TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: focusn70 - Ekim 28, 2009, 04:06:17 ÖS
-
E-BAY de gezinirken gördüm biraz tuzlu ama güzel
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/06-07-08-09-HONDA-CIVIC-JDM-RR-CARBON-FULL-BODY-KIT_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem20adc12de4QQitemZ140354072036QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
-
off be abi
arabanin bakisi degismis, harika otesi super olmus, bence bu paraya kiyilip yaptirilir bu olay
-
valla ben fazla begenmedım :)
-
bnde begenmedim :D açıkçası
-
bi begenen ben miyim ya
beyaza 10 numara olmus abiler
-
walla bende öyle çok begenmedim arabada bi stoplar deli olmuş :))
-
bende begenmedim bu araca kaput spoyler carbon en iyisi paylaşım için tşk
-
paylaşım için tşkler ;) biraz bile diyemeyeceğim çok abartı ;) Bununla ben sokağa çıksam köşeyi çıkamadan alırlar arabayı :D
-
arkadaşlar fazla abartmamak lazım nekadar sade okadar iyi ben bağaja kanat taktım keşke takmasaydım şimdi çıkarsam bağajda 4 tane delik var onları nasıl kapatacam
-
paylaşım için tşkler ;) biraz bile diyemeyeceğim çok abartı ;) Bununla ben sokağa çıksam köşeyi çıkamadan alırlar arabayı :D
:D
-
güzelim civici mikiye çevirmişler,botoxlu kuşum Aydına dönmüş RR :D
-
güzelim civici mikiye çevirmişler,botoxlu kuşum Aydına dönmüş RR :D
:) :) :) :)
-
burda sebo usta yapar bunun aynısını dha hesaplıya çıkar :)
ama biyere çarpsanız orj çamurluk ezilir bu çatırçatır ortayerinden çatlar ve yeniden gerekir :)
-
bnm çok hoşuma gitmedi ... paylaşım için teşekkürler ...
-
vay be tek begenen ben olmusum demek
yaziklar olsun zevkime
-
zevkler ve renler her zaman farklıdır bende beğendim mesela bunda bişi yokki böyle bişi yapmam arabaya ama değişik çalışma farklı duruyo
-
bu işlemler bi 15 kg hafifletiyosa en az neyse yoksa
ruhsatmış polismiş çatladımı yenisini yaptırmış 5000 dolarmış uraşılmaz:)
komple kaplattır daha iyi:)
ha bide normal mugen typeR değilse hiç gerek yok :)