TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ENG - Kasım 04, 2009, 09:12:12 ÖS

Başlık: APP yüzünden ceza yiyen bağlanan oldu mu??
Gönderen: ENG - Kasım 04, 2009, 09:12:12 ÖS
her trafik müühürlemiyor. çaresi yok mu bunun?
Başlık: Ynt: APP yüzünden ceza yiyen bağlanan oldu mu??
Gönderen: vtech07 - Kasım 04, 2009, 09:23:07 ÖS
valla kardeş antalyada ben normal mühürlü plakam kenarı kesik kenarında siyah çizgi yok diye bağladılar ... yani mühürsüz plakayı hiç affetmezler ceza yersin ondan .. bi çaresi var mı onu bilmiyorum ama..
Gönderen: ERT - Kasım 04, 2009, 09:24:32 ÖS
tek mühüre bı sıkıntı olucagını sanmıyorum ..
Gönderen: ENG - Kasım 04, 2009, 09:24:53 ÖS
sana tam gıcığı denk gelmiş.
Gönderen: ENG - Kasım 04, 2009, 09:25:59 ÖS
bana olur dediler ert. çift mühür olacakmış.
tek mühüre bı sıkıntı olucagını sanmıyorum ..
Gönderen: vtech07 - Kasım 04, 2009, 09:28:15 ÖS
evet öyle oldu yemediğim ceza kalmadı o gün plaka bahanesi ile 32. maddeden bile yazdı ... ama aynı olay arkadaşımın başına geldi 1 hafta sonra yeni karar var demişti polis bana plaka üzerindeki oynamaları affetmiyoruz diye.. ne kadar doğru bilmem.
Gönderen: ERT - Kasım 04, 2009, 09:28:39 ÖS
önceki aracımda vw caddy tek muhur vardı bi sıkıntı yasamadım cok cevırmeyede gırdım ,, hondada aldıgımdan berı tek muhur kullanıyorum ortalamaya vurursak 3 yıldır tek muhurle gezıyorum çok sukur sıkıntı yasamadım yasayan bırılerınıde gormedım ,, ama polısden polıse degısıyor dıye bı tabır var bızım burda tabıkıde sans olabılır tamamen konuya gore ben yasamadım kısacası..
Gönderen: ENG - Kasım 04, 2009, 09:31:16 ÖS
bana öle biri denk geldiki bakın anlatayım. egzosu bağırttırdı baktı kafalık. plakadaki kırmızı tr lere taktı onuda atlattık. bana da 32 den cam filmi için 128 kağıt yazdı.
evet öyle oldu yemediğim ceza kalmadı o gün plaka bahanesi ile 32. maddeden bile yazdı ... ama aynı olay arkadaşımın başına geldi 1 hafta sonra yeni karar var demişti polis bana plaka üzerindeki oynamaları affetmiyoruz diye.. ne kadar doğru bilmem.
Gönderen: ENG - Kasım 04, 2009, 09:32:20 ÖS
sorun istiyorsan bağdat caddesinde bir tur atman yeterli :P
önceki aracımda vw caddy tek muhur vardı bi sıkıntı yasamadım cok cevırmeyede gırdım ,, hondada aldıgımdan berı tek muhur kullanıyorum ortalamaya vurursak 3 yıldır tek muhurle gezıyorum çok sukur sıkıntı yasamadım yasayan bırılerınıde gormedım ,, ama polısden polıse degısıyor dıye bı tabır var bızım burda tabıkıde sans olabılır tamamen konuya gore ben yasamadım kısacası..
Gönderen: ERT - Kasım 04, 2009, 09:36:44 ÖS
aman aman :)
Gönderen: ENG - Kasım 04, 2009, 09:37:57 ÖS
:)
Gönderen: cem duman - Kasım 04, 2009, 09:42:02 ÖS
slm arkadaslar herkesi 15 kasım fotograf çekimi bulusmasına bekliyoruz
Gönderen: ENG - Kasım 04, 2009, 09:44:08 ÖS
photographer çekerse ordayım :)
Gönderen: mustican - Kasım 04, 2009, 10:19:55 ÖS
app den sıkıntı yasayan arkadaslarım oldu maalesef...

