TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: cengaver - Ekim 15, 2009, 06:51:23 ÖS
-
Arkadaşlar,
2010 larda ses olayından çok şikayeti olan var. Bu 2004-2005 lerde nasıl.?
Aslında hangi Civic de bu ses olayı en aza iniyor.?
-
bizdede 2010 var ama ses olayından benim şikayetim yok...
-
Hiçbirinde inmiyor :))
-
o zaman iyi bir müzik sistemi olayı çözer herhalde. :)
-
o zaman iyi bir müzik sistemi olayı çözer herhalde. :)
en güzel çözüm bencede +1
-
yeni civic o kadarda rahatsız edici değil. hatta motorun çalıştığını bile anlamıyor çoğu kişi.lastik seside makul düzeyde.her otomobilde lastik sesi olur.ne kadar ekmek o kadar köfte diyelim. 300 milyara araç alan adam niye alıyor güvenli konforlu sessiz zevkli araç olsun diye. biz 40-45 milyara ederinden dahada fazlasını alıyoruz bence. yol sesi rahatsız ediyorsa müziği biraz açarsın duymazsın. ben genelde motorun sesini duymak için müziği açmam :)
-
Valla bende 1.4is var 98 model. Tanıdıgımda 2008 Doblo var. Benden cok lastik sesi alıyor içeri :)
-
Valla bende 1.4is var 98 model. Tanıdıgımda 2008 Doblo var. Benden cok lastik sesi alıyor içeri :)
iyide dizel araç ile karşılaştırmak yanlış olur bence.
-
yeni civic o kadarda rahatsız edici değil. hatta motorun çalıştığını bile anlamıyor çoğu kişi.lastik seside makul düzeyde.her otomobilde lastik sesi olur.ne kadar ekmek o kadar köfte diyelim. 300 milyara araç alan adam niye alıyor güvenli konforlu sessiz zevkli araç olsun diye. biz 40-45 milyara ederinden dahada fazlasını alıyoruz bence. yol sesi rahatsız ediyorsa müziği biraz açarsın duymazsın. ben genelde motorun sesini duymak için müziği açmam :)
aslında 2010 model bir araçta bu sorunun hiç olmaması lazım. tamam honda=motor' dur.ok.de . neden çözülmesin.? az para değil bunu kabul etmiyorum...
-
ya 2010 model arabada bu kadar rahatsız edici yol sesi olduğuna inanmıyorum...arabaya kusur bulamayıp illa bişeyler söylüyorlar işte...yol seside alsa o araç 1 numaradır....2004-2005 lerde daha çok alıyor yol sesi ama müziği açtın mı olay bitiyor..şahsen ben öle yapıyorum...:D
-
ya 2010 model arabada bu kadar rahatsız edici yol sesi olduğuna inanmıyorum...arabaya kusur bulamayıp illa bişeyler söylüyorlar işte...yol seside alsa o araç 1 numaradır....2004-2005 lerde daha çok alıyor yol sesi ama müziği açtın mı olay bitiyor..şahsen ben öle yapıyorum...:D
siz iki model aracı da kullanıp test ettiniz mi.?
-
Madem müziğin sesini açınca olay bitiyor firmalar yalıtımla boşuna uğraşıyorlar o zaman. Her arabaya anfi + sub taksınlar işlem tamam . Biz de her uzun yoldan sonra 2 gün komada yatalım iyi fikir :)
-
aslında 2010 model bir araçta bu sorunun hiç olmaması lazım. tamam honda=motor' dur.ok.de . neden çözülmesin.? az para değil bunu kabul etmiyorum...
benim demek istediğim 40 milyara alabileceğimiz en iyi araç civic'tir. forumdan bir üyemizde jetta vardı civicle aynı şekilde yol sesini içeriye aldığını söylüyordu. yani diğer markalarda yol sesi alır. demek istediğim otomobile 200-300 milyar veren adamlar boşuna vermiyor. bizim araçlarda hiç bir eksik olmasa tüm isteklerimiz bir araçta toplansa zaten fiyatı 40 milyar olmaz emin olun. performans , konfor ve tasarım açısından honda ederinden fazlasını veriyor demek istediğim.
-
arkadaşlar dün 318 bmw ile osmaniyeden adanaya gittim geldim ve şehir içi de gezdim, yeni civicten çok çok üstün bir araç değil, onda da yol sesi vardı, bence yeni civiclerde yol sesi çok fazla değil hatta havalandırma fanını açsanız biraz yüksek hızda o bile bastırıyo yol sesini.
-
bmw kaç modeldi ?
-
bmw kaç modeldi ?
titiz bir sahibi olan 80bin de 2000 model çiziksiz garaj arabası bir araçtı
-
e46 kasa sanırım. o araçların fiyatıda 35-40 bin lira arası değişiyor. o araçta yol sesi veriyorsa zaten artık hondayı yargılamak mantıksız. dediğim gibi jettada yol sesi verir bmw'de verir. yolda gittiğini hissettirmeyecek araç varsa oda mercedes cls serisidir.hayranım cls serisine.
-
Bende 2007 elegance kullanıcısıyım.
Aracın calısıp calısmadıgı bellı bıle degıl.
Arka taraftan bıraz ses alma olayı var oda cok rahatsız edıcı degıl.
-
ben bi kere 1.6 passatla bursadan kütahyaya gitmiştim yolcu olarak arka tarafta inanın yeni kasa civicten farkı yoktu...buu iş biraz hondanın üstüne fazla yıkılıyo...
