TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: ilkay - Ekim 02, 2009, 05:44:01 ÖS
-
MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENI BİR HONDACIYIM ARACIMI TEST ETMEK İÇİN FLASHLA KALKIYIMMI?FLASHTAKILER ÇOK İDDİALI KONUŞUYOLAR 5 BOY ATARIM GİBİSİNDEN ŞUAN ARACIM 120.000 DE KAT İPTALİ PİPERCROSS FİLTRE KİTİ DÜZ BORU REMUS EGZOS KISA ŞANZIMAN VE ALLAH KAHRETSİNKİ 16 JANT VAR:))) SİZ DEĞERLİ VE KIDEMLİ AĞBİLERİME KARDEŞLERİME SORUYORUM PETEK DİNÇÖZÜN DEDİĞİ GİBİ NE YAPAYIM ŞİMDİ BEN:))))
-
hmen kalk flaşş la aracın hb mı sedanmı hb ise sen 5 boy fark atarsın
-
aracım tek kapı :) ya okadar abarttılarki sanki hayatlarında hiç hondaya binmemişler
-
Flash temiz ise düşüncem şu
Flash 1. viteste patinaja kalır 2 de uzar.Bir aralar hayalimdi vallahi :)
-
bencede hemen kalk onlar renault tan başka arabaya binmemiş tipler anlat onlara HONDA yı...
Ha flash boş demi bu arada...
-
1.7 flash 74 beygir kilosu 900 kg gibi birşey. şanzımanı ve direksiyonu rezalettir. eğer senin aracın 0-100 11-12 sn gibi birşeyse rahat alırsın. o adamların 0-100 yapması 15 saniyeden fazla sürer.ayrıca sende kat iptali filtre eksoz ve kısa şanzıman var. eğer flash turbo ve sc beslemeli değilse çok rahat alırsın. videoları bekliyoruz.
-
kısa şanzımanı nasıl yaptınız yada neyin kısa şanzımanı
-
Renault 11 FLash Otomobilin Fabrika Teknik Verileri
--------------------------------------------------------------------------------
Motor
4 silindir
Motor hacmi
1721cc 8V
Eksantrik
Üstten tek eksantrikli
Besleme
Karbüratör
Maksimum Güç
90 HP / 5500 d/d
Maksimum Tork
138 Nm / 3500 d/d
Maksimum Hız
185 km/h
Hızlanma 0-100km/s
12,00 sn
Ağırlık
950 kg
Aktarma
Önden
Frenler ( ön / arka )
Disk / Kampana
Şanzıman
Manuel
1. Vites
3,727
2. Vites
2,052
3. Vites
1,32
4. Vites
0,96
5. Vites
0,794
6. Vites
Lastikler
175/70/13
Gövde Tipi
Hatchback
fabrika verileri burada arkadaşlar....
-
--------------------------------------------------------------------------------
Motor
4 silindir
Motor hacmi
1721cc 8V
Eksantrik
Üstten tek eksantrikli
Besleme
Karbüratör
Maksimum Güç
90 HP / 5500 d/d
Maksimum Tork
138 Nm / 3500 d/d
Maksimum Hız
185 km/h
Hızlanma 0-100km/s
12,00 sn
Ağırlık
950 kg
Aktarma
Önden
Frenler ( ön / arka )
Disk / Kampana
Şanzıman
Manuel
1. Vites
3,727
2. Vites
2,052
3. Vites
1,32
4. Vites
0,96
5. Vites
0,794
6. Vites
Lastikler
175/70/13
Gövde Tipi
Hatchback
Motor
4 silindir
Motor hacmi
1721cc 8V
Eksantrik
Üstten tek eksantrikli
Besleme
Karbüratör
Maksimum Güç
90 HP / 5500 d/d
Maksimum Tork
138 Nm / 3500 d/d
Maksimum Hız
185 km/h
Hızlanma 0-100km/s
12,00 sn
Ağırlık
950 kg
Aktarma
Önden
Frenler ( ön / arka )
Disk / Kampana
Şanzıman
Manuel
1. Vites
3,727
2. Vites
2,052
3. Vites
1,32
4. Vites
0,96
5. Vites
0,794
6. Vites
Lastikler
175/70/13
Gövde Tipi
Hatchback
stock flash eğer 12 saniyede 100e çıkarsa anahtarımı veririm :) bunlar sadece fabrika verileri. arkadaşımın 1.7 flashı eksozlu olmasına rağmen dynoda 74 beygir veriyor. ayrıca 0-100 en az 15 saniye sürüyor. bu veriler biraz abartılmış gibi.kaynak nerden aldınız ?