ama her zaman alttan alıp saygılı bı sekılde davranınca yumusama oluyor muhakkak...
Gönderen: alican_07 - Kasım 09, 2009, 05:02:50 ÖS
valla antalyada polis şu aralar plakanın kenarındaki siyah yer kesik diye milletin motorunu arabasını bağlıo benm arkadaşımın motoru gitmişti öle
Gönderen: alican_07 - Kasım 09, 2009, 05:03:54 ÖS
buna bile ceza yazarlarken app mühürsüz plakaya ne derler bilmiom :S
Gönderen: aQaii - Kasım 09, 2009, 05:17:23 ÖS
çapkın saolsn herşeye bi bahane buluolar :/ sigorta kağıdını ewe gönderiolar walide de haber wermio gönderdiklerini :/ sonuç bağlandıq :))
Gönderen: zack - Kasım 09, 2009, 05:27:22 ÖS
Valla cok sukur cıft muhur  app hıc sorun yasamadım yasamam da inşallah essegı saglan kazıga baglamak lazım (:
Gönderen: musa_art - Kasım 09, 2009, 05:33:37 ÖS
benim arkadaşımın başına geldi arabasını bağladılar,onunlada kalmadı gece gece yolun ortasında app plakaları söktürüp eski plakaları taktırdılar allahtan eskilerini bagajda saklıyodu taktı ama söküp takarken eski plakayıda yedi diyebilirim :) app lerede el koydular.
Gönderen: ENG - Kasım 09, 2009, 06:26:16 ÖS
çift mühürü her emniyet yapmıyo ama benim bildiğim sadece beşiktaş
Valla cok sukur cıft muhur  app hıc sorun yasamadım yasamam da inşallah essegı saglan kazıga baglamak lazım (:
Gönderen: zack - Kasım 09, 2009, 06:35:14 ÖS
çift mühürü her emniyet yapmıyo ama benim bildiğim sadece beşiktaş

Ben Izmırdeyım Hocam Red-civic Kaan abi yapmıstı benım plakayıda siteden
Gönderen: koluman - Kasım 09, 2009, 06:47:28 ÖS
beşiktsşts mühürlemiyo. bende ertunç gibi tek mühür geziyorum bi sıkıntı olmadı. hatta ertunç abi yaptırdı benim appleri :> yeri gelmişken tekrar teşekkür ederim kendisine ERT forever :>
Gönderen: ENG - Kasım 09, 2009, 07:02:21 ÖS
banada dedi ama kararsızım. görünüş 10 numara işte polisler :(
Gönderen: Time-R - Kasım 09, 2009, 08:14:53 ÖS
benim eski aracin app plakalarinda muhur falan yoktu, ceviren poliste durdurup sende muhur yok mu arabani bagliyorum demedi, orjinal plakani bagajda tasirsan sorun olmaz engin abi..
Gönderen: ENG - Kasım 09, 2009, 08:16:05 ÖS
orjinal bagajdada olsa yazıyorlar samet
Gönderen: poseidon999 - Kasım 10, 2009, 06:02:26 ÖÖ
Şirinevler metro üstgeçidinin altında çevrilmiştim.
Önce plakanın camda olduğuna dikkat etti. Sonra gel gel diyerek çömeldi
ve plakanın mühürlerine baktı plaka app sonra film cam ve egzozu da görünce gel sana ortaya bir karışık yapayım dedi ama türlü taklalar atarak park cezası kestirdim.
Gönderen: ENG - Kasım 10, 2009, 07:32:27 ÖÖ
birde dalga geçiyorlar dimi :( ortaya karışıkmış. lafım meclisten dışarı bazıları için.
ve plakanın mühürlerine baktı plaka app sonra film cam ve egzozu da görünce gel sana ortaya bir karışık yapayım dedi ama türlü taklalar atarak park cezası kestirdim.
Gönderen: Time-R - Kasım 10, 2009, 08:00:59 ÖÖ
birde dalga geçiyorlar dimi :( ortaya karışıkmış. lafım meclisten dışarı bazıları için.

