TeamHondaTurkey.Com

HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: ALG - Ekim 22, 2009, 01:52:32 ÖS

Başlık: Benzin zulmü
Gönderen: ALG - Ekim 22, 2009, 01:52:32 ÖS
Resmen zulüm yapılıyor vatandaşa, bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum..Dünyada bazı ülkeler karşılaştırmalı benzin fiyatlarını sizlerle paylaşmak istedim...Yeter artık dayanacak halimiz kalmadı, elektrik, su, doğalgaz, benzin nedir bu yaa ! Bu kadar fakir bir halkın buna dayanacak gücü varmı, kimsenin sorduğu yok...Siyaseti bırakalım arkadaşlar siyasi yorumda yapmıyalım, siyasi tepiyi herkes sandıkta versin, ama cidden artık son noktasındayız işin..

(http://img9.imageshack.us/img9/6792/fft16mf405084.jpg) (http://img9.imageshack.us/i/fft16mf405084.jpg/)
Başlık: Ynt: Benzin zulmü
Gönderen: escapade - Ekim 22, 2009, 02:06:53 ÖS
Çok pahalı.en az iki kat fazla veriyoruz ve siyasi yorum yapma konusuna gelince biz vatandaş olarak sadee yorum yaarız,olduğumuz yerden üç beş kişi devlet kurtarır devlet batırırız anlayacğın homur homur homurdanırız.Şu fiyatlara bak.altınmı alıyoruz.
Gönderen: aZMaN - Ekim 22, 2009, 02:22:47 ÖS
aa öle demeyin arakdaş lar benzin pahalandı elektirk su  hepsi peş peşe geldi yaz ortasında dğalgaz indirim oldu allah razı olsun yazın doğal gaz kullanmasak ne yaparız nasıl ısınırız..
Hepsine zam geliyor ama hak yemeyelim arakdaşlar  memura zam verildi %1 mi 2 mi ne tam hatırlamıyorum şimdi :)
rakamlar güldürüyor ama bize müstehak onlar kendi başlarına gelmediler biz getirdik onları ŞİMDİ NE YAPABİLİRİZ Kİ
SAĞDA SOLDA YIRTINSAK NEYE YARAR YADA KİM DUYAR..
Gönderen: hunace - Ekim 22, 2009, 05:56:30 ÖS
bütçeye giren bu paralarla dağdakilere iş güç verilecekmişşş. sağolsunlar işsizliğide çözdüler savaşıda!!
Gönderen: SeRKaNCa-16 - Ekim 22, 2009, 06:06:52 ÖS
hep beraber ıRAN a :)
Gönderen: TLG - Ekim 22, 2009, 06:12:35 ÖS
baba çözemedim zaten nasıl bir mantık nasıl bir ülkedeyiz.. adamlar indiriyor sonra bindiriyor fiyatı deli olacağım yaa..
kan beynime sıçrıyor benzin fiyatlarını görünce... deli oluyorum yaaa...
Gönderen: aZMaN - Ekim 22, 2009, 06:14:00 ÖS
yokyaa en iyisi iran dan direk boru hattı çekmek THT ailesine :P
Gönderen: delidr - Ekim 22, 2009, 06:17:35 ÖS
Durmak yok yola devam :))
Gönderen: delidr - Ekim 22, 2009, 06:18:24 ÖS
Kusura bakmayın siyasi yorum oldu ama zamları yapan siyasiler olduğuna göre yorum da öyle olacak.
Gönderen: mali - Ekim 22, 2009, 06:44:58 ÖS
dünya rekorunu elimizden bırakmamakta kararlıyız
Gönderen: burak87 - Ekim 22, 2009, 07:31:39 ÖS
3 indirip 9 üstüne koyuyorlar benzinde elektrikte nette tel de herşeyde...
Gönderen: aZMaN - Ekim 22, 2009, 10:07:24 ÖS
boşuna şarkı yazmadılar adına
ALIŞTIK ARTIK DERT ÇEKMEYEE
ALIŞTIK ARTIK BİZ HERŞEYEEE  .....
..........
Gönderen: escapade - Ekim 22, 2009, 10:17:37 ÖS
3 indirip 9 üstüne koyuyorlar benzinde elektrikte nette tel de herşeyde...

