TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: ayti_CIVIC - Kasım 01, 2009, 11:53:49 ÖS
-
http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=168819138544&ref=mf
-
çok komık yaaa
acı ama gerçek bayan sürücülerin geneli böyle
ama tabı ıstısnalarda var trafikte iki bayan sürücü bırbırını sıkıştırdığınıda gördüm :)
ışıkta öndekini yakalayınca kavgaya tutuştular :)
-
Evet sana katılıyorum iyi sürenlerde mevcut tabiki ama bu videoda en hoş bana göre yurt dışında benzinini kendin koyuyosun bizdeki gibi pompacı yok :) onlarda hortumu unutup gidio :) bitameside sigara yakıyo patlıcak nerdeyse :))
-
Güzelmiş paylaşım için tşk ler...
-
bu videodan sonna arrtık gerçeği örenmenizin zamanı geLdi ben asLında bayan diiLim ;D
-
aytaç payLaşım için thanks ;) ama bişey dikkatimi çekti videoLarın çoğu türkiye dışında çekiLmiş .. dünyada en dikkatLi araç kuLLanan bayanLardır. bu kanıtLanmışTır arkadaşım ..;)
-
aytaç payLaşım için thanks ;) ama bişey dikkatimi çekti videoLarın çoğu türkiye dışında çekiLmiş .. dünyada en dikkatLi araç kuLLanan bayanLardır. bu kanıtLanmışTır arkadaşım ..;)
Şakamı bu söylediğiniz..Dünyada kelimesi biraz abartı olmuş..Bu sonuca varırken Türkiyeyi dikkate almamışlar sanırım..Trafikte araç kullanan bir bayan ile tek kollu ve tek gözü görmeyen bir erkekek sürücünün araç kullanması aynı şey bana göre.üzgünüm ama istanbul trafiğinde çok çektim 12 yıldır araç kullanıyorum çektiğimi bir Allah bilir birde tutanak tutan Trafik polisleri :)
-
ebrucum onLarınki dikkat diiL korku ve panik o yüzden çığu robocop gibi sürüo ;D kmçLerce uzaktan bi aracın şöförünün bayan oLup oLmadığı nasıL anLaşıLıor ? kabuL etmeLiyizki bayanLarın(istisnaLar hariç) bu yoLda daha çok fırın ekmek yemeLeri gerekio ;D
-
arkadaşım gerçektende hiç kusura bakma ama bayanların büyük bir bölümünde doğuştan araba ve mekaniksel açıdan yetenek yok bu söylediklerimide bayanları eleştirmek olsun diye değil başımdan geçen tecrübelere dayanarak söylüyorum
-
ayriyetten paylaşım için teşekkürler
-
cok kotu arac kullaniyolar, hep sikayetci olmusumdur trafikte kendilerinden, onu acikken yavas yuruduklerinde yada ilerleme yapmadiklarinda cildiriorum
-
Paylaşım için teşekkürler. Bayanların çoğu kötü kullanıyor. Tabi ki istisnalar var ama bu kadar eleştirmemek lazım. Biz erkekler araba ile doğuyoruz onlar bebeklerle. Biz küçük yaştan itibaren araba tepesinden inmiyoruz bir çok kadın evlendikten sonra araba kullanmayı öğreniyor. Ağaç yaşken eğilir demiş atalarımız. Onun için çok kızmıyorum ben bayanlara. Aslında ehliyet alırken direksiyon sınavında bunları geçiren hocalara kızmak lazım.
-
Bir de videonun sonlarına doğru çamura gömülmüş bir Nissan 350Z var. Hadi normal araçlar neyse de böyle tehlikeli makinaları hiç vermemek lazım bayanlara :)
-
evet çoğunlukla bayanlar iyi sürücü değiller, fakat iyi sürücü olanları da var elbette, paylaşım için teşekkürler.
-
Yaw arkadaşlar kırıcı olmak istemem ama bana kimse masal anlatmasın artık herkez ehliyet alıp trafiğe çıkıyor bayanlar her zaman kaza yaptırma potansiyeline sahip varlıklardır nokta
-
Yaw arkadaşlar kırıcı olmak istemem ama bana kimse masal anlatmasın artık herkez ehliyet alıp trafiğe çıkıyor bayanlar her zaman kaza yaptırma potansiyeline sahip varlıklardır nokta
elbette sahiplerdir, özellikle güzel bayanlar ;D
-
Ah bu kadınlar araba kullanmayı pek beceremezler ama başka şeyleri çok iyi bilirler :):) Herşeye rağmen kadınları seviyorum.Her kadın bir çiçektir ama yerine göre tabiii...Trafikte kaktüs gibi bişe oluyorlar..
-
Ah bu kadınlar araba kullanmayı pek beceremezler ama başka şeyleri çok iyi bilirler :):) Herşeye rağmen kadınları seviyorum.Her kadın bir çiçektir ama yerine göre tabiii...Trafikte kaktüs gibi bişe oluyorlar..
euahueaheuahueha
hic kaktusun tadina bakmayi denedin mi sunnetcii ;D
-
offside nedir demekten vazgeçtiklerinde anlayınki kadınlarda f1 pilotu olacak kadar iyi bir sürücü olabilirler (istisnalar kaideyi bozmaz)
-
:)Bir ara dener gibi oldum ama zor kurtuldum valla aman boşver tadı da tuzu da onlarda kalsın..