o dalga gecmeleri yok mu, yerin dibine sokasim geliyor, ama tek lafimla duruma gore sokuyorum yerin dibine zaten ;D ;D ;D
Gönderen: fırfır - Kasım 10, 2009, 09:04:34 ÖÖ
gecenlerde ön tampona geri gelen bir araç çarptı şahışla anlaşamayınca polis çağırdık polis geldi kazayla ilgilenmek yerine benim arabanın etrafında bi dolaştı plakaları elledi ikisinide bunlarda mühür yok orjinalleri yanındamı diye sordu bende devamlı bagajımda taşırım hemen gösterdim tamam dedi egzoza bakıyor daha büyüğü varmı bunun dedi var dedim neler var bu en küçüğü ;) adamlar modifiyeye suç olarak bakıyor...
Gönderen: abga - Kasım 10, 2009, 09:16:20 ÖÖ
dayı oglu yakalandı geçenlerde izmit merkezde app plakayla söktürmüş orjinalleri gösterdigi halde  ve cam filimlerinide çizmiş araba rezil bir halde geldi toparladık :) kafaya taktımı takıyor yani modlama işine karşı olan kıskanç memurlar var kimiside bakıyor sesini çıkarmıyor sonuçta yakalanmamak en iyisi :)
Gönderen: poseidon999 - Kasım 10, 2009, 10:19:42 ÖÖ
Ben şunu öğrendim. Polise dik yapmayacaksın arkadaş.
Çünkü ellerindeki yetkinin tamamını kullanıyorlar o zaman.
Gönderen: koluman - Kasım 10, 2009, 10:24:54 ÖÖ
benim diğer aracım chrysler sebring ve önde plaka yok çünkü tam ızgaranın üstüne geliyo ve görüntüyü mahvediyo. 2006 yılından beri plakasız geziyorum sadece  rutin kontrollerde çevirip plakayı soruyo memur abiler bende gayet kibar bi şekilde kaza yaptık düştü bagajda duruyo kolpasını yapıyorum ve hiç bi sorun olmadı. bence yaklaşım çok önemli ama gıcığın tekine denk geldiysen yada karısından filan fırça yemiş nereye çatacağını bilmeyen bi memur abiye denk geldiysen yapıcak bişi yok ne derse eyvallah sadece biraz yumuşatmaya çalışılabilir :)
Gönderen: ENG - Kasım 10, 2009, 11:09:22 ÖÖ
bağdat caddesinde modlu arabaları sağa çekiyorlar yol tıkandı nerdeyse. bütün ruhsatları eline almış sallıyor bağlıyım mı hepinizin arabasını hee diye dalga geçiyordu. üstü kapalı tehdit. üzücü :(
Gönderen: Time-R - Kasım 10, 2009, 11:10:40 ÖÖ
bağdat caddesinde modlu arabaları sağa çekiyorlar yol tıkandı nerdeyse. bütün ruhsatları eline almış sallıyor bağlıyım mı hepinizin arabasını hee diye dalga geçiyordu. üstü kapalı tehdit. üzücü :(

;D ;D ;D cok komik heuahuehau bagliyim mi leynnn kadir inanir cikar ve lafi gedigine oturtur "bagla uleynnn, bende seni baglarim" uehaueha
Gönderen: ENG - Kasım 10, 2009, 11:17:14 ÖÖ
güler misin ağlar mısın :)

;D ;D ;D cok komik heuahuehau bagliyim mi leynnn kadir inanir cikar ve lafi gedigine oturtur "bagla uleynnn, bende seni baglarim" uehaueha
Gönderen: Time-R - Kasım 10, 2009, 11:46:36 ÖÖ

aglattt beniii sanada bu yakisirrr ;D ;D ;D
Gönderen: ENG - Kasım 10, 2009, 11:56:21 ÖÖ
:D :D :D ben senin filtreyi deneyim bi ozman ağlatıcam :P

aglattt beniii sanada bu yakisirrr ;D ;D ;D
Gönderen: ERT - Kasım 11, 2009, 07:23:15 ÖÖ
beşiktsşts mühürlemiyo. bende ertunç gibi tek mühür geziyorum bi sıkıntı olmadı. hatta ertunç abi yaptırdı benim appleri :> yeri gelmişken tekrar teşekkür ederim kendisine ERT forever :>

