TeamHondaTurkey.Com
FREE ZONE - TUNING SHOP => İlanlar => Arananlar => Konuyu başlatan: efece - Ağustos 30, 2009, 01:52:42 ÖÖ
-
simota cai ve simota son susturucum var araya bi meze lazım hıdır yanıltıcı ve 51lik boru arkadaşlar yardımcı olurmusunuz nerden ulaşırım.Bide alakasız olcak ama jant ve lastikte ebat ne önerirsiniz ?
-
anlaşılan yürütmek istiyosun makinanı 15 bilemedin 16 hafif bi jant seç
-
Bide alakasız olcak ama jant ve lastikte ebat ne önerirsiniz ?
Jant olarak 15 inç Advanti Spoon alacaksın. Ben eşşek ölüsü (8.9 kg) ES jantlarını satıp bunlardan (5.6 kg) taktım. Arabanın yürüyüşü değişti. Veya 15 inç Lenso S-2 (6.0 kg) de alabilirsin.
-
Jant olarak 15 inç Advanti Spoon alacaksın. Ben eşşek ölüsü (8.9 kg) ES jantlarını satıp bunlardan (5.6 kg) taktım. Arabanın yürüyüşü değişti. Veya 15 inç Lenso S-2 (6.0 kg) de alabilirsin.
fotograf eklıyebılırmısn soner?
-
Yav sen napıcan maşallahı var senin arabanın, harika duruyor gerçekten, maşallah.
-
Kesinlikle yürütücem aynen.jant olarak ben 16'' lık iç siyah olanlardan beğendim syron da teker 205 taban olarak düşünmüştüm nasıl olur acaba
-
Yav sen napıcan maşallahı var senin arabanın, harika duruyor gerçekten, maşallah.
bu yorum banamıydı?
-
Kesinlikle yürütücem aynen.jant olarak ben 16'' lık iç siyah olanlardan beğendim syron da teker 205 taban olarak düşünmüştüm nasıl olur acaba
gusel olur da 16 buyuk degıl mı 15 spoon bak derım sıyah gusel olur
-
dc 4-2-1 race headers bulmak kolay degıl 2 .el cok zor bulunuyor bende arıyorum bayadır..
-
ya hani ince yanak felan hoş olur diye sen de ne var yay da felan oynama varmı ?
-
bu yorum banamıydı?
Evet
-
bende 18' mangels menzari jant,kumho ku31 seri lastık,fk 6-4 spor yay,katalizor ıptalli 51 lık düz borulu remus racing oval son susturucu war.filtre ve headers orj fitre aem short kıt alıcam haders da senle aynı..
-
gayet iyi peki sadece kat iptali ile nasıl fark ediyo mu yani önce kat iptali ile başlasak headrs bulana kadar nasıl olur sence Çağrı
-
zaten headers aldın mı dırek ıptal olucak sen alana kadar kat iptalı yaptırsan iyi olur farkı hissedebiliyorsun aracın gaz tepkısı degişiyor.
-
fotograf eklıyebılırmısn soner?
(http://image5.sahibinden.com/photos/94/82/64/15948264530.jpg)
-
benim adım hıdır demek istiyorum bulalım bi hıdır da olalım hıdır :) Yardımmmmmmm lütfennnnn
-
http://www.sahibinden.com/88-00_civic_-_crx_dc-s_4-2-1_header_nos-turkiye-39WQQaXQQ13692637WQQpXQQdisplayitem
-
+1905
-
ya hani ince yanak felan hoş olur diye sen de ne var yay da felan oynama varmı ?
15 spoom 50 yanak iyi olur
-
http://www.sahibinden.com/88-00_civic_-_crx_dc-s_4-2-1_header_nos-turkiye-39WQQaXQQ13692637WQQpXQQdisplayitem
Blader eyv ama bunlar 00 e kadar beden 2005 var uymaz bana yinede tşk
-
Blader eyv ama bunlar 00 e kadar beden 2005 var uymaz bana yinede tşk
Hııım, tamam o zaman ..
-
hala güncelse 4-1 megan racing var bende.
-
ilanda bişey demiş satmak içinmi yoksa insanlar hiçmi bişey bilmio 1.4is ile crx e olur demiş şaçamalıga bak crx için egzost çıkışı çapı 2.5 1.4ün çıkış çapı 2.0 şimdi nasıl oluo anlatsın bende ögreniyim
-
+1905
bende çözmeye çalışıyordum acaba uyuyormu diye
-
hala güncelse 4-1 megan racing var bende.
Kardeş güncel ama 4-1 istemiyorum 4-2-1 gerekli .yinede tşk ederim..
-
biraz zor ama hayırlısı olsun