Bennnn Sadettin TEKSOY sokarımmmmm..:) Bir zamanlar sadettin Teksoy amcamız vardı habire sokuyodu herkese :) hey gidi günler heyyyy..
Ağalar trafikte kadınlardan korkcaksın uzak kaçıcaksın yoksa alırsın başına belayı.laf bile dinlemiyorlar kendi bildiklerini okuyorlar..Ne biliyorlarsa artık:)
-
:)Bir ara dener gibi oldum ama zor kurtuldum valla aman boşver tadı da tuzu da onlarda kalsın..
Bennnn Sadettin TEKSOY sokarımmmmm..:) Bir zamanlar sadettin Teksoy amcamız vardı habire sokuyodu herkese :) hey gidi günler heyyyy..
Ağalar trafikte kadınlardan korkcaksın uzak kaçıcaksın yoksa alırsın başına belayı.laf bile dinlemiyorlar kendi bildiklerini okuyorlar..Ne biliyorlarsa artık:)
komiksin kanka ;D ;D ;D
-
kimi bayanlar çok güzel kullanıyo ama kimi bayanlarda 50 km ile soldan gidecek kadar süper kullanıyorlar :D
-
bayan sürücülere laf yok. ;) bizden dikkatli oldukları kesin. sadece tecrübe eksikliği ve kendini bilmez erkek sürücülerden kaynaklanan hataları var.
-
bayan sürücülere laf yok. ;) bizden dikkatli oldukları kesin. sadece tecrübe eksikliği ve kendini bilmez erkek sürücülerden kaynaklanan hataları var.
euhauehauhaehauh sende buna inanmiyorsun engin hocam hadii hadii seni gidi senii :)
-
inanıyorum kardeşim özgür irademle kendi fikrimi söledim :P :P
euhauehauhaehauh sende buna inanmiyorsun engin hocam hadii hadii seni gidi senii :)
-
bayanlar ve araba kullanmak tamamen birbirine zıt ama istisnalarda var tabiki erkeklere kafa tutan bayan sürücülerde biliyorum ;Dmesela bizim mümesil arkadaşlardan bütün gün arabada olduklarından kaynaklanıyo oda:D onlarda trafiğin cilveleri oluyo işte yineden onlar olmadan olmuyo:)
-
ben şahin kullanan bayanlara hayranım. hemde açmış camını bi yandan sigarasını tüttürüyor bi yandan da tek elinle o hafif direksiyonu yönetiyor. benimki böle bir hayranlık işte ;D ;D
-
ben şahin kullanan bayanlara hayranım. hemde açmış camını bi yandan sigarasını tüttürüyor bi yandan da tek elinle o hafif direksiyonu yönetiyor. benimki böle bir hayranlık işte ;D ;D
;D ;D
yeni moda broadway, sahinlere binmiyorlar artik :)
-
ben gördüm hemde çaça şahindi :P geniş lastikler egzos falan sahilyolunda ;D
;D ;D
-
;D ;D
bi siksaydiniz makinalari oldu olcak peuheuaheua
-
beni yer die tırstım biraz ;D
;D ;D
bi siksaydiniz makinalari oldu olcak peuheuaheua
-
Paylaşım için teşekkürler. Bayanların uzamsal zeka(uzay zaman ilişkisi) erkeklerden daha az gelişmiştir, yapılan araştırmalara göre. Kendilerine göre doğru yerde ve doğru hızdadırlar ancak ne şerit takibini yapabilirler ne de 3-4 hareket sonrasını görebilirler. (Çoğu hepsi değil) sonra sıkıştırıldıklarını söylerler. ne zaman trafikte üzerime doğru bir araç gelse istisnasız bayan. Ya sağdan giderler orayı kitlerler yada sol şeritte 70 le giderler ve sağa geçemezler.. heyecandan. direksiyona sanki kopacakmış gibi sarılırlar...
-
çok ayıp bayanlar duymasın :)
Paylaşım için teşekkürler. Bayanların uzamsal zeka(uzay zaman ilişkisi) erkeklerden daha az gelişmiştir, yapılan araştırmalara göre. Kendilerine göre doğru yerde ve doğru hızdadırlar ancak ne şerit takibini yapabilirler ne de 3-4 hareket sonrasını görebilirler. (Çoğu hepsi değil) sonra sıkıştırıldıklarını söylerler. ne zaman trafikte üzerime doğru bir araç gelse istisnasız bayan. Ya sağdan giderler orayı kitlerler yada sol şeritte 70 le giderler ve sağa geçemezler.. heyecandan. direksiyona sanki kopacakmış gibi sarılırlar...
-
katılıyorum.
Şunuda unutmayalım, Allah göstermesin, bayanlar kaza yaptıkları zaman istisnalar hariç sadece maddi hasarlı kazalar meydana geliyor. Biz erkekler kaza yaptık mı maddi hasarın yanı sıra üç beş kişi de dünya değiştiriyor.
Bu arada video harika olmuş...
-
iyi sürücü olan bir bayan ile bu konuyu konuşmuştuk, kendisi erkeklerin aşırı kendilerine güvendiklerinden hata yaptıklarını ve kazalarında ağır hasarlı olduğunu iddia etmişti, bilmem belkide öyledir.