abı rıca ederım bılıyosun her zaman
Gönderen: inventor - Kasım 18, 2009, 07:17:15 ÖS
izmit te b tane motorlu polis vardı polis arkadaşları bile illallah etmişti.adam sanki ceza yazmak için dünyaya gelmiş.allah gittiği ildeki şöförlere zeval vermesin :)
Gönderen: ykavcioglu - Kasım 18, 2009, 08:18:16 ÖS
polis ilk sizi gördüğü zmn dikkat ettiği şey zenon fardır arkadaşlar..
bundan sonraki ilk işlem polislere karşı biraz saygılı olmak..
eğer aksesuarların (zenon far, ap plaka, cam film vs.vs)hepsi bir aradaysa doğal olarak işlem yapmak zorunda kalıyorlar..
app nin aslında cezasının daha çok olması gerekir.
arkadaşımın arabası çalındı ve bu plakalar yüzünden arabası 2 ay sonra bulundu. bagajından da bir sürü plaka çıktı.
kaskosuz bir arabanız olsa sizin başınızada gelse hak verirdiniz..
Gönderen: MaximuS - Kasım 18, 2009, 08:57:31 ÖS
arkadaşlar polislerin taktığı durumlar ilden ile değişiyo...
ben son 4 aya kadar adanada yaşıyordum. adamlar orda plaka başındaki kırmızı tr lere takmıştı. 1 -2 kere yakalandım en sonunda söktürdüler. bir de sis farına çok takıyorlardı kafayı.. temmuzdan beri istanbuldayım. burdada adamlar bağıran abart egsozlara ve yüksek spoilerlere takmış durumdalar... tabii diğer aksesuarlara da ilgileri yoğun...
öncelikle ne yaparlarsa yapsınlar alttan alıp sabırla dinleyip kibarca açıklama yapmak lazım.... kesinlikle erkeklik yapmayın; makbuzu elinize tutşturuverirler; aman haaa...
Gönderen: piscocuk - Kasım 19, 2009, 08:30:56 ÖÖ
ben aracımı antalyaya sattım.app değildi plakam ama kenarları beyazdı.çocugun kardeşide yanındaydı abi biz bu arabayla antalyaya giremeyiz kenarları siyah değil plakanın boya alıp boyayalım dedi biz kuzenle ilk dumuru yaşadık.buyüzden arabamı bağlanır diye.demek doğruymuş :D
Gönderen: dewir - Kasım 19, 2009, 01:00:16 ÖS
4-5 ay önce yavuz kardeşimle ankara bahçelide bir cafe de oturuyoduk araçlarımız arka arkaya duruyor baktık polis geldi anons geçiyo kaldırın diye tam gittik araçları alıcaz bizi çağırdı plakaları soruyo orjinaller bagajdaydı gösterdik bunnarı takıcaksın dedi eyw. dedik şimdi şekliniz bozulmasın diye burda söktürtmüyorum ama bi yere çekip değiştirin dedi :D

beni,m bildiğim kadarıyla çift mühür bile olsa yazı karakteri standart olmadığı için onu bile kabul etmeyebiliyorlar yani çift mühür bile çözüm değil arkadaşlar
Gönderen: juen - Kasım 19, 2009, 01:08:27 ÖS
4-5 ay önce yavuz kardeşimle ankara bahçelide bir cafe de oturuyoduk araçlarımız arka arkaya duruyor baktık polis geldi anons geçiyo kaldırın diye tam gittik araçları alıcaz bizi çağırdı plakaları soruyo orjinaller bagajdaydı gösterdik bunnarı takıcaksın dedi eyw. dedik şimdi şekliniz bozulmasın diye burda söktürtmüyorum ama bi yere çekip değiştirin dedi :D

beni,m bildiğim kadarıyla çift mühür bile olsa yazı karakteri standart olmadığı için onu bile kabul etmeyebiliyorlar yani çift mühür bile çözüm değil arkadaşlar

