TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: 06uZz - Aralık 08, 2009, 11:31:18 ÖÖ
-
Aracımın ibreleri yolda yukarı aşşa yukarı aşşa oynamaya başladı sonra farlar pıt pıt sanki flaşör gibi yan sön yapmaya basladı neyse kapattım farları falan teyp 'i ibreler düzeldi normale döndü..bi 10 km gittikden sonra durdum . stop ettim çalıştıramadım daha. elektrikçi çagırdım akü ile qeldi + - her neyse çalıştırdık. önce akü bitik dedi dedim 2 ay olmadı alalı .. o zmn dedi şarj dinamosunda problem var kömürü bitmiştir falan dedi . ben dedim yarın qelirim fiyat falan sormadım. acaba bu kömürü nerden temin ederim vede kaç liradır..??
-
arac mars almıyorsa mars dinamosunda sorun vardır sarj olmuyorsada sarj dinamosudur.mars dinamosu 50tlden tutunda 300tlye kadar mal olabilir.eğer tamiri mümkünse 100tl tutmaz ama tamiri mümkün değilse ozaman biraz tuzluya mal olur
-
geçmiş olsun kardeş
ya ben bu ustaları anlamıyorum çoğu aynı şeyi yapıyo.arıza ordandır e yeni değiştik o zaman şurdandır o yok şuralardadır.benim de bi arıza olmuştu da o distribütördendi.bilene iyice baktırmak lazımm
-
benim 2004 civictede aynı problm vardı sarz dnamosnda srn vardı en fazla tutacagı 150 tl dir.
-
Aksaray'da veya Topkapı sanayi deki dükkanlarda var kömürleri.Pahalı değil.Ama söküp takma işini yapabilirmisin bilmem! >ag
-
mümkünatı yok bilmeden yapılacak iş deil dinamo elinde kalır .. Konjektör deki kömürler bitmiş.. Değişti.. aksaraydan aldım parçayı 4 saat aradım ama olsun buldum :)) 65 tl idi tanıdıktan sayesinde daha uyguna aldım.. İşim halledilmiş oldu.. maliyeti 120 tl 'i buldu.. :(