TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: xeline - Eylül 23, 2009, 07:09:45 ÖS
-
arkadaşlar malum aracım sularda kaldığı için yeni araç almayı düşünüyorum ve bu iki arabada kaldım hondanın hastasıyım oma servis çok sıkıntı yarattığı için honda dan çok soğudum ve dünyaca bir çok başarı kazanmış mazda düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum
-
Civicden önce Mazda 3 kullandım.
Yeni kasası cıktıgını simdi görüyorum.
Şu yorumları yapabilirim, eski kasaya göre;
Mazdanin iç malzeme kalitesi kesinlikle çok iyiydi.
Kapıların kapanmasından tut süspansiyona kadar.
Ancak performans açısından civicle mükayese edilemez.
Gördüğüm kadarıyla 105 bg lik eski motoru var.
Her ne kadar teknik özelliklerine baktıgımızda yakıt tüketimi düşük gözüksede kesinlikle civicden fazla yakıyor diyebilirim.
ve en kötüsü satmak istediğinizde zorlanıyorsunuz.
ikinci el piyasası yok gibi birşey.
prim kesinlikle yapmaz hatta ucuzlar..
Günümüzdeki araçlarda motorlar geliştirilip bg leri artarken bkz. civic, auris mazda neden halen motorunu yenilememiş anlamış değilim.
Ben alacak olsam tercihimi civic den yana kullanırdım.
-
ben test sürüşünde otomatik kullandım bana bunun testi yapıldı civicten daha hızlı olduğu söylendi ve dediğin gibi kullanılan malzeme inanılmaz iyi yol tutuş ve firen civicten çok çok iyi daha çok güven civicte korkuyordum 10000 de balata ve dick değişti 15000 de demriyaj seti değişecekti sulara gömüldü ve ben bu aracı sadece hafta sonu keyfi kullanıyorum normalde şirket aracım var yılda 200000 km yapıyorum bana debriyaj seti değişecek denildiğinde dalga geçiyorlar sandım o yüzden çok soğudum civicten mazda inanılmaz ödüller almış avrupadan ama şu konuda haklısın ikinci eli yok tek tereddutüm o
-
ve birde donanım olarakta civic i katlıyor yol bilgisayarından tüt kendi orjinal park sensörü var giderken bile kör noktalardaki arabaları ikaz ediyor camlar ful otomatik araçtan inince kapanıyor koltuklar ısıtmalı ve full japan yarı türk değil arabalarınıza bakın tekerlerde türk malı yazar benimkiler iki kere yarıldı sonradan japon malı potenza aldım dunyalar varmış dedim tek iyi tarafı motor gücü hondanın o süperdiiiii
-
bence corolla al.hem kaliteli hemde satması kolay olur.servisi de iyi diye duydum
-
Bence pireye kızıp yorgan yakmayın. HONDA'dan şaşmayın.
-
arkadaşlar 11 aylık civic imi 3dakika içinde, satma fikrim yoktu bile sattım gitti 2010 aldım allah ömür verirse gidişat hep honda olur bundan sonra, çok araç kullandım fransız ispanyol alman amerikan, işimiz gereği 3.0lt ve üzeri araçları kullandım hep, inanın sürüş keyfi konusunda civicler gerçekten çok iyi.
-
bu kadarmı yaaa kimsenin yorumu yokmuuuu
-
teknik veriler donanım fiyat vs. yokmuuuu :) ona göre yorum yapalım :)
-
bence corolla al.hem kaliteli hemde satması kolay olur.servisi de iyi diye duydum
katılıyorum. şayet civic almasaydım kesinlikle corolla alırdım
-
bence civicten şaşmayın alın 1.8 veya elegance bakın keyfinize yolda size herkes dönüp baksın....:D
-
tabıkıde cıvıc..
-
mazdanın 2.eli olsa mazda alırdım
-
Niye sadece Civicle Mazda Arasında Kaldın ?
-
japon arabalarını seviyorum lancerin donanımı yok toyota yaşlı arabası tipini beğenmiyorum mazdayı inceledim özelliklerine bayıldım ve sanırım yıl başına 1.6 dizeli gelecekmiş
-
bence 1.8 civic alın bu sefer çok iyi bi cihaz...ama nolursa olsun hiç bir araba civicin eğlencesini vermezz...
-
aslında unutamayacağım bir araba o birde ilk arabamdı ve modifiye olarak hepsi yapılıydı onu tabiki unutamayacam of ya bilmiyorum belki sinirden böyleyim