Emre Karaman (18)
Samet Uçar (18)
-
dostum çok çok üzücü allah sabır versin ve günahlarını affetsin
-
Öncelikle ALLAH rahmet eğlesin, başımız sağolsun.
Başlığı gördüm ve içim ürperdi aniden direk gripde senin yazdıklarını okuyunca kendimi çok kötü hissettim hele birde o fotoğrafları görünce gözlerim doldu tutamadım kendimi ne yalan söyleyim. Hernekadar tanımasamda adeta içim parçalandı gencecik kardeşlerimin son yolculuklarına. :(
ALLAH geride kalanlara sabır versin demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden. :ağlaa
-
başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
-
Dostlar sağolsun arkadaşlar...
-
başınız sağolsun allah kalanlara sabır versin hastalara acil sifalar versin
-
Cok uzucu bir olay, yaslarida cok gencmis, allah rahmet eglesin, kalanlara sabir versin. Yogun bakimda olanlara acil sifalar, kaza cok kotu olmus gercekten resimlere bakiyorumda..
-
ölen gençlere Alah rahmet etsin. dostlarına ve ailesine allah sabır versin.
bir mermi insanın ayaklarını nasıl yerden kesiyorsa o da otobüsü öyle çevirmiş işte.
nasıl çeevirdiği önemli mi önemli olan bu gençlerin pisi pisine ölmesi. Allah hepimizi korusun yardımcısı olsun.
-
allah gani ganş rahmet eylesin,yaralılarada acil şifalr versin rabbim...
-
mekanları ennet olsun kardeşlerimizin
-
başınız sağolsun.. Allah kalanlara sabır hastalarada acil şifalar versin..
-
Allah ailelerine sabır versın, 2 gence acıl sıfalar dılerım. o suratte arac tabıkıde bu hale gelır sasmamak lazım
yazık gunah 3 can uctu gıttı..
-
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin aslında arkadaşlar bu hepimize ibret olması lazım bende çok hızlı kullanıyorum aracı resimlere bakarken kendimi koydum onların yerine ben umuyorumki başka hiç bir kardeşim yitip gitmesin böle kazalarda...Mekanları cennet olsun
-
Herkese tek tek teşekkür ederim.Öncede yazdığım gibi İçerisinde 5 kişi bulunan ölüm aracından maalesef sağ kurtulan çıkmadı.Yolunuz açık olsun çocuklar.Orada huzur bulun inşallah...
Rüstem Kart (23)
Ziya Katrancı (18)
Umut Bölük (18)
Yunus Emre Karaman (18)
Samet Uçar (18)
-
öncelikle Allah rahmet eylesin. ya bende Bilecikliyim duyduk bizde kazayı bizim akrabalarında yakınlarıymış hatta.. vefat edenler sizin tam neyiniz oluyodu?
-
Rüstem Kart arkadaşım diğer çocuklarıda az çok tanırım Ziya Rüstem'in teyzesinin oğluydu bu arada.
-
Rüstem Kart arkadaşım diğer çocuklarıda az çok tanırım Ziya Rüstem'in teyzesinin oğluydu bu arada.
hmm.. siz İstanbuldamı oturuyosunuz?
-
Eskişehir'de oturuyorum.
-
Allah mekanlarını cennet etsin..
-
allah kalanlara sabır versin. başınız saolsun :(
-
basınız sagolsun sımdı gordum cok uzuldum
-
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır genişliği versin..üzücü bir olay..zaten o kazadan kurtulan olması mucize gibi birşey olurdu..her aracın köşe bölümü çok sağlamdır hele ki bu araç 10 ton üzerinde bir ağırlığa sahip bir otobüs olursa durum çok kritik olur.Kaza ve Kadere iman imanın 6 şartından birisidir..ölen 5 kardeşimizin kaderleri böyle çizilmiş..Allah mekanlarını cennet eylesin...:(
-
Öncelikle Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır versin. Başınız sağolsun . Vefat eden kişiler gerçek kardeşiniz miydi ? Yoksa mecazi anlamda mı kullandınız ? Bunu sorma sebebim o kadar soğuk kanlı konuyu yazıp anlatmışsınız ki olayu bu kadar tazeyken, açıkcası şaşkınlıkla karşıladım.
-
Öz kardeşim değil hiçbiri.Sevdiğim ve yakından tanıdığım çocuklardı hepsi.
-
Öz kardeşim değil hiçbiri.Sevdiğim ve yakından tanıdığım çocuklardı hepsi.
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
-
basınız sagolsun gecmıs olsun...