-
broadwaye zaten gıcıktım birde flasha gıcık olcam . Muharrem abi duy sesimi getir şu broadwayide kalkalım seninle ...
-
konuşmaya gerek yok arkadaslar. flash nedir ya
-
Canguder kardeşim adres bu http://www.otoclubtr.com/forum/showthread.php?t=339
Ben onların yalancısıyım...
-
arkadaşlar 1 saat önce o arkadaş gelmedi 1.4 flash geldi sonuç 10 boy oldu slektör yaptı saldım oda dedi 1.7 yide rahat alırsın dedi ben aracı yeni aldım kısa şanzıman dedi ustayada gösterdim evet var dedi short shift var dedi kat iptali var remus egzos var hava filtre kit var buyrun arkadaşlar resimler burda saygılar...
http://www.sahibinden.com/temiz_ve_sik_honda-09WQQaXQQ13360279WQQpXQQdisplayitem
-
honda sedanda olsa alırsın hb tede alır ben sana sölim fark 5 tır boyu olur 3 vites bitene kadar:)
-
ilkay tebrikler en kısa zaman da 1.7 ye de günün göster anlasın bizim dilimizi....
-
sağolun abilerim sizin kadar süremesemde yavaştan hondaya alışıyorum ya onlar motorun 1.4 gitmez diyolar bende arabam honda gider gider diyorum:)))1.7 yide yarın akşam deneriz herhalde bilgileri sizinle paylaşırım...
-
1,4 nası gitmez 90 beygir bizde kullandık.1,6 sedan diğer modelleri bile geçebilirsin
-
serdar veya serdar ağbi aracımın gidişinden gerçekten çok memnunum honda iyi araba ya şimdilik yeni aldım alçak gönüllü olmakta fayda var 1.4 lerle deniyorum yavaş yavaş tabi gitçem geçebileceğim araçlarıda sizle tartışıcam yorumlucaz bana bilgilerinizi paylaşırsınız inş...
-
ayrıca herkezi geçerim yaparım ederim gibi bi iddiam yok ama hondayı 1.4 flashlarla kıyaslayanlara bi ders vermek lazım kanıma dokunuyo...
-
olsun honda 1,4 olsa hertürlü gider:)
-
Sıkma canını. Elalemin ağzı torba değil, büzesin. Verirsin yolda ağızlarının payını olur biter.
-
5 boy >%6rol iimişş heeee tmmdır dogrudr de gec dragda falan arabana yazık ya ilana baktım maşallah kazasız belasız..
Flash S ise küçümsemeyelim temiz benzinli olanı uzun yolda zorlar :D Flash 35 CUF 98 olmasında :P
-
bu millet hondanın ne demek olduğunu bilmiyorya halen hyundi diyen var ondan sonra gelde roll yada drag yapalım diyolar ;D
-
tebrikjler sonuç belliymiş ama onlar sonucu bilmiyormuş belliki :)
-
HERTÜRLÜ ÜSTÜNDEN ATLARSIN DOSTUM :)
-
ya boş ver katılımı falan adamların sebebi olursun da, zaten arabalı hurda dayanamaz parçalanır falan Allah korusun.
-
bu millet hondanın ne demek olduğunu bilmiyorya halen hyundi diyen var ondan sonra gelde roll yada drag yapalım diyolar ;D
tanıdığım bir polis abim var , otomobilden hiç anlamaz kullanmayıda pek bilmez , arkadaki H amblemini görünce bombayı patlattı :) dediği aynen şudur ''bu hyundai sonatmı'' ???
-
tanıdığım bir polis abim var , otomobilden hiç anlamaz kullanmayıda pek bilmez , arkadaki H amblemini görünce bombayı patlattı :) dediği aynen şudur ''bu hyundai sonatmı'' ???
Lisedeki servis şöförüm de anlamazdı , Hondadan haberi yoktu inanın, hondaları hyundai sanıyodu.Fıtık olmuştm anlatana kadar.Hyundai mi diyo yok diyorum Honda, Hondayi yani? öööööf abi öf :D
-
bende hundayi mi bu dediklerinde sert bir şekilde hakaretmi etmeye çalışıyorsun lafını bil de konuş honda honda ağzını topla diyorum.