APP yazı karakteri aslında standart, önceden trafik şubesi veriyordu ztn isteğe bağlı olarak. Sonradan çok fazla talep olunca vermemeye başladılar ;) Şuandada hala veren trafik şubeleri var sanırım. Çift mühürlü app plaka sıkıntı çıkarmaz. Mühürsüz olanlarda bagajında taşıyorsa polisine göre değişir. Sıkıntı olabilirde olmayabilirde :D Benim appler çift mühürlü şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı çok şükür.
Gönderen: ENG - Kasım 19, 2009, 01:09:27 ÖS
hangi trafik şubeleri mesela? istanbuldasın sanırım.

APP yazı karakteri aslında standart, önceden trafik şubesi veriyordu ztn isteğe bağlı olarak. Sonradan çok fazla talep olunca vermemeye başladılar ;) Şuandada hala veren trafik şubeleri var sanırım. Çift mühürlü app plaka sıkıntı çıkarmaz. Mühürsüz olanlarda bagajında taşıyorsa polisine göre değişir. Sıkıntı olabilirde olmayabilirde :D Benim appler çift mühürlü şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı çok şükür.
Gönderen: dewir - Kasım 19, 2009, 07:46:44 ÖS
juen önceki aracıma tuzladan çift mühür yaptırmıştım hatta geçen sene 100 tl bağaş yapmıştım  trafiğe ama yalovada uyarı yaptılar ruhsatımı aldılar ve elime plakalarının değiştirilmesi gerekiyor diye bir yazı verdiler gittim önce trafik şube müüdrlüğüne ordanda şöförler odasına yenilerini bastırdım değiştirdim ve ruhsatımı öyle alabildim
Gönderen: juen - Kasım 19, 2009, 08:20:42 ÖS
juen önceki aracıma tuzladan çift mühür yaptırmıştım hatta geçen sene 100 tl bağaş yapmıştım  trafiğe ama yalovada uyarı yaptılar ruhsatımı aldılar ve elime plakalarının değiştirilmesi gerekiyor diye bir yazı verdiler gittim önce trafik şube müüdrlüğüne ordanda şöförler odasına yenilerini bastırdım değiştirdim ve ruhsatımı öyle alabildim

Açıkçası ben böyle bişey yapmalarına izin vermezdim. Niye dersen hiç bir şekilde buna hakları yok, o app plakaları veren ztn trafik şube kendi verdiği bişeyden dolayı ceza kesmesi, arabayı bağlaması gibi bir durum olamaz kesinlikle. İlla ki bazı polisler var çok kıl oluyorlar, bu şekilde bişeyler yapabilir ama bilmiyorum yani sen üzerine gitseydin biraz kardeşim ztn emniyet verdi bu plakayı bana sahte veya sonradan bastırma birşey değil diye açıklayıp, böyle birşey yapamazsın vs. gibi kafasını şişirseydin kaptırmazdın ruhsatı diye düşünüyorum :D
Gönderen: dewir - Kasım 19, 2009, 08:32:18 ÖS
kafa tutmak problem değil ama sende çok iyi biliyorsunki aradıkları zaman yazacak birşey elbette bulurlar heleki bizimkiler gibi mod lu araçlarda
Gönderen: juen - Kasım 19, 2009, 08:57:13 ÖS
kafa tutmak problem değil ama sende çok iyi biliyorsunki aradıkları zaman yazacak birşey elbette bulurlar heleki bizimkiler gibi mod lu araçlarda

