TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: Jumper - Eylül 03, 2009, 12:35:56 ÖÖ
-
Orjinal yada replica
Lastikli yada lastiksiz
Sıfır yada ikinci el olması önemli değil
Yalnızca temiz ve mantıklı fiyatlar çerçevesinde VTI jantı aranıyor,
-
satılıklarda vardı bi bak istersen tabi satılmadıysa
-
evet o satılmış
-
bende replika aldım+lastik 1000tl (sıfır aldım hepsini)
-
Güncel
-
ısrarla aranıyor
-
güncel
-
orjinal vtı jantı + lastik sahibinden.com da 1450 ye görmüştüm yanılmıyorsam
-
taktir edersinizki 1450 çok fahiş bir rakam hatta 1250 yede var fiyatı çok,
Çok tartışıldı bu konu ama sıfır replika almak çok daha mantıklı
-
replica ile orj arasında ciddi fark war hem performans hemde görünüş olarak
ama replica alınca masraf bitmiyor 500 -700 fiyat aralığında bi replica iyi bi lastik alsanız 1000 lirayı bulacak oldu 1500 1700 lira
iyi lastikli tamirsiz bi vtec jantını ben olsam 1200 e kadar alırım
ama o paralara 2. el könig traffik enkei rpf1 de düşünülebilir 15" olarak :)
-
teşekkürederim evet dediğin gibi gerçekten temiz olan orjinal takım için 1200 çok rahat verilebilir ama herşey sürpriz yumurta gibi sonuçta kullanılmış üründen ne çıkacağını bilmiyorsun gidip göreyim desen çok kapı gezeceksin,
Bilmiyorum ama hayırlısı jant konusu 1 senedir kafamı kurcalıyor almaya yeltenmediğim model kalmadı ama en son VTI da karar kıldım
-
1200 TL ye orjinal çiziksiz darbesiz vti jantı + durumu çok iyi toyo lastikli verebilirim :) bende type r koltuklarımı alırım
-
1200 TL ye orjinal çiziksiz darbesiz vti jantı + durumu çok iyi toyo lastikli verebilirim :) bende type r koltuklarımı alırım
nerdesin olcay istanbul mu ? lastik ebatları nedir ?
ve birde resim ekleyebilirmisin ?
-
istanbuldayım ben tmm yarın resim eklerim bilgilerini de yazarım
-
ok senden haber bekliyorum
-
mal adresini verir msn gönderiyim fotoları jant ve lastik durumlarnı güzelce çektim 195/55 r16 toyo proxes t1r
-
yukarda r16 yazmışım yanlışlıkla r15 olcak:)
(http://img215.imageshack.us/img215/5162/dscn1609.jpg) (http://img215.imageshack.us/i/dscn1609.jpg/)
(http://img41.imageshack.us/img41/2599/dscn1611ol.jpg) (http://img41.imageshack.us/i/dscn1611ol.jpg/)
-
Lastiksiz satıyormusun
-
Orjinal yada replica
Lastikli yada lastiksiz
Sıfır yada ikinci el olması önemli değil
Yalnızca temiz ve mantıklı fiyatlar çerçevesinde VTI jantı aranıyor,
Hala günceldir
-
teşekkürederim evet dediğin gibi gerçekten temiz olan orjinal takım için 1200 çok rahat verilebilir ama herşey sürpriz yumurta gibi sonuçta kullanılmış üründen ne çıkacağını bilmiyorsun gidip göreyim desen çok kapı gezeceksin,
Bilmiyorum ama hayırlısı jant konusu 1 senedir kafamı kurcalıyor almaya yeltenmediğim model kalmadı ama en son VTI da karar kıldım
bence al spoon jant bende senın gibi 1 senedır kafam karşıkdı jant konusunda sonunda aldım spoon jant 4-5 aydır kullanıyoruz cokda memnunum ama bunlardanda hevesımız geçti vtı jantına gecıcez ama çok para istiyolar vtı jantınada bende arıyorum vtı jantı... takas yapmak isteyen olursa 15 spoon jantla takas yaparım
inş sende kafana gore bı jant bulursun
güncel güncellllllll
-
bence al spoon jant bende senın gibi 1 senedır kafam karşıkdı jant konusunda sonunda aldım spoon jant 4-5 aydır kullanıyoruz cokda memnunum ama bunlardanda hevesımız geçti vtı jantına gecıcez ama çok para istiyolar vtı jantınada bende arıyorum vtı jantı... takas yapmak isteyen olursa 15 spoon jantla takas yaparım
inş sende kafana gore bı jant bulursun
güncel güncellllllll
eywallah kardeşim saol, bende bayağıdır arıyorum hatta bi ara usandım senin ilanı görünce acaba alsam mı dedim ama son olcay kardeşimizle anlaştık gibi
umarım sende bulursun
-
hayırlısı olsun :)
istanbulda replika vti jantı satan yer varmı bilen var mı?
-
mutlu lastik var bostancıda 15-20 gün sonra 1 konteynır varış yapıyormuş,
takımı 550 ytl
-
mutlu lastik var bostancıda 15-20 gün sonra 1 konteynır varış yapıyormuş,
takımı 550 ytl
çok iyi gerçekten,telefonu falan varmı acaba mutlu jantın?
teşekkürler
-
Ali Nihat Tarlan Cad. Balkan Sok. No:2 Bostancı/İSTANBUL
(0216) 445 74 77
(0216) 445 74 87
-
teşekkür ederim
-
sıfır degerinde replika jant ve 195 50 15 v desen lastik 700 e veririm yada 17 hoş bi jantla takas olur
-
sıfır degerinde replika jant ve 195 50 15 v desen lastik 700 e veririm yada 17 hoş bi jantla takas olur
alalım duruyorsa jant&lastik.
-
kardeşimde orj var isteyen olursa lastikli.
bilgi için kamerseyhan@hotmail.com
-
duruyor
-
guncel, bende ariyorum 1 takim orjinal arkadaslar..
-
yeniden uretsin honda :D yetişmiyor...
-
duruyor
telefon yada msn alabilirmiyiz..
-
arkadaşlar bende tek istiyorum ya 3 tane var bende sanırım benim işim cok zor:)
-
arkadaşlar bende tek istiyorum ya 3 tane var bende sanırım benim işim cok zor:)
3 tanesi orjinalse bi tanesini replika takariz ;D
saka maka 4'lersen talibim kardesm..
-
mesaj attım..
-
guncel ariyorum hala
-
orjinaline guncel
-
vti jantını 16 jantla takas dusnurmusun arkadasım?
-
guncel