-
Lisedeki servis şöförüm de anlamazdı , Hondadan haberi yoktu inanın, hondaları hyundai sanıyodu.Fıtık olmuştm anlatana kadar.Hyundai mi diyo yok diyorum Honda, Hondayi yani? öööööf abi öf :D
[/quote]
Hondayi >%6rol >%6rol >%6rol
-
Benim de hala oğlu var bitane, on kere honda dedim onbirinci kez hundaimiydi diye sordu.
İllet.
-
flas nedir ki yaa..hondaya kafa tutçak...videoları bekliyoruz bu arada hyundai HONDA gercekten çok karıstırılıyo...bi arkadaşta lancer var 1.6 beni kızdırıyo hyundai falan diyo arabama...bi kere sürdü ondan soraa Honda demeye basladı...
-
araçta short shift mi var kısa mı herhalde dediğiniz short shift . kısa şanzumanla farklı şeyler bunlar...
-
etrafınız da ne kadar brodway flas S ve biilimum europa bildiğiniz reno çeşitlerini benim 1.4 is ile kaldıralım
-
bu başlığı açmak bile ayıp bnce
-
1.4 civic kaç hp bilmiyorum ama flashlar 92 hpdir ve çokta hafif araçlardır bakımlısı çok rahat 200ü geçer hafife almayın derim
-
1,4 civic de 90 beygir 50 metre önden kalksa bile flas 200 e gelene kadar 5 tır boyu yer
-
1,4 civic de 90 beygir 50 metre önden kalksa bile flas 200 e gelene kadar 5 tır boyu yer
Süper. Bu lafın üstüne başka birşey denemez. :D
-
1,4 hondada vti ruhu var:)
-
bu flash ciler bu türlü karşılaştırmalara ne cesaretle giriyorlar anlamıyorum valla :) sonucu belli olan bir şeydi zaten.
-
gecen bir cafedenin otoparkçısı benim araba için sesleniyodu. beyaz hyundai kimin die:P
-
abi senin arabada kısa sanzıman degil short shift var galiba...tebrikler :)
-
arkadaşlar bende bir honda tutkuunuyum. ancak birbirmizi kandırmaayalım. kendimizi tatmin etmek adına da bilip bilmeden konuşmayalım. 17 saniyede lpg li 243000 km de bir 1.4 gts 0/100 yapıyor. 15 saniyede sağlıklı bir flash ın 100 km hıza ulaşacağını iddaa eden bir zihniyet zaten flash kullanmamıştır hayatında. hee ne atıp tutuyorsun dersiniz diyede eski arabamla çekmiş olduğum bir videoyu buraya eklliyorum seyredin ondan sora konuşun...
http://www.youtube.com/watch?v=ZDngmiQat-s
merakla bekliyorum sevgili arkadaşlar izlemenizi...
-
ne olur düşünemiyorum bile 1 .4 hondaya çok bindim alır gibime geldi
-
1.7 flash 74 beygir kilosu 900 kg gibi birşey. şanzımanı ve direksiyonu rezalettir. eğer senin aracın 0-100 11-12 sn gibi birşeyse rahat alırsın. o adamların 0-100 yapması 15 saniyeden fazla sürer.ayrıca sende kat iptali filtre eksoz ve kısa şanzıman var. eğer flash turbo ve sc beslemeli değilse çok rahat alırsın. videoları bekliyoruz.
hahaha flash kullanmadığın belli
-
tamam büyük ihtimalle 1.4 is alırda öyle boy boy koyamaz taş çatlasın yarım boy önce alır flash da güzel giden ve zamanında tüm gençlerin hayalini süsleyen bi araçtı.
-
arkadaslar sıkmayın canını elbet herkes bırbırını gececek bız hondamızın keyfıne varalım. bırakın mıllet konussun honda sahıbı olmak ayrıcalıktır. pıyasada seklımız var saygılar.!
-
civic alır hemde boy boy
-
civic alır kasmayın benzin yakmaya değmez.
