TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Organizasyonlar, Buluşmalar, Yarışmalar ve Yayınlar => Geçmiş Buluşmalarımız => Konuyu başlatan: GhostRider - Temmuz 30, 2009, 08:40:36 ÖS
-
Anadolu yakasındaki yeni arkadaşlarımızla tanışma ve kaynaşma amaçlı bir araya geliyoruz..
Buluşma yeri : Ümraniye Carrefour otoparkı.
Buluşma Saati: 19:00
Buluşma Tarihi: 1 Ağustos 2009
İletişim Tel : 0537 760 57 88
Buluşma yerinde toplandıktan sonra Hekimbaşı mevkiinde Çardak Cafe (Belediye Sosyal Tesisleri) de çay muhabbeti yapalım dedik.
Saat uygun olmayan arkadaşlar telefonla bana ulaşıp daha sonrada direk Çardak Cafe (Belediye Sosyal Tesisleri) ye gelebilirler.
-
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
-
---Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
-
EEEE hadi millet nerelerdesiniz yauw?
-
bi aksilik olmazsa geliyorum >=ok
-
---Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
-
---Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
-
iyi bulusmalar diliyorum ben o gun gelecem ist insallah aksam saat 8 30 gibi sanirim gelemeyebilir simdiden iyi eglenceler diliyorum
-
---Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
yeni arkadaşlar listede görelim isimleri hadi bakalım :)
-
bende gelıyorum ınsallah :)
-
Evet hadi bakalım anadolu yakası Hareket zamanı ... Daha önce T.H.T nin buluşma güzelliğini hiç yaşamamış yeni arkadaşlarımız isminizi listeye ekleyin . Bu buluşma sizlerle tanışmak için düzenlendi ...
---Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
-
ah abi ah ben izine çıkıyorum tatile gidiyorum diye yokluğumdan yararlanarak acilen bi buluşma patlattınız :D dimi öyle olsun bakalım :D
ben katılamıyorum arkadaşlar çok üzgünüm :(
-
ah abi ah ben izine çıkıyorum tatile gidiyorum diye yokluğumdan yararlanarak acilen bi buluşma patlattınız :D dimi öyle olsun bakalım :D
serkanım üzülme sen bu yeni arkadaşlarla tanışmak için yapılan bir buluşma . Esas bomba daha sonra gelecek .
-
serkanım üzülme sen bu yeni arkadaşlarla tanışmak için yapılan bir buluşma . Esas bomba daha sonra gelecek .
ufuk biliyorum ben üzülmiyim diye öyle söylüyosun :)
-
ufuk biliyorum ben üzülmiyim diye öyle söylüyosun :) aslında kandırıyosun beni asıl bomba buluşma bu :(
-
yok kanka merak etme güzel planlar var . Konuyu pert etmeden katılım listesine güncel cekelim.
---Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
-
hadi millet neredesiniz yahu .... devam liste günceli .....
-
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum aranızda olamıyacağım :ağlaa C.tesi kısmet olursa yolculuk var :gulegule ,izne çıkıyorum burada değilim.Bir dahaki sefere inşallah.Şimdiden herkese iyi eğlenceler...
---Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
-
Başkanım hayırlı yolculuklar bir sonraki buluşmada acısını çıkartırız ... :gulegule :gulegule :gulegule
Yeni isimleri bekliyoruz ....
---Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
-
Bazı arkadaşlarımız çalıştığı için gelemiyormuş . Arkadaşlar bilginiz olsun biz 7 de toplanıyoruz en erken 7.30 hareket ederiz. Ve hekimbaşında mekanda 1 saat oturup hemen gitmiyoruz . Saat 21 den sonra gelmek isteyenler olursada direkt mekana gelebilirler ... Yani gece gec saatlere kadar birlikteyiz . İşleri olanlar işlerini bitirip müsait olduktan sonrada bize katılabilirler. İrtibat telefonu zaten yukarıda yazılı .
-
bi aksilik olmassa bende aranızda olucam..
-
tavla varmı gidilecek mekanda ?
-
Vardır büyük ihtimal :)
--Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Beach
10- Muratpaşa
-
--Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Beach
10- Muratpaşa
11-Kaya
Bir aksilik çıkmazsa bende ordayım...
-
- Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Beach
10- Muratpaşa
11-Kaya
12-Önder
-
söz vermim arkadaşlar.tuzlada oturuyroum.bir aksilik olmaz ise gelmeyi isterim.hem tanışmış olurum.kimseyi tanımıyorum :D
-
keyifli buluşmalar arkadaşlar bu tip organizasyonlar çok güzel dostluklara sebep olabiliyor hepinize keyifli saatler diiyorum
-
söz vermim arkadaşlar.tuzlada oturuyroum.bir aksilik olmaz ise gelmeyi isterim.hem tanışmış olurum.kimseyi tanımıyorum :D
bu buluşma genel bi buluşma değil arkadaşlar. Anadolu grubu yenı uyelerle tanışma buluşması herkesı beklıyoruz.genel bı buluşma tanışmadan sora organıze edlılecek....
