TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: yalçınn - Eylül 16, 2009, 11:51:44 ÖS
-
Arkadaşlar fiyat aralığı birbirine yakın olan markaları tercih etmeye çalıştım aksi takdirde üst sınırını bulamıyorum O:)
-
vw amarok tr de varmı ?
-
çok yakında olacak inşallah ama en önemli sorun fiyatı belli değil henüz...
-
navara.görüntüsü yetiyor
-
şuan için Navara
-
kesinlikle navara..arka kısmını da kapatırsan...hatta biraz da abartıp 22' inch jant hafif alçaltma..:D
-
dodge ram sc
-
navara cok güzel görünüyor
arkasınıda kapatınca çok daha güzel oluyor
-
tabikide navara
-
dodge ram sc
şıklarda yok ki dodge :S
Bildiğim kadarıyla sınıfında en güçlü motor mitsubishide var.Ama tipini beğenmiyorum.Göze hoş gelmesi için siyah zeminli mercek far vs takmak lazım bence.
Kesinlikle Navara diyorum.Nissan Rally Raid e bindim-sürdüm bi çok kere.İnanılmaz güzel yalıtımı var.Ki navara ondan daha lüx.Onu tahmin edemiyorum bile.Ama arazide Rally Raid Navaradan daha iyiymiş.
-
navaradan karizma akıyor adeta.
mitsubıshı aynı hayalet gibi yapmış
-
navara ve mitsubishi ... ikiside çok güzel ve oturaklı pick uplar ....
-
arkadaşlar bir bilgi veriyim size ama euroncap testinde yarım yıldız (sadece yarım yıldız) almıştı... diğerleride hemen hemen aynı özellikte mitsubishi 2.5 yıldızla birinci olmuştu sınıfında...
-
arkadaşlar bir bilgi veriyim size ama euroncap testinde yarım yıldız (sadece yarım yıldız) almıştı... diğerleride hemen hemen aynı özellikte mitsubishi 2.5 yıldızla birinci olmuştu sınıfında...
Nissan Navara Euro NCAP`ten 3 yıldız aldı
Nissan, Navara` nın hava yastığı ünitesindeki kontrol ünitesini yeniden programladıktan sonra, Euro NCAP` in yürüttüğü program çerçevesindeki " önden çarpışma testi " sonucunu geliştirerek, üç yıldız aldı.
kaynak- http://www.tumgazeteler.com/?a=2675826
Vallahi başka bi sitede de dediğin gibi yarım yıldız dediklerini gördüm.Hangisine inanacağımızı şaşırdık yahu :D
-
navara
-
kesinlikle navara.
-
Asfaltta navara
arazide toyota hilux
-
dodge ram sc
Bildiğim kadarıyla sınıfında en güçlü motor mitsubishide var.Ama tipini beğenmiyorum.Göze hoş gelmesi için siyah zeminli mercek far vs takmak lazım bence.
Kesinlikle Navara diyorum.Nissan Rally Raid e bindim-sürdüm bi çok kere.İnanılmaz güzel yalıtımı var.Ki navara ondan daha lüx.Onu tahmin edemiyorum bile.Ama arazide Rally Raid Navaradan daha iyiymiş.
şimdi şıklarda dodge ram war :S
-
poşetçay... abi bu fiyatlar bizi çok aşar hiç 100 bin altında araba yokki oda 2004 modelleri felan... örnek:http://www.sahibinden.com/2004_dodge_ram_ilk_sahibinden_kirmizi-20WQQaXQQ16516578WQQpXQQdisplayitem
-
poşetçay... abi bu fiyatlar bizi çok aşar hiç 100 bin altında araba yokki oda 2004 modelleri felan... örnek:http://www.sahibinden.com/2004_dodge_ram_ilk_sahibinden_kirmizi-20WQQaXQQ16516578WQQpXQQdisplayitem
olsun yalçın bey çeşit olsun :)
-
dodge ram sc
Hiç yasal değil :)
-
ben olsam hiç düşünmez toyota hilux alırdım...bi xenon bi krom panjur müthiş duruyor araçç....navarada güzel ama hilux un önü çok iyii...
-
Kesinlikle hiç düşünmeden Nissan derim...
-
elbetteki navara
-
dodge ram sc
arada sırada olur çaktırma :)
-
dodge ram sc
arada sırada olur çaktırma :)
O zaman doç :)
-
bak ne güzel anlaşıyoruz istersen docu birinci sıraya taşıyım :):)
-
istanbulda park sorunu ve trafik olmasaydı navara alacaktım. görünüş olarak bence arkası kapatıldığımda çoğu 4x4 ten daha karizmatik duruyor. 20 inç jant ve geniş ebatlı lastikle tam bir canavar oluyor.
-
bak ne güzel anlaşıyoruz istersen docu birinci sıraya taşıyım :):)
Alamadıktan sonra neyleyim 1. sıradaki doçu :P Boşa yorma mausunu klavyeni :)
Yiyim doçu moçu bize bişey olmasın :)
-
navara olabılırdı..
-
hondanin abd pazarindaki pick up i
http://automobiles.honda.com/ridgeline/
250-hp, 3.5-liter, 24-valve SOHC VTEC® V-6 Engine
-
ooo hondanında pick up modeli müthiş duruyor. türkiyede olsa tutulurdu bu araç eminim.
-
hondanın pick up modeli çok güzel gerçekten.navaradan bile heybetli duruyor
-
ankete hondayıda ekleyelim bence.kesin 1. olur :)
-
navara kesinlikle