-
arkadaşlar bazı arkadaşlar beni tanıyacaklardır eminim.online takip etmem ama ofline hergün sizleri takip ediyorum.forumun da eski üyelerinden sayılırım.
hb honda sevenlerdenim ama bana almak nasip olmadı.5 senedir flash sahibiyim.bu kadar eleştiriden sonra yazmak ile yazmamak arasında çok gittim geldim.bu kadar yazılan çizilenden sonra kalk bi flash sahibi olarak cevap yaz.çoğunuza komik gelecek bunun bilincindeyim ama ben yinede üstüme düşeni yapacağım.
sizinle kendi çekimim videomu paylaşacağım.
amacım merak eden arkadaşlar için bir fikir olsun bir örnek olsun.bu güne kadar hep benzinli bindim 3 ay önce falan gaz taktırdım.arabada hiç bir şey yok sadece açık hava filitresi.
lütfen arkadaşlar alaylı üslup kullanmayın bunu sizden çok rica ediyorum.
http://www.izlesene.com/video/arabalar-123--flash-minimum-beygir-maksimum-tork/272134
-
0-100 12 saniye
0-120 17 saniye
0-140 23 saniye
hiç fena değil arabanın gidişi. flash gayet sağlam giden bi araç özellikle 90 lı yıllarda gençlerinin hayalini süsleyen araban civic 1.4 ile kafa kafaya yürür 150 km ye kadar.
-
sanırım arkadasımızın attığı video da acıklayıcı olmustur.. sadece bırbırımızın malı goruslerı hakkında kırıcı cumleler kullanmadan temız bır foruma sahıp olallım...
-
flash s kullandım o kadarda kötülenecek bi araba degil gideri gayet tatminkar direksiyonu sert içine cok ses alıyo ama usta bi söför devirleri tutturdumu iyi kafa kaldırıyo halk arasında yürüyen tabutmu öyle bi lakabı var bu flasların
1.4 civicle kıyaslarsak bence kafa kafaya kalkarlar 1.2 3e atınca civic 1 2 boy öne gecer ama videoları cekmek lazım süpriz olabilir
-
arkadaşlar 18 temmuz da denenmiş çekilmiş bir vdeoyu sizinle paylaşıcam konuya bi açıklık getireyim civic benm kendi aracım 1.4 cai 4 2 1 headers orjinal egszo boruları ve perf. son susturucu var aracımda flashtada hava filt. kapak taşlı egsoz falan benim bildiklerim araç samimi ark. ve çok sıkı yürüyen sağlıklı ve gözü gibi bakılan bi flash sonucu kendi gözünüzle izleyin . sağlıklı temiz bir flash da sakın küçümsemeyin ;)
http://www.streetfire.net/video/civic-14is-flash-17-2deneme_2038974.htm
-
valla kusura bakmayın arkadaşlar ama biraz fanatiklik gibi yaptığımız temiz sağlıklı bir flash 1.7i öyle boy boy ayırmak kolay olmaz . bizde 1.6 rainbow vardı ki hemen hemen aynıdır sadece motorda fark var aracın ivmelenmesi müthiştir.
-
hooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnndaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):)
başarılar..
-
Dayı sadece Civc deyin yeter bana soruyorlar araban ne Civic haa güzel araba ...
-
arkadaşlar 18 temmuz da denenmiş çekilmiş bir vdeoyu sizinle paylaşıcam konuya bi açıklık getireyim civic benm kendi aracım 1.4 cai 4 2 1 headers orjinal egszo boruları ve perf. son susturucu var aracımda flashtada hava filt. kapak taşlı egsoz falan benim bildiklerim araç samimi ark. ve çok sıkı yürüyen sağlıklı ve gözü gibi bakılan bi flash sonucu kendi gözünüzle izleyin . sağlıklı temiz bir flash da sakın küçümsemeyin ;)
http://www.streetfire.net/video/civic-14is-flash-17-2deneme_2038974.htm
dedigim gibi süprizlere acık bi araba flash cok güzel yürümüş 1.4 le
kafa kafaya gidiyolar ama sonucu ne oldu kim aldı anlıyamadım mesafe uzaklıgından ?
-
evet sonuç noldu???
-
sonuç kafa kafaya değil 1.5 2 boya yakın öndeyim ama mesafe uzaklığından burda belli olmuyor ama gerçekten çok ii tutndu ve aracımda öyle bitik hondalardan değil iddialiyımdır aracımda hatta aynı günde yürüdüğüm başka videolarıda koyayım..
