TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: serdarr - Ekim 26, 2009, 09:47:00 ÖS
-
lastikli olursa iyi olur
-
yokmu günceli
-
bende var takım haşde jant lastik 600tl
ysnvtec@hotmail.com
-
elimde sadece jant takımı var çok temiz istersen 400 olur 05327171938
-
bence koy ls sac jantlari guzel bi renge boyat araci bas, goruntu ve aracin performansi tamamen degisir, onceki konulari incelersen serdar ls ve es jant arasindaki acik fark ls'nin seri olmasiyla ilgili sonuclanmisti, ben ve diger arkadaslarimizin kullanimi sonucu es jantlarin agir olduguna karar verdik
gerisi sana kalmis..
-
doğru diyorsun kardeşim kendime almıyorum bi tanış aldıda jant alcaktı 15 bende vtec2 ye yakışan en güzel orjinal jant es jantı dedim ondan arıyorum kardeşim saolasın yinede
-
doğru diyorsun kardeşim kendime almıyorum bi tanış aldıda jant alcaktı 15 bende vtec2 ye yakışan en güzel orjinal jant es jantı dedim ondan arıyorum kardeşim saolasın yinede
o zaman hayirli arayislar kardesime
-
saolasın kardeşim sende saç 14 mü arıyorsun
-
saolasın kardeşim sende saç 14 mü arıyorsun
aynen oyle baba sac jant ariyorum bende uygun fiyatli ..
50 yanak yada 45 yanak lastikli yada lastiksizde olur
-
sahibindende vardı sadece jantları veren 80 emi 100 e mi ne ama oldu
-
sahibindende vardı sadece jantları veren 80 emi 100 e mi ne ama oldu
abi guvenemiorum ya.. :/
ya yamuk falan verirlerse
-
okadarını bilmiyorum istanbulda değilmisin bulursun çıkmacılarda
-
okadarını bilmiyorum istanbulda değilmisin bulursun çıkmacılarda
istanbuldayim arastiricam bakalm
-
bi ara forumdan biri 80 lira yazmıştı ama tam hatırlayamıyorum bi bak eski satılıklara
-
bi ara forumdan biri 80 lira yazmıştı ama tam hatırlayamıyorum bi bak eski satılıklara
ok bakiorum abi kusura bakma msnden ciktim aniden patron geldide
-
olsun kardeşim
-
http://www.sahibinden.com/vtech_2_es_orjinal_jant_ve_michelin_pilot_lastik-20WQQaXQQ22928961WQQpXQQdisplayitem
hala arayan varsa
-
kardeşim eski konu bu te ekimde arıyoduk
-
ben genede sansimi deniyim dedim :lovee