dünyada zaten halkın zararına olan her şeyde ilk (eğitim sağlık,zam....vs)
faydasına olan şeylerde ise genelde son sıradayız :D
Gönderen: zz561 - Ekim 22, 2009, 11:36:27 ÖS
güzel tespit
Gönderen: vtech07 - Ekim 22, 2009, 11:41:53 ÖS
bizim kendimizde olan birşey değil ki dışarı bağımlı olduğumuzdan geliyo keyfimizden değil akaryakıta zam diyor ... bazı sayın .. lar bu cark böyle döner gider bizde ses cıkaramayız ..
Gönderen: aZMaN - Ekim 23, 2009, 11:08:41 ÖÖ
ses çıkartmasına çıkartılırda  kuru gürültü olur ..
Gönderen: vtech07 - Ekim 23, 2009, 04:31:26 ÖS
ya anlamadığım bize en yakın olan Kıbrıs yakıt fiyatları şu an  kıbrıstayım ben  ... 95 BENZİN: 1.80 TL 97 BENZİN:1.85
DİZEL :1.80TL EURO DİZEL :1.85  bu ülkeye yakıtta bizim üzerimizden gidiyor arkadaşlar kıbrısta benzin cıkmıyor ve bu kadar ucuz ... Cok sinir oluyorum bu durumu arkadaşlar ya allah sonumuzu hayır etsin ..
Gönderen: aZMaN - Ekim 23, 2009, 04:58:02 ÖS
amin kardeş allah sonumuzu hayır etsin..
Bizde benzini protesto edeQ tüpe dönek oda pahalanırsa buharlı araba :P
Gönderen: HonDaGırL - Ekim 23, 2009, 04:59:34 ÖS
bunun adına benzin terörü demekten başka bişiy buLamıorum  <nohapy
Gönderen: Time-R - Ekim 23, 2009, 06:24:34 ÖS
bence protesto etmeliyiz caglayan meydaninda
Gönderen: zedrix - Ekim 23, 2009, 06:32:14 ÖS
essegız bız essek gelen bıner gıden bıner ;)
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 12:51:37 ÖÖ
bu eşşek lik deil koyun gibiyiz nereye sürülürsek oraya gidiyoruz..
Gönderen: mali - Ekim 24, 2009, 10:33:09 ÖÖ
hep konuştuk bişey yapılamadı
ortak bişey bile ortaya çıkaramadık
tepki göstermek lazım ama
ne şekilde?
Gönderen: escapade - Ekim 24, 2009, 12:55:38 ÖS
:D
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 01:47:07 ÖS
Hadi deneyelim diyelim
arabaya binmicez diyelim toplu taşıma kullanacaz diyelim
kaç kişi uygulayacak 1 2 ,bilemedin 5 10 hadi tüm üyeler ve aileleri peki geri kalanlar yine milyonlarca araç olacak sokaklarda ..
biz sadece konuşuruz uygulamaa gelince de susarız!!!!
Gönderen: black rock - Ekim 24, 2009, 01:54:48 ÖS
bir radyoda duydum.sticker lar varmışş

''dikkat bu araçta dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor'' diye..
bizde temin edelim bu sticker lardan.
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 02:03:39 ÖS
:) camda yer kalmadı abi  :P
Gönderen: escapade - Ekim 24, 2009, 02:35:31 ÖS
Burda bir anket yapalım dedik.yedek parça hakkında ona bile katılım olmadı küçük bir meseleydi bu sadece hondacıları ilgilendiren ve sadece honda team türkeyde açılmış bir konuydu.Bu ankete bile katılım yok denecek kadar az oldu.Katılanlara da teşekkür ederim.Fakat benzin için çok büyük organizasyon gerekli ve onada üç beş kişi olacaktır.ç
Azman arkadaşa katılıyorum.Konuşmaya gelince herkes eleştirir hadi dediğimizde ses seda yok.
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 03:02:16 ÖS
Bu vatan evlat ları sadece şimdilik susuyor Uyandıracak BİR HAREKET BEKLİYOR.
UYANN ATAMMM UYANNN UYANN MUSTAFA KEMAL PAŞAM..
Gönderen: zedrix - Ekim 24, 2009, 03:32:05 ÖS
bır hafta kontak kapasa turkıye bu ıs cozulur ıdda edıyorum.
tıcarı amaclı kullanılanlar harıc sahsı araclar 1 hafta kontak kapatsın bakalım
ımkansız degıl aslında ama medyada bu eylemı duyurmak lazım vs.
ısın anons kısmı zor.
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 03:55:23 ÖS
işin uygulama kısmı zor biz pahalılıktan şikayet eden ama lüks olmadan yaşayamayan bi topluluğuz!!
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 03:56:03 ÖS
Bu konuda da zedrix çok haklı 1 hafta alayını dize getirmeye yeter de artar..
Gönderen: adrenaliinn - Ekim 24, 2009, 04:24:23 ÖS
bir hafta kontak kapatma olayı zor.kimse yapmaz onu.ama "black rock" arkadaşımızın dediği sticker olayı güzel olur..hemen hemen herkes yapabilir.
Gönderen: mali - Ekim 24, 2009, 04:31:07 ÖS
bir hafta kontak kapatma olayı zor.kimse yapmaz onu.ama "black rock" arkadaşımızın dediği sticker olayı güzel olur..hemen hemen herkes yapabilir.

