TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Fotoğraflar => Konuyu başlatan: infaztim - Temmuz 14, 2009, 01:39:12 ÖÖ
-
(http://img9.imageshack.us/img9/7008/dsc00491c.jpg) (http://img9.imageshack.us/i/dsc00491c.jpg/)
aracı yeni aldım yrn modlamaya başlıorum.ilk modifiye PLAKADAN başladı +20 hp verir gibi duruyo :)
araç bitince resimleri paylaşmak ümidiyle.
-
16 JAPON
bence 20+ fazlası var kanka olay budur helal olsun.
JAPON VTİ :D
-
hacı haftasonu gidip bide botoksmu yaptırsam şöle hafiften çektirsem gözleri ozaman harbi 20+ alırız
-
serkan nerden buluyon böyle enteresan işleri anlamadım valla :)
-
hacı haftasonu gidip bide botoksmu yaptırsam şöle hafiften çektirsem gözleri ozaman harbi 20+ alırız
pohahahah olur kanka o zaman tokyoyada rahatlıkla girer cıkarız biliyon malum tokyo sanayide işlerimiz var :D
-
hacıabi çok koşturdum bu plakayı ya:D
bizim karşı mahallede japon mevlüt diye bi ağır abi varmış o ayırttırış alıcam diye almamış gittim bi dünya dalga dümwn aldım plakayı
şimdi tabi ben bu plakayı o ağır abinin ayırttırdığını ve az biraz pisko olduunu plakayı aldıktan sonra polis ten öğrendim şimdi satıom plakayıbi gece yakar makar arabayı piskonun napcaı bellimi olur :)
-
hahahahahaha tokyo sanayi hahahahahaha
s.a biz bursadan geldik dayı japonyaya
burada tokyo sanayi sitesi nerde hahaha ii geyikti ya
-
hacıabi çok koşturdum bu plakayı ya:D
bizim karşı mahallede japon mevlüt diye bi ağır abi varmış o ayırttırış alıcam diye almamış gittim bi dünya dalga dümwn aldım plakayı
şimdi tabi ben bu plakayı o ağır abinin ayırttırdığını ve az biraz pisko olduunu plakayı aldıktan sonra polis ten öğrendim şimdi satıom plakayıbi gece yakar makar arabayı piskonun napcaı bellimi olur :)
pohahahahha 5,000 liraya ver hacı.
-
hahahahahaha tokyo sanayi hahahahahaha
s.a biz bursadan geldik dayı japonyaya
burada tokyo sanayi sitesi nerde hahaha ii geyikti ya
az ilerde minnakara horo hoo camii var onun yanından saga dön orası :D
-
huyori hopşurubus hamamının bitişiği
buhuhuhu neyse ya plaka harbiden 10 oldu allah nazardan saklasın.amin.
-
hayırlı olsun kardesım...
-
Hayırlı olsun
-
eyvallah cüneyt baba saolasın
-
saolasın mali.
ya diğer 5 hondamdada aslında hep manalı palakalar vardı ama bu harbiden zımba oldu.şimdi bi bomba plakada zübeyr kardeşime bulmuşum oda zıpkın gibi yapışıcak s2000 e inşallah.
-
Zaten ben sizin Bursaya bayılıyorum araba deyince her konuda iyisiniz
Sanayinizde dillere destan
-
bursa iyidir istanbul başkadır ;)
-
Antalyada hareket yok araba konusunda...
tabii turizm olayı hariç
-
sen antalyada modifiyeyi napıcan mali ya al bi cabrio e36 veya cabrio e46 trizme katkıda bulun :) anladın sen.
-
1999 ies var bende. şimdilik bu hali benim için iyi bekarken daha rahat hareket ediyo insan.
Para biriktirip v tec almak hedefim
-
inşalah alırsın mali.
-
İnşallah arkadaşım bundan önce bi tane v tec2 ye baktık kısmet olmadı. Eşim o arabayı gördükten sonra bunu beğenmez oldu. Bence ies ler daha karizma.
-
34 FED 10 malum Fedonda...
oda çok uğraşmış plaka için TV plakanın reklamını yapıyodu.
-
valla süper olmuş serkan
hakkaten 10 numara plaka
-
sen antalyada modifiyeyi napıcan mali ya al bi cabrio e36 veya cabrio e46 trizme katkıda bulun :) anladın sen.
antalya da modifiye olmaz mı
typer vites topuzuna dönüşüveren normal vites topuzları var mesela
ya da egsoz ucu accık yanmış bol bağırtmalı susturucular gördüm birçok yerde
:)
neyse abartmayalım
-
plaka süper olmuş :) ayrıca duydumki japonyadan iskender ustaya eksoz yaptırmaya gelenler varmış . biz niye tokyo sanayiye gidiyoruz onlar gelsin görsünler türkiyeyi.
