TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: denizmavisi - Ekim 20, 2009, 09:03:18 ÖÖ
-
Merhabalar, aracım 2005 Eylül çıkışlı VTEC 2. İstanbul'da oturuyorum. Aracımı 4 yıl boyunca İstanbul'da hergün köprü trafiğine girerek kullandım. Araç 84,000 km'de ve debriyaj pedalı iyice sertleşti. Artık dur kalklarda bacağımı ağrıtıyor. Sizce baskı balatanın ömrü ne kadar kalmıştır? Bir de bu şartlarda kullanım için 84,000 km normal mi?
Saygılar.
-
normali ztn 100000 km de deişmesidir.fakat aracı kullanım sekline gorede bu km duser.onemli olan debriyajın kacırıp kacırmadıgıdır.eger kacırıyorsa hemen deiştirilmelidir.sonra bi anda yolda kalmayın :).artı bole bir durum varsa benzin sarfiyatınıda arttırır...
-
slm. ben bugün değiştirdim servisde. sana tavsiyem en kısa zamanda değiştirmen. çünkü aracın için hayati bi parça. eger yaptırmazsan diğer parçalara zarar verebiliyor. buda cebini yakar. orjinalini taktır. valeo taktırma. saygılar.
-
zamanı gelmiş sayılr artık değiştirirseniz bu sorun ortadan kalkacaktır...
-
baskı balata tamamen kullanıcıya baglı belirli bir km si yok.köprü trafigi diyorsun ve 84 bin km ye gelmiş daha önce değişmemişse artık değişmesi gerekir.kaçırma varmı bilmiyorum ama kaçırma yoksa dahi değiştir rahat edersin
-
genel olarak bir km sınırı yoktur.kullanıcının kullanım tarzı ve içinde yer aldığı trafiğe göre değişiklik gösterir bu süre.84.000km istanbul gibi bir trafikte doğal sayılacak bir km.zaten vtecII lerin debriyaj sistemi çok narin olduğu için fazla zaman kaybetmden değiştirmek mantıklı olur.Ucuz olduğu için önerilen Valeo yerine daha pahalı ancak fabrika ekipmanı olan FCC ya da Exedy ile değişiklik yaptırmanı öneririm.bir de baskı,balata ve bilya mutlaka set halinde değiştirilmeli.
-
Değerli arkadaşlar,
Önerileriniz için teşekkür ederim. Aracın üzerinde yer alan baskı balata daha önce değişmemiş idi. Kaçırma yapma durumu yok ama oldukça sert. Fren pedalının yaklaşık 3 cm üzerine çıkmış durumda. Sizlerin tavsiyesi çerçevesinde orijinal balata ile değiştireceğim. Bu durumda işçiliğin uygun fiyatlı ve kaliteli olabileceği, İstanbul Anadolu Yakasında bir yer önerebilir misiniz? Yoksa iyi bir yetkili servise mi işi emanet edeyim. Aklımdan geçen orijinal seti yetkili servisten alarak (parçacı riski almadan) iyi bir özel serviste değiştirmek.
Bu arada merakımdan şu soruyu da sormuş olayım. Kaçırmadığı taktirde böyle kullanmanın hangi parçalara zarar verebileceğini de söylerseniz aydınlanmış olurum.
Saygılar.
-
herhangi bir zararı olmaz.neden olmaz??? zaten sistemin birbiri ile bağlantılı tüm parçaları bu sorunun birer üyesi yani baskı,balata ve bilya.bunları da komple değiştireceğiniz için bir sıkıntı olmaz.tabii ki bunu şu ihtimalin olamdığı hallerde söylemek daha doğru.kavramanın ayırma yaptığı sürece... ayırma yapmazsa bu iş şanzıman içine sıçrama yapacaktır... o takdirde sorun daha büyür.bu nedenle o duruma düşmeden değişiklik doğru olur....
-
yetkili servisten alıp dışarıda değiştirmek en mantıklısı.ama dışarıdaki ustayı iyi seçmelisin.
-
herhangi bir zararı olmaz.neden olmaz??? zaten sistemin birbiri ile bağlantılı tüm parçaları bu sorunun birer üyesi yani baskı,balata ve bilya.bunları da komple değiştireceğiniz için bir sıkıntı olmaz.tabii ki bunu şu ihtimalin olamdığı hallerde söylemek daha doğru.kavramanın ayırma yaptığı sürece... ayırma yapmazsa bu iş şanzıman içine sıçrama yapacaktır... o takdirde sorun daha büyür.bu nedenle o duruma düşmeden değişiklik doğru olur....
Açıklayıcı yanıt için teşekkür ederim. Bir de sizlerden işçiliği iyi ve fiyatı makul bir usta alabilirsem hemen değiştireyim istiyorum.
-
ben ankarada yaşıyorum bu nedenle istanbul için maalesef yardımcı olamayacağım.ancak forumdan diğer arkadaşlar sorunuza bir öneri getirebilirler...
-
arkadaşım benim 2003 civic inde debriyajı biraz sert idi ama kaçırma yok,debriyaj merkezindeki bir plastik conta var aynı musluk contası gibi biraz daha ince biraz daga geniş,o parçayı değiştirdi benim usta debriyaj yumuşadı benden sana bir bilgi
-
aracım 166 binde
-
arkadaşım benim 2003 civic inde debriyajı biraz sert idi ama kaçırma yok,debriyaj merkezindeki bir plastik conta var aynı musluk contası gibi biraz daha ince biraz daga geniş,o parçayı değiştirdi benim usta debriyaj yumuşadı benden sana bir bilgi
Sizin usta nerede bir gösterelim?
-
bence değiştir yolda kalmadan benimde sertti debriyajım 100bin kmde değişitrrim die tahmin ediyordumki geçen hafta beni yolda bıraktı komple gitti debriyaj kaldım ölece yolun ortasında sen yaşama bunları bence
-
Benim usta mersin erdemli ilçesinde dostum
-
Ben aracı 130.000 de aldım ve debriyaj tamamen bitikti söyleki bu ilk debriyajı olamaz mümkün değil dolayısı ile ortalama 65.000 gitmiş gibi yani bence değişim zamanı gelmiş he aracı satıcaksan hiç girme o masrafa orj alırsan ve sanayide değiştirirsen 450 civarı tutar ki orj almanı şiddetle öneririm demiyorum orj al diyorum direkt amam yok ben binicem diyorsan değiştir bir an önce ki o pamuk gibi pedala basmak yokmu müthiş bu duygu hele o sert pedaldan sonra ;)
-
debriyajın o kilometrelerde bitmesi normal mi?
sanki bana debriyaj çok uzun kilometreler yapması lazım gibi geliyor
-
Bildiğim kadarıyla kullanıma bağlım mesela ışıklarda ayağın debriyajda tutarsan, vites değiştirmek için hazır bi şekilde azıcık devriyaja basılı tutarsan (sehir halindeyken) , ve yarım debriyaj yapar seri araç kullanırsan debriyajın ömrü kısa olur
-
Dostlar, bir de iyi ve uygun fiyatlı bir özel servis önerseniz.....
-
hangi ilde olduğunu yazarsan yardımcı olacak çıkar :)
-
Arkadaşlar, İstanbul'dayım. Anadolu yakası tercihim olacaktır.
Saygılar.
-
İyi bir servis önerisi varsa oldukça makbule geçecek.