BU konuda adrenalinn arkadaşımıza katılıyorum öncede ortak tepki koyalım dedik
ortaya bişey çıkaramadım
ortak bir karar olursa şahsım adına uyarım

bu çıkartma olayı çok güzel
ben bizim orda bir arabada daha görmüştüm
Bu Arabada Dünyanın En Pahalı Benzini Kullanılıyor diye adam A4 kağıdına yazdırmış
cama bantlamış
sticker olmazsa bu bile olabilir
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 04:47:37 ÖS
Bana uyar ben yaparım ilk bulışmada da sergileriz :P yarın olmass ama yarın şehitlerimizin huzuruna çıkıyoruz ondan sonraki buluşmaya!!
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 04:50:21 ÖS
Hatta avrupa ve anadolu yakasında ortada buluşalım  polis gelene kdar yolu trafiğe kapatalım al sana sesini duyrmanın en baba yolların dan birisi :) alt tarafı 1 2 jop yeriz :P
Gönderen: SeRKaNCa-16 - Ekim 24, 2009, 04:52:33 ÖS
boşverin sekil yaparız ferrari falan gelince yanımıza senın benzin fiyatın bende olsa o arabaya bınmem der uzarız kendı capımızda :)
Gönderen: ufuk - Ekim 24, 2009, 05:03:06 ÖS
Arkadaşlar yol kapatmak ve benzeri kelimleri lütfen kullanmayalım . Türkiyedeki en bilinçsiz  en bencil yapılan işlerden biride   yol kapatmaktır.  Sen tepki göstericem diye yol kapatırsın , bir yere yetişmesi gereken biri yada hastaneye yetişmesi gereken hasta senin düşünmeden yaptığın bir şey için canından olabilir . Lütfen  tepkiyi hak edene daha yaratıcı şekilde gösterelim yol kapatarak falan milletimizi üzmeyelim . Keyifli forumlar .
Gönderen: mali - Ekim 24, 2009, 05:14:57 ÖS
bu çıkartma olayı iyi fikir
bizim arabalarımızda görenlerden mutlaka kendi arabalarına yapıştıranlan çıkacaktır
böylece bu sayı artar

