TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: HoNdA TyPe_R - Kasım 24, 2009, 12:29:12 ÖS
-
Arkadaslar aksam aramizda bulusup nargile yapcaz arzu eden varsa buyursun gelsin aksam 7 8 gibi bulasacaz yer olarak rami deki rami parki isteyen volkan posetcaya ulasabilir 0555 965 37 35
-
Gelmek isteyen herkezi bekleriz ...
-
ufuk kaçta çıkıcaksın
-
şu anda İstanbulda olmak vardıı anasını satayım ;)
-
Abi şu anlık belli değil. Jant meselesi var çünkü .
-
ne jantı kafayı yedin
hakan abi gel üç wesayitte burdasın :)
-
ne jantı kafayı yedin
hakan abi gel üç wesayitte burdasın :)
valla billa 3 saatte ist.dan izmire girdim,bmw ile ;) cenazem vardı ;) pardon 3,5 saat,220nin altına düşmedim ortalama 250 ile ;)
-
Ufuk beni de alır mısın geçerken :)
-
araniza katilmak isterdim ama ailevi durumlardan dolayi ne yazikki aranizda olamayacagim, size iyi eglenceler :)
-
tmm işte benden sana 4 saat akşam 10da burdasın
-
ufuk nazım nerde bilgin warmı
-
Ufuk beni de alır mısın geçerken :)
aLırız tabi onurum ayıp edion :)))))
-
tmm işte benden sana 4 saat akşam 10da burdasın
valla saat öğleye doğru olsa yeminle neşe olsun diye gelirdim ;) bende böle bi modelim :D
-
çaky
poşet
yılmaz
iso
tarantino
ufuk
nazım
-
adres nire birader?
-
"birader taximde dolapre çıkarken solda inerken sagda :)
rami parkında kanka
-
rami parkında kanka
olm bana inatmı seçiosunuz bu uzak mekanları..bi yakına gelin Allah rızası için :)
-
rami parkında kanka
olm sen türkçeyi ali mektebindemi öğrendin :) bu ne lan...adminlerin yüz karası :))
-
akşam gel sölerim nerede ögrendimi burda kullanmıcam türkçe kelimelr war :):) orda sölerim tmm floryada buluşuoz
-
altıner buraya uzak deme bak florya sen 20km gel bende geliyim 20 km ortada buluşalım
-
altıner buraya uzak deme bak florya sen 20km gel bende geliyim 20 km ortada buluşalım
ayıp ettin mc de olacam...
-
şimdi tam oLarak nerde oLcak ?
-
bana rakip bulmadan gokarta çağırmayın artık sıkılıyorum :D
-
bana rakip bulmadan gokarta çağırmayın artık sıkılıyorum :D
askere gidiceksin die kıyak yaptılar sana :) iyi zaman yaptın tebrikler
rolingte boynu tutulur cartingte birinci olur bu cocugunda bu huyu kötü :):)
-
sorma yaw
adam allahdan arabadan anlamiyo bide anlasa ne olacak bilmiyim hee :D
-
bizlere yazık olucak her rolingte birimiz pert :) bu rolingide carting gibi sanıp vurmaya fln çalışır :)
-
bide evo alacam diyip duruyo olm evo ya yazik lan carting araci yapar bu onuda carpisan araba evo
-
rami parkı dediğiniz yer itfaiyenin arkasındaki yermi?otopazarının oralarmı.akşam belki topçulara gidebilirim eğer gidersem kesin uğramak isterim
-
buluşma dün dü
-
:( pardon dün topçulardaydım bilsem kesin gelirdim.eğer bahsettiğim yerdeyse..sağlık olsun gelecek sefer inşallah
-
bide evo alacam diyip duruyo olm evo ya yazik lan carting araci yapar bu onuda carpisan araba evo
pist rekoru 1 dk 13 sn'miş ben 1 dk 16 sn yapmışım. bunları dikkate alın evo alırsam dağıtırım ortalığı ama dört teker bana fazla..