TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Karşılaştırmalar => Konuyu başlatan: civic si_r - Ağustos 07, 2009, 10:26:33 ÖÖ
-
bir haftaya kadar bi rolling yapıcaz sizce sonuç ne olur
civic si
aem filitre 51mm ara boru otto eksoz üst kapak taşlama
tipo 2.0
bildiğim kadarıyla komple eksoz
filitre
( daha önce fiat 2.0 coupe denememizde geçmiştim video sitede vardı bunula ne olur yorumlarınızı bekliyorum) geçmekte var geçilmekte maksat muhabbbet olsu paylaşalım dedim....tşk.....
-
kimse denemedimi bu araçları...yoksa ilk bizmi denicez
-
Arkadaşım dikkatli ol derim :) biz denedik vtecle boy boy fark koyuo :):)
-
nasıl yani vtech le geçtiniz mi geçildiniz mi
-
tipo 2.0 beygir tork açısından üstün ve kilosunuda söylememe bile gerek yok. çok iyi topuklayan bir araç. dikkat edin derim. tipo 1-2 boy ile geçebilir.
-
hımm bakalım tipoda chipte varmış........ama denemeden hiç bir şey kesin değildir....
-
kimse oy kullanmamış.................:-(
-
kullandık kullandık :) ama tipo 2.0 motora dikkat derim bende biraz da oynandıysa yani gecebilir seni..
-
kullandık kullandık :) ama tipo 2.0 motora dikkat derim bende biraz da oynandıysa yani gecebilir seni..
olsun geçmekte var geçilmekte.......
-
tipo cu işi biliyorsa en ufak hatanda hesabını sorar o hatanın alır gider...
-
atmosferik olarak full yuklu 106 gti la(kendsi efsane bi arac izmirde) 220-230 ları gordgunu gozumle gordum.cok tehlikeli gecilme ihtimalin yuksek gbime gelio :s
-
hımmm bu rolling de çok iddalı değilim ama yine denemeden kesin sonuç belli olmaz...
-
ikiside stocksa olayı soför belirler
-
stoch değiller konunun başında belirttim.......bu arada civic si secimi kazanacak galiba b..
-
Tipo çok rahat alır gibime geliyor.Tabi sürücüsü hakkını verirse.2.0 motor var.+hafif ve çok iyi kaçan araç.
-
bencede tipo yürür gibi...
-
tipo iyi kaçar ama Sİ ın napıca belli olmaz şaka yapabilir
-
arkadaşlar si ninde şansı az değil. ogün kim günündeyse o götürür gibi geliyor bana...
-
si saka yapa bılır ama rolınge cıkmadan once lastıklerı ve motorunu ısıt ozaman si soforune bıle ınanamayacagı sakalar yapıo gonlumuz sakacı si den yana :) şöforlugunude konusturman dilegiyle :)
-
kardeş iş şöförde bitio ama bizim burdada var 2000cc tipo arabadan korkulur uçuo bence biraz dikkatli ol derim gönlümüz si den yana:)
-
sonucuda beklıyoruz :)
-
tipo 2000cc warmı hiç gormedm yıllardır
-
mılllet wtı ıle kıyaslıyooo tipoları :) sii ne ki
warrr warr 2,000ler awa cok azzz yuruyen
-
sonucu heyecanla beliyoz..
-
Tipo motor büyüklüğü avantajı ile Si'e göre daha düşük devirde max. tork ve hp verecektir. Ancak Si'n da uzun devir aralığı, Tiponun vites geçişlerinde avantaj olabilr. Sonucu büyük oranda sürücüler belirler gibi geliyor.
Ayrıca 1.6 motorun karşısına 2.0 motor koymak, bence kim kime rakip bir daha düşünmek gerekir gibi. <nohapy Bu arada Tipo sahibi arkadaşlarım lütfen kırılmasınlar, Tipo'da özellikle 2.0'lerinin hakkını teslim etmeliyiz.
Saygılar.
-
Hondanın 1.6 sıyla diğer arabaların 2.0 motorunun karşılaştırılması bizi mutlu eder
tabiki objektif bakmak lazım ama banada şoför etkeni durumu belirler gibi geliyor
benim oyum si ye. :)
-
tipo 2.0 vs type-r adil bir karşılaştırma olurdu :)
-
2.0 Lar cidden tehlikeli araçLar biz şahsen v-tecle denedim 2 3 boy fark koyuo bana hele birde senin kalkacaqın tipoda chip varsa şansın gittikçe düşüo tek yapacaqın makineyi zorLıycan 2 ve 3 vitesin devrini çok saglam alman lazım bi ihtimaL geçersin ama zor )
-
Arkadaşlar sonucu bilen var mı ?