diğer şeylerden ortak bir karar çıkması çoğunluğun uyması zor olur öncede bunlar denendi...
veya bu konuyla ilgili hep beraber ilgili yerlere fax veya e-mail yollayalım
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 05:28:41 ÖS
Arkadaşlar yol kapatmak ve benzeri kelimleri lütfen kullanmayalım . Türkiyedeki en bilinçsiz  en bencil yapılan işlerden biride   yol kapatmaktır.  Sen tepki göstericem diye yol kapatırsın , bir yere yetişmesi gereken biri yada hastaneye yetişmesi gereken hasta senin düşünmeden yaptığın bir şey için canından olabilir . Lütfen  tepkiyi hak edene daha yaratıcı şekilde gösterelim yol kapatarak falan milletimizi üzmeyelim . Keyifli forumlar .
yok ufuk kardeşş komple yol kapatmak onu kast etmedim zaten ben sağlık sektöründeyim yolların önemini çok iyi bilenlerdenim 
Gönderen: aZMaN - Ekim 24, 2009, 05:38:56 ÖS
25 30 araba basın expres yolunda bi aşa bi yukarı gider geliriz illa birinin dikkatini çeker
Gönderen: zedrix - Ekim 24, 2009, 06:06:07 ÖS
arkadaslar stıker yapıstırınca kımseyı cezalandırmayacaksın kı, ha bılınclendırme dıyorsan herkes benzıın pahalı oldugunu bılıyor;)
kontak kapatmadıgınız surece mahkumsunuz bu zulme
Gönderen: ufuk - Ekim 24, 2009, 11:09:06 ÖS
Bana göre en çok ses getircek eylem zedrix in dediği . Ama o kadar eminimki  mecburi olmadığı halde bir çok insan arabasız duramaz ve bu eyleme katılmaz . Çünkü millet olarak rahata  alışmışız otobüse felan binemeyiz hepimiz . Bu yüzden en çok ses getircek eylem sadece sözde kalır.
Gönderen: escapade - Ekim 24, 2009, 11:14:43 ÖS
Valla ne olur bilmiyorum ama bu gidişler bu kadar sık zamdan sonra kontakları mecburiyetten kapatacağız.Ve sadece sorun araca binmek binememk değil ulaşıma yapılan zam direkt herşeyi etkiliyor.Taşıma bedeli var yakıt artında buda artıyor anlamıyorum ne yapcaz nası olacak
Gönderen: aZMaN - Ekim 25, 2009, 02:57:14 ÖÖ
yırtınacaz durcaz biz bize
hee hadi bişiler tutturdk dielim göstermelik 5 10 luruş indircekler sonra kaldıkları yerden katlayarak dewam..
Gönderen: aZMaN - Ekim 25, 2009, 02:58:03 ÖÖ
irandan plastik boru hattı nasıl çekeriz ona bi yolbulmak lazım ;)
Gönderen: cagrisahin - Ekim 25, 2009, 11:02:26 ÖS
benzin yüzünden şu güzelim hondalara tüp takılıyorya çıldırıyorum sonumuz nereye gidicek bilmiyorum
Gönderen: 34NDV88 - Ekim 25, 2009, 11:24:18 ÖS
arklar en iyisi kontak kapamak 1 ay sonrasına gibi bi zaman belirlemek sonra bütün forumlara facebook vs diğer araç forumlarına duyurmak PKK PROTESTO olayı gibi bii buluşma yapıp yeterince kalabalık olup 300 araç kadar sonra medyayı haberdar edip şu tarihten şu tarihe kadar şu durumdan dolayı kontak açmıcaz diyerek duyarlı olan bütün halkımızı bu şekilde bize uyum sağlamalarını beklioruz gibilerinden bi açıklama ile tv ye çıkarsak iyi bi ses olur cama bişi yazmakla bişi olmaz millet anca güler geçer
Gönderen: seth1907 - Ekim 25, 2009, 11:33:34 ÖS
arklar en iyisi kontak kapamak 1 ay sonrasına gibi bi zaman belirlemek sonra bütün forumlara facebook vs diğer araç forumlarına duyurmak PKK PROTESTO olayı gibi bii buluşma yapıp yeterince kalabalık olup 300 araç kadar sonra medyayı haberdar edip şu tarihten şu tarihe kadar şu durumdan dolayı kontak açmıcaz diyerek duyarlı olan bütün halkımızı bu şekilde bize uyum sağlamalarını beklioruz gibilerinden bi açıklama ile tv ye çıkarsak iyi bi ses olur cama bişi yazmakla bişi olmaz millet anca güler geçer

öle bişeyler geçmiştete olmuştu BP, Opet, ve Shell gibi büyük firmalardan akaryakıt alınmaması gibi
onlardan 1 ay bile karyakıt alınmaz ise devlete baskı yaparak fiyat düşürülmesi için  bir protesto yapılacaktı hatta tüm e-postalara mail olarak gönderildi ama görüldüğü üzere değişen yine bişey yok sanırım...
Gönderen: mali - Ekim 25, 2009, 11:37:00 ÖS
bence o yazılara gülen olmaz

yalan bişeyde yazmıyor
arabalarımızda dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor
Gönderen: 34NDV88 - Ekim 26, 2009, 12:04:00 ÖÖ
bence o yazılara gülen olmaz