1.6 astra & 1.4 civic :
http://www.streetfire.net/video/civic-14is-astra-16_2038979.htm
1.6 vvt-i corolla (115 hp) & 14. civic (90hp)
http://www.streetfire.net/video/civic-14is-corolla_2038985.htm
-
tebrikler cok iyi yürümüsün
-
pilotajda çok önemli,2 sene önce bende 2000 model corsa 1.4 otomatik vardı, 87 model hurda bir şahin'e geçildim
-
bu astrayı corollayı bu kadar rahat ayırıyorsun ama flash olunca kafa kafaya gidiyor. Flash bu kadar iyi yürüyorduda bizim haberimiz yoktu :) Hafif ve 1.7 motor olması büyük avantaj flash için. 1.4 civicler iyi kaçıyor benim civic ile 90a kadar nerdeyse beraber yürüyor. Sonra fark açılıyor.
-
flash ların lakabını hiç duymadınızmı UÇAN TENEKE
gerçekten uçan teneke
ama civic 1.4 kalkışta geçiceğini düşünüyorum
videoda kafa kafaya gitmişler
-
harbiden flash iyi yürümüş... astrayla corolla kasa ağırlığından sanırım geriye düşmüşler....
-
walla arkadaşlar kim ne derse desin en basiti kesiciye bi zorlasınlar bakalım ne yapıyor bende 1.6 var 8000 de kesici anca giriyor merak ediyorum flaş kaçta giriyor kesiciye hheeee onlarda devirde yoktu galiba ama bilinki hondaya kafa tutmak kolay değil her babayiğidin harcı olmaz bence kalkışta verdiğim araçlar normal trafikte
1 - astra yeni kasa ve bir öncesi
2- slk 200 komprasör ( şöför heyecan yaptı )
3- golf
4- 1.6 vtec 2004-2005 model falandı
5 toyata
dahada var ama basmayımı bilmiyorlar anlamadım rahat aldım gittim :):)
-
Hondanın neden kalkışta yavaş olduğunu düşündünüzmü bana göre düşünmüşlerdri peki neden Honda'lar 2. veya 3. viteste tehlikeli oluyor veya neden flash kalkarken çabuk kalkıyor Kendimce bir ceap uydurdum oda şöyle Ani gaza bastğımızda atik olmuyor nedeni ; kadınlar hata yapabilir diye motoru çabuk kaldırmıyor belkide ani fren yapar diye fazla hızlanma olmuyor 2. ve 3. viteste ise tam tersi motor rahat ve bas bsa bildiğin kadar belki anlatamadım ama anlamışşızdır inşallah :D
-
walla arkadaşlar kim ne derse desin en basiti kesiciye bi zorlasınlar bakalım ne yapıyor bende 1.6 var 8000 de kesici anca giriyor merak ediyorum flaş kaçta giriyor kesiciye hheeee onlarda devirde yoktu galiba ama bilinki hondaya kafa tutmak kolay değil her babayiğidin harcı olmaz bence kalkışta verdiğim araçlar normal trafikte
3- golf
5 toyata
senin araç 1.4 ve slk 200 kompresörmü geçtin ? Diğer dediklerini anlarımda slk kompresör vti ile yürüyen hatta geçen bir makina.
-
iyi oku kardeşim benim arac1.6 ies dedim ve şöför heyecan yaptı ondan yedim dedim zaten yoksa haddimizi biliyoruz yani :):)
3- golf
5 toyata
senin araç 1.4 ve slk 200 kompresörmü geçtin ? Diğer dediklerini anlarımda slk kompresör vti ile yürüyen hatta geçen bir makina.
-
KARDEŞ FLASH LA HONDA KARŞILAŞTIRILIRMI YAA :D FAKAT RENOLAR KALKIŞTA İYİLER EĞER ARACINA GÜVENİYORSAN VE SÜRÜŞÜNE GÜVENİYORSAN 4-5 BOY ATARSIN :D
-
iyi oku kardeşim benim arac1.6 ies dedim ve şöför heyecan yaptı ondan yedim dedim zaten yoksa haddimizi biliyoruz yani :):)
3- golf
5 toyata
anladım dostum şöförde iş yoksa normaldir. Diğerleri zaten honda için çantada keklik. Ayrıca vtec2 iyi yürür onunda hakkını vermek lazım.
-
evet kardeşim 2 3 4 farketmez hondaların genel özelliği zaten iyi yürümek bende ondan bahsettim ve 1.4 flaşı yer bitirir honda bu affetmez :)