TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: Ozgu_Akcan - Aralık 12, 2009, 10:52:27 ÖÖ
-
arkadaslar yakın bı dostuma 1,4 ıs arıyoruz
ama bulamıyoruz :) istediğimiz gibi
pıyasadakı bırcok araba ucuk fıyatlar ıstıyolar 15 16,000 TL gıbı
bızım butcemız 14,000 TL cıvarında
aradıgımız ozellıkler guvenlık paketlı olması yeterlı
aksesuar olursada fena olmaz hanı :D
yardımlarınızı beklıyorummm
-
14.000 TL'ye ne 1.4 is'ler gelir gecer, sabret Ozgu, bulunur, bugun olmazsa yarin elbet olur. Sitemizde birkac arkadas var, onlarla gorusmeyi denedin mi?
-
+1 evet abi piyasada çok tmiz is'leri sıkışıpta satanlar var
-
bende 98 bi mavi vardı ama sattım çok güsel arabaydı :((
-
bende 98 bi mavi vardı ama sattım çok güsel arabaydı :((
sınan zaten senın kuzenıne arıyoruz ya bızde :D gökmene
-
+1 evet abi piyasada çok tmiz is'leri sıkışıpta satanlar var
bı denk gelse :D
-
14.000 TL'ye ne 1.4 is'ler gelir gecer, sabret Ozgu, bulunur, bugun olmazsa yarin elbet olur. Sitemizde birkac arkadas var, onlarla gorusmeyi denedin mi?
yok kımseyle gorusmedım samet satıklar bolumune baktım otomatık var bırıkı tanede bızımkı otomatık kullanmam ben dıyo :D
-
dostum bızde var ypılı ıstersen sonn oluru 16 bi bak istersen http://www.sahibinden.com/tertemiz_kalite_modifiyeli-20WQQaXQQ19363837WQQpXQQdisplayitem
-
dostum bızde var ypılı ıstersen sonn oluru 16 bi bak istersen http://www.sahibinden.com/tertemiz_kalite_modifiyeli-20WQQaXQQ19363837WQQpXQQdisplayitem
hocam gordum senın arabanı cok guzel yapılmıs baya emek harcanmıs ama bızımkı ıstemez ole yapılı araba uskudar gıbı bı yerde yazık olur ona
-
bende 99 hb 1.4 ıs var dusunursenız full+full modelıdır
kazasız degısensız 120 bınde vtı kadranından tutun egsoz fıltre bı cok parca var uzerınde uygun fıyata vercem
ısmım burhan sönmez
tel : 0533 739 34 88
-
bende arıyorum da bulamıyorum güsel bi araba ben de pişman oldum ama hayırlısı
-
ara özgücüm aara bulursun ben 2,5 ay dır arıyorum.sanırım yarın olacak :)
-
ara özgücüm aara bulursun ben 2,5 ay dır arıyorum.sanırım yarın olacak :)
kanka bızım 4 ay oldu :) adama beyenndıremıozkı
-
Ozgu sana bir araba onermek istiyorum asiri temizlikte, gercekten piril piril. Fotograf gununde buyuk rolde oynayan Photographer'in 1.4 sedan araci. Ben 1.4 alacak olsam kesinlikle onu alirdim, uzaktanda jantlari orjinal vti jantini andiriyor. Konu linki asagida:
" http://www.teamhondaturkey.com/forum/empty-t33743.0.html;topicseen "
-
98 hb var istermisin 15,750 yanlız
-
http://www.sahibinden.com/satilik_tertemiz_honda_civic_1_4_is-16WQQaXQQ19228340WQQpXQQdisplayitem
2000 model sedan 1.4 is, buda cok temiz duruyor Ozgu, ama klimasi sunroofu ve guvenlik paketi ne yazikki yok. Sitemizden CEVO nickli arkadasimizin aracidir.
-
sedan ıstemıyo samet ya
sedan ıstese cok var ole temız arabada otomatık ve sedan olmıcak
-
hb var 98 model olurmu fotoları koyamıyorum msn den atabiliirm
-
hb var 98 model olurmu fotoları koyamıyorum msn den atabiliirm
msn adresım
ozguakcan@hotmail.com
eklersen bı konusalım
-
ekledim hocam adresini fotolarıda gönderdim çok foto vR AMA 5 tane gönderiyorum bi bak beğenirsen konuşuruz
-
2000 1.4 is HB var super temiz. Bu modellerde bulup bulabileceginin en iyisi. Hiç baska arabaya bakmaya gerek yok. Ben de alırken ilk buna bakıp direk almıstım, cunku bu arabalarda fazla alternatifin yok. Ama otomatik. 14.500 e vericem. Bilgin olsun.