-
En çok novalgine ile tanışmak istiyorum . O yüzden geliorum günceliii :)
--Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Beach
10- Muratpaşa
11-Kaya
12- Önder
13- pisçocuk
-
keyifli buluşmalar arkadaşlar bu tip organizasyonlar çok güzel dostluklara sebep olabiliyor hepinize keyifli saatler diiyorum
katılıyorum abi sana >=ok
-
tavla varmı gidilecek mekanda ?
yoksada götürürüz :)
-
--Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Beach
10- Muratpaşa
11-Kaya
12- Önder
13- pisçocuk
-
Eskileri çağırmadığınız için ben gelmeyim bari.. >ag
Araba pert oldu yüzümüze bakan yok.. :ağlaa
-
ali abim hayırdır ne perti kazamı yaptınız ...
-
ali abi olur mu hıc ole seyyy
abı araban yoksa benım arabam senın araban ınan sozde degıl abımmm
aksam getırım teslım edım aracımı sanaaa....
-
ali abi olur mu hıc ole seyyy
abı araban yoksa benım arabam senın araban ınan sozde degıl abımmm
aksam getırım teslım edım aracımı sanaaa....
sağol gülüm söylemen yeter.. >=ok
-
Bu arada bilmeyenler için söyleyim..
Benim arabayla oğlum takla attı..:ağlaa
Araba pert..35.000 TL hasar çıkardılar.. :gulegule
Dizel bir araba aldım..Oğlan beğenmesin binmesin diye ama oda Hondadan daha seri çıktı .. :artis
Naapcam bilmiyorum.. <783^2
-
ali abim cok gecmis olsun allah tekrarini yasatmaz insallah abim
-
İnşallah kardeşim..Allah kimseye yaşatmasın böyle bir olayı..
Sizlerde dikkatli olun arkadaşlar..
Neyse konuyu pert etmeyim ben..
Yarın Kandıra'ya gidicem ama dönüşte katılırım işallah aranıza..
-
ali abim çok büyük geçmiş olsun ... Allah daha kötülerinden saklasın ...
-
İnşallah kardeşim..Allah kimseye yaşatmasın böyle bir olayı..
Sizlerde dikkatli olun arkadaşlar..
Neyse konuyu pert etmeyim ben..
Yarın Kandıra'ya gidicem ama dönüşte katılırım işallah aranıza..
ali abi muhakkak beklıyoruz sensız olmaz abi :D
-
İnşallah.. >=ok
-
Anadolu yakasındaki yeni arkadaşlarımızla tanışma ve kaynaşma amaçlı bir araya geliyoruz..
Buluşma yeri : Ümraniye Carrefour otoparkı.
Buluşma Saati: 19:00
Buluşma Tarihi: 1 Ağustos 2009
İletişim Tel : 0537 760 57 88
Buluşma yerinde toplandıktan sonra Hekimbaşı mevkiinde Çardak Cafe (Belediye Sosyal Tesisleri) de çay muhabbeti yapalım dedik.
Saat uygun olmayan arkadaşlar telefonla bana ulaşıp daha sonrada direk Çardak Cafe (Belediye Sosyal Tesisleri) ye gelebilirler.
güncel...
--Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Beach
10- Muratpaşa
11-Kaya
12- Önder
13- pisçocuk
14- berkaliy
-
wayyy...
-
sende gel :)
-
---Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
Arkadaşlar çok uzgunum :( ben de aranızda olmak isterdim ama şehir dışında olacağım inş bidahakine görüşürüz hadi ANADOLU bukadarmıyız heyyyyyyyyy.
-
güncel....
--Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Beach
10- Muratpaşa
11-Kaya
12- Önder
13- pisçocuk
14- berkaliy
-
--Katılımci Listesi---
1 - Ufuk
2 - Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Beach
10- Muratpaşa
11-Kaya
12- Önder
13- pisçocuk
14- berkaliy
15-Merburvehan
-
--Katılımci Listesi---
1- Ufuk
2- Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Muratpaşa
10-Kaya
11-Önder
12-pisçocuk
13-berkaliy
14-Merburvehan
Akşam malesef işim çıktı katıLamiicam inş.bidahaki buluşmada görüşmek üzere..
iyi eğlenceLer herkese >=ok
-
Çok üzgünüm ama maalesef aranızda olamıyacağım.Pazar günü sabahtan geceye kadar sizinle olabilirdim ama c.tesi maalesef düğün var üstelik karşıda..Dostlarım adımı direk yazmışlar ama c.tesi olmuyor maalesef..Belki pazar bi daha buluşuruz ha olma mı.....