-
vallahi gördüğüm sağlam plakalardan birsini almışsın tebrik ederim :) bar 10 Pit 10 vardı böyle gördüğüm 10 ile güzel plaka :) ama bu hepsini katlyacak güzellikde olmuş belki bir bmw de mersoda olsa bu kadar anlamlı ve güzel OlMaz diğer resimleri bekliyoruz.... Tebrik ederim tekrardan adaş ;)
-
canım çekti bu plakanın 34 JAP 10 olanına baktım 88 model ısuzu bi kamyonda takılı ama kamyon çalıntıymış :) plaka için kamyonu mu çaldılar acaba :D
-
gerçekten tebrik ediyorum herkesin aklına gelmeyecek bi plaka almışsın plakan tam manasıyla stil ve etiket olmuş allah nazarlardan saklasın...
-
canım çekti bu plakanın 34 JAP 10 olanına baktım 88 model ısuzu bi kamyonda takılı ama kamyon çalıntıymış :) plaka için kamyonu mu çaldılar acaba :D
kesin öyledir plakası yüzünden çalmışlardır serkan sende dikkat et bence senin vti da gitmesin :D
-
serkan hacı abı bugun karsı mahalleden jap10 dıye bır geldı senı sordu :D:D:D
benım plakamı almıs falan dedı ben bılmem abı dedım :P :P :P
-
hahaha japon mevlüt gelmiştir mahmutum.
-
hahaha japon mevlüt gelmiştir mahmutum.
Valla kanka elı yuzu kesık bıseydı...
Arabaya dıkkat etmek lazım :D
-
plakaya harbi bittim :)) JAP10
-
kalk gellll kalk gelllllllllll :D
kazasız belasız abimmm
-
yaptın yine yapacağını baba ;)
bu plaka arabaya 20 hp ve 2 bin ytl de değerini artırr ;)
senden alınca arabayı 34 JAP 10 plakayıda ben alıcam :D
neyse tekrar hayırlı olsun abi..kazasız belasız gülerek binmeyi nasip etsin rabbim ;)
bekliyorum bu hafta ;)
bide benim 34 ZFR 37 plakam 37 hp veriyomuş :D
-
yaptın yine yapacağını baba ;)
bu plaka arabaya 20 hp ve 2 bin ytl de değerini artırr ;)
senden alınca arabayı 34 JAP 10 plakayıda ben alıcam :D
neyse tekrar hayırlı olsun abi..kazasız belasız gülerek binmeyi nasip etsin rabbim ;)
bekliyorum bu hafta ;)
neyi bekliyon zafer? :D birsürü bişeyler bekleyen varda o bakımdan :D
-
anlayan anladı karıştırma işi sen :D
sen git 16 ENS 7 plakayı al :D
-
ENS bende zaten zaferim merak etme sen :D
-
ENS bende zaten zaferim merak etme sen :D
olum siz ergenekoncumusunuz emniyeti elemi geçirdiniz :) bakkaldan sakız alır gibi plaka alıyosunuz :)
-
trafik şube müdürümüz sagolsun :D
akraba olunca biraz böyle oluyo :D
-
hayırlı olsun abim kesin 20 beygiri var...
-
trafik şube müdürümüz sagolsun :D
akraba olunca biraz böyle oluyo :D
hacı abı ole ulu orta soleme sakata gelmıyek :)
-
JAP10 :) Hayırlı olsun abi :):)
-
ya bu ney şimdi jap10 italyan fransız alman olsa ne olucak
-
serkanim koy artik su resimleri merakla beklemekteyiz araci eminim oda cok guseldir
-
serkanım hayırlı olsun,aldıgını duyduk arabayı bır gelmedın yanımıza alacagın olsun bursaya gelıp bende durdane tepesınden yada gemlık cıvarlarından donecem alacagın olsun neyse,hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan..
-
Serkan abi hayırlı olsn çok iyimş bursamıza böyle bi plakada kazandırmış oldun :)
Limya , simit fırını oldu ama yinede gelirsin heralde kırmızı vti nle :)
-
Serkan abi hayırlı olsn çok iyimş bursamıza böyle bi plakada kazandırmış oldun :)
Limya , simit fırını oldu ama yinede gelirsin heralde kırmızı vti nle :)
her aksam ordayız zaten ert :D
-
Abi plakan harbiden süper. :)
-
hayırlı uğurlu olsun mahş :)
-
ah be serkanım kandırmışlar seni 20 hp diyerek bu plakanın yaparı 10 hp zaten iyi bakarsan üstündede yazıyo
16 jap (10) yani burdaki on iki anlamada geliyo kardeş :D :D :D
-
hyırLı oLsun babaLi konuşamadık senLe teLde ama ben iLetmiştim ii diLekLerimi.senin şu japon aqır abiye sor baqim başka ne gibi pLakaLar var eLinde:? LIM 10...SIF 10....BIJ 10...KAM 10 ... vs vs ;D
-
hayırlı olsun babali. denemeye bu akşammı çıkıyoz yarın akşammı :D egzozunda hayırlı olsun bu arada :D
-
hacım daha inan bana rot balans bile çekemedim direksyon yamuk duruyo düşün o derece bozuk..cumartesi inşallah rotbalansa giricem.deneriz ya rotbalansa girince.zaten denemeden sonra komple bi bakıma sokucam arabayı bakım öncesi bi deniym bakım sonrası tekrar denicem çünkü.
-
on numara olmuş plaka...
-
Aslan kardeşim benim aramış bulmuş helal sana kazasız belasız