TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: delimanyak - Eylül 27, 2009, 09:14:40 ÖS
-
baslıktada belırtıgım gıbı sadece camı aranıyor :)
-
ikitelli yada bostancıda bulabilirsin
-
abi isin cok zor, ins bulursun..
-
Güncellll
-
Güncellll
ver yansin gunceli kardesime
-
Güncellll
eyw ortak günceli :) ya suan mika kestirdim camın yerıne filmde cektırdım farkı yok camdan ama ne kadarda olsa :) cam olsun dio insan 230 la giderken cam acmanın sonucu böle aratır adamı :)
-
Güncellll
eyw ortak günceli :) ya suan mika kestirdim camın yerıne filmde cektırdım farkı yok camdan ama ne kadarda olsa :) cam olsun dio insan 230 la giderken cam acmanın sonucu böle aratır adamı :)
ne oldu senin sunroofa kardesm
-
Güncellll
saolsun bı kardesım o hızla gıderken pat dıe camı actı :) acınca cam patladı :) allahtan ıcerı dogru patlamadı
-
Güncellll
saolsun bı kardesım o hızla gıderken pat dıe camı actı :) acınca cam patladı :) allahtan ıcerı dogru patlamadı
abi sunroof iceri dogru acilmior mu senin? nasil boyle bisi olur?
-
ya yuksek hızda sag on yolcu koltugu camı acılıyor ve o basıncla sunroof patlıo :)
-
ya yuksek hızda sag on yolcu koltugu camı acılıyor ve o basıncla sunroof patlıo :)
gecmıs olsun sunroof u suratlı gıderken ucan 106 duymustumda camı patlayan bır ılk oldu hala arkadas mısın o adamla :)
ınsallah bulursun ama zor.. belkı vtı larla aynıdır ebatları bı ıhtımal...
-
gecmıs olsun sunroof u suratlı gıderken ucan 106 duymustumda camı patlayan bır ılk oldu hala arkadas mısın o adamla :)
oeheuhe ben oyle arkadasin.. tovbe tovbe..
ya saka bi yana korkuttun beni delimanyak artik sigaraligi yuksek hizda asagidaki perdeyi cekmeden acamaz oldum
-
oeheuhe ben oyle arkadasin.. tovbe tovbe..
ya saka bi yana korkuttun beni delimanyak artik sigaraligi yuksek hizda asagidaki perdeyi cekmeden acamaz oldum
perdem kapalıydı kanka hatırlatırım
günceli bitane buldum ama adam pazarlıksız fiyat soyledı 1 lira ınse alacaktım pazarlık yok dedıgı ıcın almadım :D
hala aranıyor bu arada cıkmacılarla hasır nesır olan arkadaslardan yardımda ıstıyorum
-
güncel
-
yarın ikitelli organize ye gideceğim atatürk sanayi sitesine çıkmacılara senin için soruşturum fiyat alırım
-
yarın ikitelli organize ye gideceğim atatürk sanayi sitesine çıkmacılara senin için soruşturum fiyat alırım
valla cok ıyı olur abı :) cok sevınırım senden haber beklıyorum :)
-
Güncel
-
Güncel