TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: HoNdA TyPe_R - Ekim 24, 2009, 12:36:57 ÖS
-
kankacim dogumgunun kutlu olsun kardesim nice mutlu senelere >kral
-
ne kadar tanısmamıs olsakta ıyıkı dogdun :D
-
İyiki Doğdunuz...!
-
mutlu yıllar ;)
-
nice mutlu yıllara, sağlıklı huzurlu ve mutlu şekilde nice yaşlara ermen dileğiyle ;)
-
kanka iyi dogdun iyiki warsın nargile canawarım bnm
-
iyiki dogdun metin kardesim
nice senelere
allah daha uzun omur versin
-
dogum gunun kutlu olsun, Gerçi ben bıraz geç gordum ama dunyayla baglantıyı kestım bu aralar yakında dönecem,idare edın artık beni...
-
bende yeni gördüm doğum günün kutlu olsun
benimkini pek hatırlayan olmamıştı gücendim :)
arkadaşımız kadar geçmişimiz olduğunda banada konu açan olur :)
-
2 haftadır onlıne olmadıgım ıcın kusura bakmayın gormemısım.. hatırlyan herkesten allah razı olsun.. ıyıkı varsınız..
not:malı kardesım gecmıs veya msj sayısı ıle olacak bısı degıl bu gucenme...ınsanlarda ne bıraktıysan onu verır zaman sana..
-
yeni yaşınızın huzur sağlık mutluluk getirmesi dilekleriyle allah uzun ömürler versin ayrıca cezasız kazasız sürüşler dilerim
-
2 haftadır onlıne olmadıgım ıcın kusura bakmayın gormemısım.. hatırlyan herkesten allah razı olsun.. ıyıkı varsınız..
not:malı kardesım gecmıs veya msj sayısı ıle olacak bısı degıl bu gucenme...ınsanlarda ne bıraktıysan onu verır zaman sana..
mesajı sayı için yapmıyorum :) burda olmak burda vakit geçirmek bişeyler paylaşmak yazmak hoşuma gidiyor :)
zaten bende zamanını bekliyorum :)
tekrardan mutlu yıllar
-
nice yıllara
-
nice yıllara
-
nice nice yıllara
-
nıce yıllara..