-
ben bi kere 1.6 passatla bursadan kütahyaya gitmiştim yolcu olarak arka tarafta inanın yeni kasa civicten farkı yoktu...buu iş biraz hondanın üstüne fazla yıkılıyo...
bende 1998 Seat Cordoba 1.6 signo vardı. o da motor sesini içeriye çok alıyordu.
Aslında sanırım buradaki olay herkez, bu sorunu hondaya yakıştıramıyor. tabi sorun olma derecesi kişiye göre değişir. :)
-
bende 1998 Seat Cordoba 1.6 signo vardı. o da motor sesini içeriye çok alıyordu.
Aslında sanırım buradaki olay herkez, bu sorunu hondaya yakıştıramıyor. tabi sorun olma derecesi kişiye göre değişir. :)
ya da hondaya gıcığı olan biri motoruna laf edemediği için bu şekilde kusur bulmaya çalışmıştır.sonrada o laf büyüyüp gitmiştir.
-
agalar bende renault clio symbol:) ile didime gittim oda ses alıyodu:) zorlayıncada 190 a cıktı ama
-
bence içeriye en az yol sesi alan honda s2000 dir:)
-
bencede illa ki her araba ses alıcaktır
palio civicten az ses alıyor
gerçi palio deviri pek yükselttiğimde söylenemez
alsın be
yeterki sorunu ses olsun :)
-
İçine ses almayan araba yoktur. Jetta passat ne kadar ses alıyorsa civic te anca o kadar alıyor. Buna emin olun ön yargılı olmayın. Aynı yolda yol sesi almıyor dedikleri arabayı kullanın civicten daha çok yol sesi aldığını göreceksiniz. Benim civic teki tek eksik gördüğüm ve ihtiyaç duyduğum şey dört camında tek dokunuşla otomatik açılıp kapanması.
-
İçine ses almayan araba yoktur. Jetta passat ne kadar ses alıyorsa civic te anca o kadar alıyor. Buna emin olun ön yargılı olmayın. Aynı yolda yol sesi almıyor dedikleri arabayı kullanın civicten daha çok yol sesi aldığını göreceksiniz. Benim civic teki tek eksik gördüğüm ve ihtiyaç duyduğum şey dört camında tek dokunuşla otomatik açılıp kapanması.
arabaya kabahat bulma hocam
erinme kendin kapat camlarıda
-
bende 2010 civic var içeriye ses falan aldığı yok çıt ses gelmiyor gele teyp açıken arabanın motor sesini biley duymuyom 5000-6000 devire çıksa bile
-
walla bende 2002 civic es vtec var... şehir içi kullanımında değil de... şöyle devri yükseltip hızı 120'nin üzerine çıkardınız mı sesi gerçekten zorluyor... bu konuda değerlendirme yaparken emsallerine bakmak lazım tabi, emsalden kastım da kimisinin sorduğu gibi audi falan da değildir, fiyat yönünden emsallerini kastediyorum elbette... ek olarak yere yakın olan araçların nispeten daha fazla yol gürültüsü aldığı bilinir... dengeli araç istiyorsanız bu artık katlanılması gereken bi sıkıntı halini alıyor... e bir de motorun gücü ve yüksek devir eklenince... napalım artık diyoruz. neyse kısmetse mercedes alır bu şikayeti de ortadan kaldırırız bi gün :)
-
2004 hb megane 2 vardı bı kac sene once arabanın tek hayran kaldıgım yonu sessızıgıydı. pütürlü yolda hafiften alıyordu ama cok az. suan 2006 ls var yazın ıstanbuldan bodruma gıttım. bıraz yol sesi aldıgı dogru ama hondadan vazgecemem
-
Arabada potenza adrenalin lastik var 4 adet.
Arabamda 1994 Civic si sedan
İnanın yol sesi temiz yolda almıyor sadece çok hızlı gittiğiniz zaman motor sesi alıyorsunuz
Ama girin bir normal yola tak tuk filan rahatsız ediyor
Şirkette 2005 Toyota Corolla var
onunla gidiyorum sanki tık yok.
Bence Toyota ile arasında ki fark bu.
Ama Toyotamı honda mı derseniz
Tabiiki HONDA
Çünkü toyota memur arabası
-
benim demek istediğim 40 milyara alabileceğimiz en iyi araç civic'tir. forumdan bir üyemizde jetta vardı civicle aynı şekilde yol sesini içeriye aldığını söylüyordu. yani diğer markalarda yol sesi alır. demek istediğim otomobile 200-300 milyar veren adamlar boşuna vermiyor. bizim araçlarda hiç bir eksik olmasa tüm isteklerimiz bir araçta toplansa zaten fiyatı 40 milyar olmaz emin olun. performans , konfor ve tasarım açısından honda ederinden fazlasını veriyor demek istediğim.
bu jetta ile kıyaslama olayına katılmıyorum. biraderde jetta var. ses olayı karşılaştırılma kabul etmez.jetta içeri ses alıyor diyen arkadaışımız ya hayatında hondaya hiç binmemiştir yada onunkinde bir yalıtım sorunu vardır. jettanın aldığı tek ses 160 lara çıktığınızda hafif bir rüzgar sesi. ben başkada bir ses duymadım. aracımızı seviyoruz ama kronik bazı sorunlarını görmezden gelmemiz gerekmiyor.
düz yolda herhangi bir sorun yok ama yol biraz bozuldumu ses inanılmaz boyutlara çıkabiliyor.
-
araç içi gürültü konusu her civicte olağan derecede var bununda tek çözümü: ZİEBART ta ses yalıtımı yaptırmak. :artis