TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: rebellious - Ağustos 28, 2009, 06:08:32 ÖS
-
(http://img35.imageshack.us/img35/9715/cimg4157x.jpg) (http://img35.imageshack.us/i/cimg4157x.jpg/)
-
kardeşim kazasız belasız sürüşler dilerim . arabaya yapcak çok şey var ama durumları biliyorum işte...
-
sağolasın kardeşim =)
-
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle güzel araç
-
teşekkür ederim =)
-
yakışmış güzel olmuş
-
güle güle kullan
-
güzel olmuş arkadaşım, kendin mi yaptın mı?
-
yavas yavas olur hepsı kolay gelsınn
-
hayırlı olsun...
-
kazasız belasız sürüşler ..hayırlı olsun...
-
güzel olmuş..ayrıca plkayıda Yavuz abi görmesin.. :D
-
Çok yakışmış. Ben bu kızmızı amblemlere bayılıyorum.
-
masallah kazasız belasız
-
beyaz ve sıyahlarda cok tatlı duruyo
-
güzel olmuş
-
hem kırmızı amblem hemde 1.4 yazısı olmamıs bence :)
Birinden vazgeciceksin :)
-
gayet güzel olmuş yakışmış.
ankarada kesik plakadan durmuyolarmı :) burda ben motorla dolaşırken ceza yedim birde motoru bağladılarda. arabanın birisinide bağladılar :)
-
gayet güzel olmuş yakışmış.
ankarada kesik plakadan durmuyolarmı :) burda ben motorla dolaşırken ceza yedim birde motoru bağladılarda. arabanın birisinide bağladılar :)
Bu ara ankarada da sıkı uygulama var deli gibi araba çekiyolar ama bi plakadan da ceza yemek yada arbayı bağlatmak ayıp olur.
Araç çok güzel gözüküyo harika bi kasa inşllah zevkinize göre yavaş yavaş modlarsınız.Kazasız belasız ve cezasız binmeniz dileğiyle
-
Amblemi nasıl yaptın aldınmı?
-
bende yaptım..honda anblemini dikkatlice çıkarıyorsun.reklamcıdan aldığın kırmızı folyodan şekle güre kesip yapıştırıyorsun arkasından anblem yerine cuk diye takıyosun..işlem tamam.
-
cok guzel olmus, ama neden type-r tip duz olani almadinki
-
beyazın güselliği. güle güle kullan
-
güzel olmuş ama 1.4is yazısını söksen daha iyi olcak diğereleri zaten zamanla olur kazasız belasız sürüşler
-
Şöle koyu bi cam filmi yakışır.
-
Çok güzel olmuş, en kısa zamanda arka cam sileceğindeki beyaz görünen yerleri de boyatırsan çok güzel olacak...
-
tampon üzerindeki siyah kısımları araç rengine boyat bence
-
bence siyah kısımları boyatmak orijinal bi görüntü olmaz. ama söktürüp boyatırsa güzel olur.
-
tahminime göre amblemi kaldırıyorsun zeminine kırmızı folyo yapıştırıp amblemi onun üstüne çift taraflı bant ile yapıştırıyorsun ve kırmızı amblem orataya çıkıyor...istediğin rengi zemine uygulama şansın da doğuyor ;)
-
güzel olumuş sen mi yaptin servise mi taktirdin anlatir misin
-
amblem güzel olmuş ama 1.4 is stickerın çıkması lazım ve sileceğin kol kısmınıda boyatırsan camlarada hafiften bi film tmmdır o zmn :)
-
yorumlarınız için sağolun arkadaşlar yapması cok basit kendim yaptım h harfini söküp kırmızı folyo yapıştırdım daha sonra h harfini yerine taktım bu arada dikkat edin tırnaklarını kırmadan sökmeye h harfini taktıktan sonra folyonun fazla olan kısımlarını neşter yada falçata yardımıyla kesin işlem tamam dip not: 1.4 amblemi sökülüp yerine Type-R amblemi yapıştırdım =))
-
beyaz renge dahada güzel duruyor kırmızı logo
-
Çok güzel durmuş logosu.Maşallah.Beyaz renkte daha güzel duruyor.Katılıyorum. :)
-
teşekkür ederim sağolun ALLAH herkeze gönlünde yatan aslanı nasip eder inşallah
-
bu amblemi bende çok aradım ama koca istanbulda bulamadım :(
-
kendim yaptım satın almadım sizde yapabilirsiniz biraz kırmızı folyo biraz çift taraflı bant birazda beceri lazım sadece =)
-
ellerine saglik cok guzel olmus.