TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: SeRKaNCa-16 - Ekim 24, 2009, 09:20:10 ÖÖ
-
http://www.paylasimdenizi.com/arap-usulu-honda-t1853.html?s=8e89d74db463cbe0c55ebe2a62619870& (http://www.paylasimdenizi.com/arap-usulu-honda-t1853.html?s=8e89d74db463cbe0c55ebe2a62619870&)
-
çok ilginç bişey olmuş
-
bu araplar manyak ya bi tane daha vardı beyaz arka kapıları falanda dönüyodu :D
-
adamlarla ne yakıt derdi war ne para derdi :)
-
adamlarla ne yakıt derdi war ne para derdi :)
Aynen katılıyorum manyak bunlar yaa <nohapy
-
ya boyle resim olarak güzelde işleve girince iş değişiyor
güzel mekanın kapısında bole indiğinizi düşünsenize kapıların hepsi ayrı biyere açılıyo ışıklar falan yere sürte sürte gidiyo xzaten araba falan
dalga geçerler :)
biara bi geğik wardı duman makinesi bağlamış bi modifiyeci F&F filmi gibi reinanın onunden geçerken güvenlikler yangın sondurucu ile asacı kopue boğmuşlar hahaha
-
jantlar çok kötü
-
valla onu bunu bılmem ama dikkat cekici
-
ya boyle resim olarak güzelde işleve girince iş değişiyor
güzel mekanın kapısında bole indiğinizi düşünsenize kapıların hepsi ayrı biyere açılıyo ışıklar falan yere sürte sürte gidiyo xzaten araba falan
dalga geçerler :)
biara bi geğik wardı duman makinesi bağlamış bi modifiyeci F&F filmi gibi reinanın onunden geçerken güvenlikler yangın sondurucu ile asacı kopue boğmuşlar hahaha
ahahaa :) rezilliğe baka daha kötü ne olabilirki :DDD
-
jantlar çok kötü hiç yakışmamış ya
-
ilginç olmuş.araplarda para çok huzur çok :D
-
adamlar 0 arabalarla eğlence olsun diye takla atıyolar
-
adamlar da para var da insanlıkdan nasiplerini almamışlar
-
demekki neymiş bu kadar para insanı bozarmış...
-
robota da donusuyordur bu :)
-
zedrix hayal gücüne bayıldım kardeş benim nden aklıma gelmedi bunu yazmak :P
-
aklıma geldi yaa trasformers olsa falla yaşıma başıma bakmam oturur izlerim :D
-
jant hariç süper olmuş..ama Türkiye yollarında gitmez bu :)
-
jant hariç süper olmuş..ama Türkiye yollarında gitmez bu :)
KArdeş ayıp ediyosun allah arap çöllerinde gidiyoda memleketimin ip gibi yollarındamı gitmicek hakaret etme şimdi ;)
-
:) valla dogru
-
dikkat cekmek istiyosaniz fazlasiyla bakislari toplarsiniz. bana göre şekilsiz olmuş ama içi güzelmiş.
-
adamlar da para varya roysroys a benzetmeye çalışmışlar akılları sıra
-
aynen kardesım katılıyorum
-
arapca bilen varsa bana tercümanlık yapsın aynen yazı
ÇOK MUHTEREM AZ ... VEREN ARAP ARKADAŞLAR ;
SİZLERDE PARA OLABİLİR HER ARACI HER ARACA BENZETMEYE ÇALIŞIRSINZ AMA SADECE KENDİNİZİ KANDIRIRSINIZ ALIN PARANIZI TUVALET KAĞIDI YAPIN BELKİ ...... SİLMEYİ ÖĞRENİRSİNİZ.. :p (neden die soranlar özel den sorsun arkdaşlar duyduklarımı anlatabilirim ) nsıl namaz kıldıklarını falan caminin girişini pisletip temizlemeden namaza durmalarını falan
-
ilginc bir arac :-|
-
para olunca başka oluyor
-
ama adam yine yapmıs helal olsun :D
-
tam vitrinlik olmuş. yolda gitmez bu...
-
ahaha ay içine bak yhaa şşıkır şıkır düğün salonu gibi ;D vitrin için oLabiLir ama trafik için heLe heLede o jantLarLa asLa oLmaz oLaaamazz ;D anLadık petroLLe abdest alıosunuz ama bu kadarda görgüsüzLük oLmaz oLaamazzz ;D
-
ahaha ay içine bak yhaa şşıkır şıkır düğün salonu gibi ;D vitrin için oLabiLir ama trafik için heLe heLede o jantLarLa asLa oLmaz oLaaamazz ;D anLadık petroLLe abdest alıosunuz ama bu kadarda görgüsüzLük oLmaz oLaamazzz ;D
teşhişş süper hondagirl :D adamlar neden esmer olduğu hakkında çok iyi bir ipucu verdin:)
-
adamlar para ver diyor sankı pavyon gıbı :D
-
adamlar da para var bizim çenemizi yoruyoo :)
-
atalarımızın dedigi gibi gurol zengının malı zugurtun hesabı
-
kesinlikleee kanka demek istediğim o zaten
-
hahaha valla f5 aramda bırseyler gececek yakında :) bas bass bıktım yaaa
-
ehehe heh yapcak bişey yok kanka
-
:D
-
Prototip olmaktan öteye gitmez bu araç :) ancak show yaparsın başka bişey olmaz..
-
arac arap zevkıne gore yapılmıs bana gore araplarda zevk yok yahuu o paralar bızde olsa dusunemıyorum bu araclardakı modıfıyeyı:D
-
:) tabıkı para adamlar bahceye kazma vursa petrol cıkıyor bızım turklerolsa bıtmez bıtmez diye soyleyip aracı 95oktanla yıkar :D
-
arap bol bulunca yağı bilmem neresine sürermiş :) misali :P
-
:) tabıkı para adamlar bahceye kazma vursa petrol cıkıyor bızım turklerolsa bıtmez bıtmez diye soyleyip aracı 95oktanla yıkar :D
serkan benim bahçeden petrol çıksa ben arabama 95 sürmem 97 alır yıkarım
-
serkan benim bahçeden petrol çıksa ben arabama 95 sürmem 97 alır yıkarım
bu süperdi :) :)
-
:D
-
Tevazzünüz Efendim O sizin güselliğiniz :P >=ok