TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: RaMsEs - Aralık 01, 2009, 08:36:57 ÖS
-
21 bin lira paraya hangisini alırdınız. ( Tip , performans , yaş , sürüş zevki ) ?????
-
19 bine dolu bi vtı buldum.98 model.
geriye kalır 2 bin lira.bu kalanlada kafana göre dahada doldurabilirsin.
yani bence vti
-
vti tabiki
-
bence düşünmeye gerek yok vti nin tek dez avantajı yaşı olur ama 4-5 yaş büyük de olsa clio ya göre eminim daha sorunsuzdur...
-
Pug'dan hayır gelmez :) Clio'lar da iyidir ama ben VTI derim. VTI da tipte var performansta var.
-
erman abi hayirdir level mi atliyon yoksam
-
iclerinden alacagım arac vti olur kesınlıkle ama o fıyatı vermem. o yastakı bır arac ıcın cok fazla.
-
bencede vtı derim düşünmeden hemde pugların 206 sı fiyasko
gözüm kapalı VTI derim;)
-
erman abi hayirdir level mi atliyon yoksam
Kısmet yaww.. >%6rol
-
insallah abim cok sevindim valla insallahhhhhhhhhhhhhh
-
vti çok yaşlı ama..206 rc yi 2003 - 2004 modelini alabiliyorsun bu paraya.mk2 de rc de çok iyi giden arabalar üstelik yaş olarak vti dan çok genç ???Bu kafayı karıştırıyor biraz.
-
vti çok yaşlı ama..206 rc yi 2003 - 2004 modelini alabiliyorsun bu paraya.mk2 de rc de çok iyi giden arabalar üstelik yaş olarak vti dan çok genç ???Bu kafayı karıştırıyor biraz.
Erman Abi sen Honda'cısın sana Honda gider ;D Yakışır sana VTI ;)
-
evet yaa 'Hondadan şaşma bütçeyi aşma' onların sonradan çıkarcğı sorunları düşün bide VTI gider sana abi
-
clio ve pug 2000 motor vergisi fazla-yakıtı fazla-yan sanayisi ve çıkması yok denecek kadar az.
oysa vti yakıt-vergi-yedek parça konusunda öne geçiyor.
arka koltuk kıyaslaması soyle dursun kokpit kısmı en genıs ve rahat olan vti
malum sende kucuk bır adam degılsın abi :)
sonucta aynı kasanın sedanına bınıyorsun degısıklık arıyor olabılırsın ama vtı harıcı tercıhlerde pişman olursun
bu arada bu terıhlerler ıcın 21000 ayırmak fazla bile 17-19 arası temiz vti düşüyor ha sedan dersen 18-20 arası
-
bence hic bırını alamaaa abiiii >%Sakin >%Sakin >%Sakin
-
Erman hayırdır Vti felan :D
noluyoz bakalım
-
bence hic bırını alamaaa abiiii >%Sakin >%Sakin >%Sakin
<783^2 <783^2
-
noluyoz bakalım
Senin arabaya binince başladı be abi.. >%6rol >%6rol
-
206 rc ve vti kullandım RC tamamen kalas, vti dan şaşmayın derim.
her türlü vti;)
-
noluyoz bakalım
hehe yav birşey anlamadınki arabadan.telefonda telefon :D
Sen diğer işi hallettiysen bak vti felan halletmediysen heeçç bakma.
5300-8300 için gel ne zaman istersen al bizim yavruyu :)
-
erman abi gel beni dinle ;) alayına goo :D
muharrem abiye bile goo yaparık :D
saygılar muharrem abi :D
-
noluyoz bakalım
hehe yav birşey anlamadınki arabadan.telefonda telefon :D
Sen diğer işi hallettiysen bak vti felan halletmediysen heeçç bakma.
5300-8300 için gel ne zaman istersen al bizim yavruyu :)
Eyvallah dostum benim.....Valla senin bronzu almış kadar oldum çok saol..Bu arada O iş tamam...Size yaklaştım biraz daha..:) Farklı bir mevzu varda o yüzden açtım aslında bu konuyu.Anlatırım...Görüşelim özledim sizi..Nasılsa evde artık kayınvalide de var...Vize daha kolay. >%6rol
-
İnşallah İstediğini alırsın dostum.Allah gönlüne göre versin.
Yapalım birşeyler artık valla özledik birbirimizi :D
-
erman abi gel beni dinle ;) alayına goo :D
muharrem abiye bile goo yaparık :D
saygılar muharrem abi :D
Şshhhhh çaktırma.Dur bakalım. :gitar
-
yaw bulusalim diyoz yok diyonuz
yarin aksam bulussakmi acaba erman abi buluruz sanada gusel bu vti ;)
-
erman abi vti alırsan bende turbo takıcam o zaman :D
-
erman abi vti alırsan bende turbo takıcam o zaman :D
Yürüü be kim tutar seni..Yeter ki sen tak no problem.. >=ok
-
bence Honda ile reno karşılaştırılacak araçlar değil lafı bile edilmez bence direk Vti tabiki.. :D
-
abii vti :) al abi sanada yakışır :)
-
abii vti :) al abi sanada yakışır :)
Saol Fikocum.. >=ok
-
VTİ vti VTİ vti :)
-
al al yakışır sana vti......
-
rakibi yok bunun yaaa,
-
vti ın yaşı ne kadar da olsa ek kasa eskimez ya . geçenlerde benim vti ın baskı balata çok hafif sıyırır gibi oldu değiştirdik araç 130 binde daha şanzuman ilk defa söküldü arabanın üstünde fabrikasyon orj baskı balatası çıktı . düşünün birde o kadar sıkıştırıyoz aracı . 130 bin km yi bırak normal araçlarda 80 binde bile bitiyo baskı balata ... buda hondanın sağlamlığına bir örnek yani yaşa göre kıyaslamayalım iş modelde bitmiyo...
-
vtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
-
Vtı Biraz Yağ Yakıyo Sanırım Şuana KAdar Gördüklerimin Çoğunda vardı mk2 clio arkaşaımda vardı mk1 kadar iyi yürümüyodu pug ise biraz sıkıntı açar gibime geliyo :) seçim yapamadım :)
-
Vtı Biraz Yağ Yakıyo Sanırım Şuana KAdar Gördüklerimin Çoğunda vardı mk2 clio arkaşaımda vardı mk1 kadar iyi yürümüyodu pug ise biraz sıkıntı açar gibime geliyo :) seçim yapamadım :)
vtec tamam yağ yakar çok az da olsa ama mesela 10000 km de 200 ml falan o da her arabada oluyo eğer bundan fazla yakıyo diyosanız araçta sorun var...
-
1.rs 2.rc
-
fıyat fazla dıyen arkadasa soruyorum ıyı bır vtı kac para eder 10 lıramı 15 kac eder vtı le laf etmeyın sevenı coktur