TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: AL-BAYRAK - Ekim 29, 2009, 06:37:00 ÖS
-
arkadaşlar aracım lpg li küçük stepne almayı düşünüyorum fahiş fiyat olmasın tabiki
-
arkadaşlar aracım lpg li küçük stepne almayı düşünüyorum fahiş fiyat olmasın tabiki
aydin abi kucuk stepne nasil bisi? hic gormedim :/
-
bende olacaktı bi tane, depoya bakar haber veririm.
-
aradığın üçük stepne topkapıda sanayi sitelerinde jant düzelten yerlerde bulunuyor. gdip sıkı pazarlık yapmada alma ama..
-
kaç paradır varmı bilen acaba
-
gökhan bi haber ver bana
bende olacaktı bi tane, depoya bakar haber veririm.
-
samet motorsiklet lastiği gibi ince bagajda yer kaplamıyor
-
samet motorsiklet lastiği gibi ince bagajda yer kaplamıyorarkadaşlar aracım lpg li küçük stepne almayı düşünüyorum fahiş fiyat olmasın tabiki
heee anladim abi peki onu takip yurumek ne kadar saglikliki? bulursan bende aliyim abi..
-
benim duyduğum bu stepne ile 70 yada 80 km kadar gidilebiliyor.
-
EVET 70/80 KM HIZLA VE 70/80 KM YOL GİDİLEBİLİYOR
benim duyduğum bu stepne ile 70 yada 80 km kadar gidilebiliyor.
-
soyle bisey ilan pasif sadece bilgi olsun diye linki yolladim.
http://www.sahibinden.com/sifir_kucuk_stepme_4x100_bijon_olculeri-62WQQaXQQ15981657WQQpXQQdisplayitem
-
soyle bisey ilan pasif sadece bilgi olsun diye linki yolladim.
http://www.sahibinden.com/sifir_kucuk_stepme_4x100_bijon_olculeri-62WQQaXQQ15981657WQQpXQQdisplayitem
aydin abi ilandaki kisinin yeri bizim burda istersen gotururum seni ama pasif ilan
-
OK Bİ SOR SAMET
-
bizdeki arkadaş 100 tl felan diyordu ama indirim yapar belki mail adresi aşagıda ulaşmak istersen
kunefe@gmail.com