yalan bişeyde yazmıyor
arabalarımızda dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor
doğruda o yazıları görnce fiyat düşmez biz sadece yazdğımızla kalırız, düşücekse eğer ben bütün camlara yapıştırırım :D :D
Gönderen: mali - Ekim 26, 2009, 12:14:13 ÖÖ
tamam güzelde biz ne yaparsak düşecek ?  :)
ben bu yazıyı ilk bizim komşunun arabasında gördüm çok güzel yapmış dedim
bende arabam olsa yapıştırırım demiştim
bizde görenlerde yapıştırsa sayı git gide artar
bu zammı yapanlardan elbetteki halk arasına inen vardır
onlardan görenler olacaktır

hiçbişey yapmamaktan yinede iyidir :)
Gönderen: 34NDV88 - Ekim 26, 2009, 12:31:11 ÖÖ
buda iyi fikir tabi ki ama ben daha çok ses getiricek bişi yapmaktan yanayım
Gönderen: mali - Ekim 26, 2009, 12:51:48 ÖÖ
ses getirecek bir fikriniz olursa destekleriz :)
hepimiz dertliyiz bu konuda
Gönderen: 34NDV88 - Ekim 26, 2009, 02:25:58 ÖS
en iyisi kontak kapamak 1 ay sonrasına gibi bi zaman belirlemek sonra bütün forumlara facebook vs diğer araç forumlarına duyurmak PKK PROTESTO olayı gibi bii buluşma yapıp yeterince kalabalık olup 300 araç kadar sonra medyayı haberdar edip şu tarihten şu tarihe kadar şu durumdan dolayı kontak açmıcaz diyerek duyarlı olan bütün halkımızı bu şekilde bize uyum sağlamalarını beklioruz gibilerinden bi açıklama ile tv ye çıkarsak iyi bi ses olur
Gönderen: aZMaN - Ekim 26, 2009, 02:29:10 ÖS
en iyisi kontak kapamak 1 ay sonrasına gibi bi zaman belirlemek sonra bütün forumlara facebook vs diğer araç forumlarına duyurmak PKK PROTESTO olayı gibi bii buluşma yapıp yeterince kalabalık olup 300 araç kadar sonra medyayı haberdar edip şu tarihten şu tarihe kadar şu durumdan dolayı kontak açmıcaz diyerek duyarlı olan bütün halkımızı bu şekilde bize uyum sağlamalarını beklioruz gibilerinden bi açıklama ile tv ye çıkarsak iyi bi ses olur

düşünce iyi güzel de burda bu form dahil sadece 5 10 hadi 50 100 başka kimse beceremez onu..
biz halk olrak gerçekleştiremeyiz bunu haa deseler benzin kullanmayın herkez lpg ye geçiş yapsın bu konuda büyük bir çoğunluk sağlanabilir
Gönderen: HonDaGırL - Ekim 26, 2009, 02:32:49 ÖS
bir radyoda duydum.sticker lar varmışş

''dikkat bu araçta dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor'' diye..
bizde temin edelim bu sticker lardan.
evet bu sticker bi okadrda komik;D
Gönderen: aZMaN - Ekim 26, 2009, 02:38:07 ÖS
herkez a3 e bastırsın bi buluşma daha ayarlıyalım onlar la basın expres yolnda drag yaparız illa biri çıkıp napıyonus der :P
Gönderen: SeRKaNCa-16 - Ekim 26, 2009, 02:43:55 ÖS
azman sen olayı bıtırmıssın kafanda :)
Gönderen: aZMaN - Ekim 26, 2009, 03:01:58 ÖS
ayıpsın kanka :)))
Gönderen: SeRKaNCa-16 - Ekim 26, 2009, 03:03:08 ÖS
:)
Gönderen: mali - Ekim 30, 2009, 01:34:30 ÖÖ
:) :)
azman senden bir organize bekliyoruz artık
Gönderen: aZMaN - Kasım 02, 2009, 05:18:41 ÖS
Ben Yapayım organizeyi de :)  sıralı bi şekilde
ama kaç araba gelecek onu söleyin bana A4 lere  harf harf basayım :) artık kaç araba olacaksak :D
Gönderen: mali - Kasım 02, 2009, 09:01:07 ÖS
Ben Yapayım organizeyi de :)  sıralı bi şekilde
ama kaç araba gelecek onu söleyin bana A4 lere  harf harf basayım :) artık kaç araba olacaksak :D

her biri bir harf mi taşıyacak :)