-
2000 1.4 is HB var super temiz. Bu modellerde bulup bulabileceginin en iyisi. Hiç baska arabaya bakmaya gerek yok. Ben de alırken ilk buna bakıp direk almıstım, cunku bu arabalarda fazla alternatifin yok. Ama otomatik. 14.500 e vericem. Bilgin olsun.
abıcım ılgın ıcın sagol otomatık kullanmıyo bızımkı
-
bende var manuel 4-2-1 tek headers var üzerinden alamayacağım. düşünürseniz 14 e bırakırım güvenlik paketli bar honda bakımlı faturaları ve kaskosu mevcut. ağır darbe yok aracımda. sağ sol kapıda macun var ve sag kapı sacı değişmiş ön tarafta park ederken vurdukları bi sol çamurluğum var orginal olarak honda efe'de değişti. birde kaputta çok çok ufak kestane boyutunda işlem var hafif yamulmuştu fotoları mevcut işlem gören yerlerin ve kaza anlarının. nekadar darbesi olup olmadıgını görebilirsiniz. şase kule oynaması yok 144.000 oldu lpg takılmadı 4 lastik yeni klima aktif airbag açmamış temiz açık mavi renkte hb.motorunda sıkıntısı yok. düzenli olarak boya koruma uygulandı boyada sıkıntı yok borcu harcı derdi yok. satma sebebim maddi sıkışıklık evleniyorum Allah nasip ederse düğün yapacam o yüzden satıyorum. aklınıza yatarsa şase no yu verebilirim özelden sigorta bilgilerinden araştırabilirsiniz geçmişini...
Bar hondada yapılan 140.000 bakımı:
03531313213321 CASTROL EDGE SPORT 10W60
15400RBAF01 YAG FİLİTRESİ
9410914000 KARTER TAPA PULU
17220P2CY01 HAVA FİLİTRESİ
80291ST3505 POLEN FİLİTRESİ
16010ST5933 BENZİN FİLİTRESİ
19010P02K03 RADYATÖR
22105P2Y305 DEBRİYAJ SETİ CİVİC
91006634008 RULMAN VOLANT(E-004)
0826799908HE ULTRA MTF 3 - 25LT
51270SF1003 ROTİL ÜST CİVİC
45033S04G01 ÖN FREN BALATASI(E-S04G00)
45251SR3A10 ÖN FREN DİSKİ(E-SH3A00)
91002PHR003 PRİZDİREK BİLYASI (2 adet)
link:
http://www.sahibinden.com/jdm_civic_hb-23WQQaXQQ17789031WQQpXQQdisplayitem
işlerimden dolayı pek giremiyorum nete telefon veya mailden daha rahat ulaşabilirsiniz.
Burak Niyazoğlu
letthemusicpl4y@hotmail.com
05072880116
Plaka 06 AS 5321
-
bizde 1998 var kırmızı vtec görünümlü vtec jantlı kule gergisi ve simota CAI mevcut.siyah zeminli farlar var ve de amortisör yay mevcut..14 bin istiyoz.klima(AC) SRS ABS mevcut.baskı balata yeni değişti lastiklerde yeni sayılır..
-
fsunnetci arabayı gorme ımkanımız varmı
-
araba şirinevlerde dukkanın önünde yatıyor almasanızda gelip inceleyebilir bir çayımızı içersiniz:)
-
inşallah dilediğin gibisini bulursunuz.14.000tl ye (asgari ücret 600 tl civarı) 10-11 yaşında temiz bir araba bulunamıyor bu nasıl piyasadır yaa
-
ben satıyom vtec koltuk ıvır zıvır
-
3 sene önce 12 ye vermiştim ben vay bee :) & :(
-
bız 4 sene once 13 e zar zor verdık :) sımdı 14 e temızını bulamıyoruz
-
: ) ee yıllandıkca kıymetleniy demekki ..
Sn Akcan, otomatik pırıl pırıl bi tane var, tekrarlıyorum. Otomatik diyip geçmeyin, otomatik istanbulda şart!
Saygılarımla,
-
: ) ee yıllandıkca kıymetleniy demekki ..
Sn Akcan, otomatik pırıl pırıl bi tane var, tekrarlıyorum. Otomatik diyip geçmeyin, otomatik istanbulda şart!
Saygılarımla,
serınabi bende de 2004 makyajlı kasa var resımdede gorunuyo zaten ben otomatık kullanıyorum cok memnunum aracımdan ama bızım kas kafalıya anlatamıyorum en sonunda verıcem benım arabayı al kullan bı hafta dıcem ole alıstırıcam :D yoksa baska turlu ınandıramıyorum rahatlıgını
-
tamam bihafta sonra goruselim ozaman ;)
-
bende süper temizi var ama oda otm.2005 alıcam dye satıcam yoksa çoooooook memnun olarak binmeye devam ediyorum