TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Satılanlar => Konuyu başlatan: photographer - Kasım 21, 2009, 10:19:32 ÖÖ
-
slm tht dostları artık 2005 2006 makyajlı kasa alma zamanı geldi. fullun fulu civicim satışta.. dosta gidecek kadar tertemiz bir araba..fiyat son fiyat değil o sahibinden için geçerli.. ciddi niyeti olan bir arkadaşa gitsin istiyorum hiç pişman olmayacak.. aracın hertürlü bakımını özenle yapan honda dumanada binlerce teşekkür ederim..
http://www.sahibinden.com/full_full_civic_1_4_is-17WQQaXQQ18175050WQQpXQQdisplayitem
photographeR
-
Hayırlı satışlar erdinç abi ...Jantların vti olsaydı kapardım hemen :)
-
sağol mali ve sağol ufukum hadi müşteri bulalımda satalım bu ciciyi yeni bi cic alalım bayram biter bitmez
-
erdinçcim hayırlı satışlar... hbr salalım etrafa :)
-
tşkler deniz.. :) hadi salın bakalım inanın çok temiz bir arababm var.. hiiç bir masrafı yok yağ masrafı bile castrol edge koydurdum daha yeni
-
Hayırlı satışlar Erdinç.. Umarım hakeden birine gider tertemiz civic'in .. >=ok
-
hayırlı satışlar erdinç abi gerçekden yabancıya gidecek bi araba değil... inş.alan kıymetini bilir.
-
erdinç hocam aracını görmüştüm şehitliğe giderken.gerçekten güzel araç.
umarım değerini bilen birine gider.sende istediğin aracı bulursun
-
tşkler hepinze 2005 buldum bitane hemde tam isteğim renk yani beyazzz satarsam onu alacağım
-
güncel
-
Hayırlı satışlar erdinç abi ...Jantların vti olsaydı kapardım hemen :)
uzaktan cok benziyor orjin vti vtec jantlarina ;D ;D ;D
hayirli satislar erdinc abi cok temiz aracin :)
-
valla vtiya benzesn die almamıştım o jantları bir önceki primeradan çıkarmıştım.. çok fonksyonel oludğu için bunada taktım :)
-
valla vtiya benzesn die almamıştım o jantları bir önceki primeradan çıkarmıştım.. çok fonksyonel oludğu için bunada taktım :)
ne fonksyonelini gordun acep ;D
-
sametim sultanahmete gelince göstercem fonksiyonların >%6rol >%6rol >%6rol
-
güncell. bu arabada satılmazsa artık hangi araba satılır bilmiyorum. hala güncel diyoruz :)
-
sametim sultanahmete gelince göstercem fonksiyonların >%6rol >%6rol >%6rol
cnm abim olur goster ;D ;D
güncell. bu arabada satılmazsa artık hangi araba satılır bilmiyorum. hala güncel diyoruz :)
harbiden bu arabada satilmiorsa demekki piyasa harbi bitik, bence cok temiz bir 1.4 is kesinlikle sahibini uzmeyecek bir arac
-
farlarıda jdm yapıyoruz bu arada.. ertunç kardeşim hallediyor..
-
ooo hayırlı olsun işi erbabına vermişsin erdinç ;)
-
konuşttum abi ertunçla halledeceğiz.. galiba kaldırcaz satıştan arabayı öyle görünüyo :) 2005 birazdaha bekliycek
-
konuşttum abi ertunçla halledeceğiz.. galiba kaldırcaz satıştan arabayı öyle görünüyo :) 2005 birazdaha bekliycek
ne yani satmiyor musun
-
erdinç abi araban hakikatten çok temiz fotosunu çekmeden önce yıkattın galiba bu arada arabnın bakımları ben yaptığım için alıcak arkadaşlara güzel tavsiyelerde buluna bilirim anlıcam diyorum satarsan yüzde kaçı benim bak ona göre :D :D :D
-
hayırlısı neyse o olsun
-
yokmu full artı full isteyen.. :) günceli
-
güncelll
-
hayırlı satışlar erdinç görrüşemiyoruz ?
-
hayırlı satışlar topaç gibi maşallah
-
ayın 19unda hepinzi bekliyorum biliyosunuz dostlar hepimizn işii gücü var o nedenden bululma günlerini kaçırmayalım..
-
Full civic'e guncel diyelim.
-
<^^Seyt
-
31.12.2011 tarihine kadar muayenesi dün itibarıyla yapıldı..veee sıfır hata ile dünün ilkini yaşattı muayene istasyonuna. :)) ve ayrıca jdm farları ile artık çok daha hoş görünüyo.. jdm için ertunça ve bakımlarını harfiyen ve eksizsiz yerine getiren HONDA DUMANA binlerce teşekkür ederim..
-
full+full civic günceliii
-
güncel..
-
Aracım satılmıştır..siteden BERKİİİİ abimz aydın hocanın akrabası almıştır.. yakında 55 plakalı olarak tht samsun grubuna dahil olacaktır... ilgilenen bu satırlara güzel yazılar yazan tüm dostlara teşekkürler
-
hayırlı olsun erdinç Allah daha iyilerine nasip etsin.
-
amin engin hocam white jdm bekle beni :)
hayırlı olsun erdinç Allah daha iyilerine nasip etsin.
-
evet araç alınmıştır samsun yolcusudur samsuna bir ikiiiiiii
-
hayırlı satışlar
-
hadi gozun aydın mı dıyelim geçmiş olsun mu dıyelım hayırlısı olsun alanada satanada....erdincım sanada bır typer yakışır..
-
typer yakışmasına yakışırdaaaa kredi veriyomusn :))) kardeşim
hadi gozun aydın mı dıyelim geçmiş olsun mu dıyelım hayırlısı olsun alanada satanada....erdincım sanada bır typer yakışır..