Yanlış anlattım sanırım, benim dediği kafa tutmak değildi abi bunu zaten emniyetten aldım sahte değil bişey değil, mühürleri var vs. zart zurt edip kibarca kafasını şişirmeyi kastetmiştim ben :D
Gönderen: dewir - Kasım 19, 2009, 09:32:16 ÖS
onu yaptım ya :D yapmammı bi takla atmadığım kaldı ama adam takmış bi kere fazlada üstüne gidemiyoruz bu tip durumlarda malum başka yerlerden kitlemesin düşüncesiyle yeri geldimi boynumuzu büküyoruz
Gönderen: juen - Kasım 19, 2009, 10:01:41 ÖS
Anladım, ne diyelim inş o kadar kılı denk gelmez bana :) O kadar uğraştım bu mühürlü appleri çıkartmak için imkanı yok bağlatmam ceza yazdırmam (inş :D )
Gönderen: piscocuk - Kasım 20, 2009, 08:46:21 ÖÖ
kısa bişey anlatim konuyla alakası yok ama.benim 106 da yok yoktu.aklınıza gelen herşey vardı apaci işi değil tabiki.neyse alayını söktüm.bir akşam roll yapıcaz ataşehir mc teyiz indik aşaa shelin önünde çevirdiler.tüm arabaları bağladılar.benimkinde kusur yok adam uyuz oldu.VEEE mutlu son arabamda ceset torbam yok diye bağladılar :D ve dediki istedikten sonra iç dikiz aynasına takılan kokular yüzünden bile bağlarım görüş açısını engelliyor arabanının orjinalliğini bozuyor vs vs vs kanunda yeri var dedi.oyüzden istedikten sonra yapmayacakları şey yok hatta birde fıkrası var

polisin biri adamı çeviriyor.
ehliyet ruhsat
buyrun memur bey
yangın söndürme
buyrun memur bey
çeki halatı alet sandığı sağlık çantası
buyrun memur bey
jeton tebeşir ceset torbası
buyrun memur bey
vs vs vs vs
polis en son mezdeke kasedi varmı diye soruyor
aadam yine buyrun memur bey diyor
polis , takarmısınız lütfen diyor birazda sesini açın
adam takıyor sesini açıyor
polis başlıyor kıvırtmaya eeee diyor eşşek değilsin ya artık takarsın bi 20 lik

YETERİNCE AÇIK SANIRIM :D
Gönderen: juen - Kasım 20, 2009, 09:00:39 ÖÖ
kısa bişey anlatim konuyla alakası yok ama.benim 106 da yok yoktu.aklınıza gelen herşey vardı apaci işi değil tabiki.neyse alayını söktüm.bir akşam roll yapıcaz ataşehir mc teyiz indik aşaa shelin önünde çevirdiler.tüm arabaları bağladılar.benimkinde kusur yok adam uyuz oldu.VEEE mutlu son arabamda ceset torbam yok diye bağladılar :D ve dediki istedikten sonra iç dikiz aynasına takılan kokular yüzünden bile bağlarım görüş açısını engelliyor arabanının orjinalliğini bozuyor vs vs vs kanunda yeri var dedi.oyüzden istedikten sonra yapmayacakları şey yok hatta birde fıkrası var

polisin biri adamı çeviriyor.
ehliyet ruhsat
buyrun memur bey
yangın söndürme
buyrun memur bey
çeki halatı alet sandığı sağlık çantası
buyrun memur bey
jeton tebeşir ceset torbası
buyrun memur bey
vs vs vs vs
polis en son mezdeke kasedi varmı diye soruyor
aadam yine buyrun memur bey diyor
polis , takarmısınız lütfen diyor birazda sesini açın
adam takıyor sesini açıyor
polis başlıyor kıvırtmaya eeee diyor eşşek değilsin ya artık takarsın bi 20 lik

YETERİNCE AÇIK SANIRIM :D

Evet biliyordum hikayeyi, çok açık anlatıyor istedikten sonra illaki yazar :D Ceset torbasıda iyiymiş :D:D:D

gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum ki ya valla :S
Gönderen: mustican - Kasım 22, 2009, 11:20:38 ÖS
ben de tebesır den ceza yemıstım:::))
Gönderen: ENG - Kasım 23, 2009, 09:35:21 ÖÖ
arkadaslar konu hakkında yardımlarınız için tşkkr. kararımı verdim app bastırmıcam . zaten yeni basılan plakalarında karakterleri fena değil ;)
Gönderen: ufuk - Kasım 23, 2009, 09:47:38 ÖÖ
Konuyu  açan arkadaşımız gerekli bilgiyi aldığını söylediği için konu tarafımdan kilitlenmiştir ... Keyifli forumlar ...