-
Çok üzgünüm ama maalesef aranızda olamıyacağım.Pazar günü sabahtan geceye kadar sizinle olabilirdim ama c.tesi maalesef düğün var üstelik karşıda..Dostlarım adımı direk yazmışlar ama c.tesi olmuyor maalesef..Belki pazar bi daha buluşuruz ha olma mı.....
Abi ayda yılda bir görüşüyoz ondada daha önemli işlerlerle çakışıyo ne kötü...
-
Burhan sorma yaa.Kafayı yiyecem başka bişey olsa sallarım ama buna hiç bişey yapamıyorum..1 gün sonra olsaydı süper olurdu..Hadi pazarda buluşalım karting yaparız. <783^2
-
Burhan sorma yaa.Kafayı yiyecem başka bişey olsa sallarım ama buna hiç bişey yapamıyorum..1 gün sonra olsaydı süper olurdu..Hadi pazarda buluşalım karting yaparız. <783^2
nası gelmıyosun yakarım kendımı ordaaaa :D
-
--Katılımci Listesi---
1- Ufuk
2- Novalgine 22
3- Ramses
4- Hakan turkkal
5- tarantino
6- levent
7- firstcevher
8- lordkaradavut
9- Muratpaşa
10-Kaya
11-Önder
12-pisçocuk
13-berkaliy
14-Merburvehan
-
Arkadaşlar şuan buluşma saati...
Hepinize iyi eğlenceler. Aramızda tam 12 saat var :)
-
3 gündür girmiorum foruma keşke girseymişim kaçrmazdım bu bluşmayı :(
-
güzel bi buluşma oldu. gerçi yeni katılan arkadaşlardan kimse yoktu ama sabah saat 4 e kadar süren bir buluşmaydı. çardak cafe ordan dönerci aliusta ordan bağcılar gokart :) ordan bebek sahil ordan emrgan çay molası falan :) gelen arkadaşlara teşekkür ederiz...
-
Ben biliyorum ya bu iş burayla bitmez diye keşke benimkileri eve bırakıp takılsaydım...
-
Arkadaslar gelemedım arkadasımın babasının rahatsızlıgı dolayısıyla.HEpınızden ozur dılıyorum....
-
bidahaki organizasyon nezaman acaba
-
şu honda jazz ı nasıl değiştiricem :D
-
arabamın markası yanlış yazıyo
-
arkadaşım o arabanın markası değil. senin mesajın arttıkça ordaki yazan araç modelide değişecek . bu arada yazmadan önce biraz formu incele. sizi tanıyalım bölümünde kendini tanıt.
-
daha yeni üye oldum şu anda inceleme halindeyim siteyi kurcalıyorum öğrenicez yavaş yavaş :D
-
aynen bnde yeni üye oldum:D civic hastasıyım hısmetse önümüzdeki ay tek kapı 1.4i es alıcam ümr carrefourda çalışıorum buluşma organizasyonunuz 10 numara olmuş bizde honda activa takılıoruz:D 1 ay sonra aranıza gelirim inş:D
-
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz . Forum a girdiiğinizde bu konudan takip edebilirsiniz mini buluşmalarımızın zamanlarını ... Keyifli forumlar ....
-
Oh be nihayet eve gelebildim zuhaha :d :D Ne buluşmaydı bee eve yeni geldim :D
Şaka bir yana organizasyon da emegi geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum Bizleri sabah 4 e kadar gezdiren murat abime İsmail'e ve evinin kapısını bize acan iki gün boyunca çok güzel zaman gecirmemizi saglayan mehmet (tarantino) kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum çok güzel bir hafta sonu oldu benim için frensiz ATV ayrı bir zevkdi zuhahaaa :d ;)
Tekrar teşekkür ediyorum arkadaslar iyiki varsınız Seviyorum THT yi müebbet muhabbet ;)
-
TAPA GAZ :D
-
>%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol
-
>%6rol >%6rol >%6rol >%6rol >%6rol
i love u too much taranantirinintoronom... ekliom şimdi resimleri ayarlıyım face e ;) yarın bakarsın ;)
-
bensiz bulustunuz haa ne diyim bir haber veriri insan alanyadan basar gelirdim :D
-
bensiz bulustunuz haa ne diyim bir haber veriri insan alanyadan basar gelirdim :D
ona şüphemiz yok eminimki gelirdin :D Zaten bizde oralara kadar yorulma diye haber vermedik :P Gönlümüz razı gelmedi ;)
-
neyse yapcak bişey yok bir sonraki bulusmaya insallah