TeamHondaTurkey.Com
MULTIMEDIA => Videolar => Konuyu başlatan: ForEnginePOWER - Haziran 25, 2009, 01:59:20 ÖS
-
Bu video yu izledikten sonra kimse yapmaya kalkışmaz heraldee >%Sakin >%Sakin
BMW ciler dikkat aracınız sizi sevmiyor olabilir
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1102034003867 (http://www.facebook.com/video/video.php?v=1102034003867)
-
vayy gerizekalı :@ :@
-
yazık abi ben üzüldüm walla...
-
off yazık valla...söylencek kelime yok
-
Ya bu nasıl bir salaqlıkk.... Yazık herıfee....
-
Çok kötü yaaa, içim acıdı izlerken.
-
wassh çok fena kapmış araba
-
valla yazık olmuş bence.....
-
Tam bir aptallık drift şovlarında araçtan inmek.Hadi sana bişi olmasa bile araç kontrolünü kaybedip başka bir araca veya seyircilerede çarpabilir
-
bi yerde show ya risk almazsa kim izleyecek..olur bence böyle şeyler.
-
İyi oldu.Artistliqin sonu ;)
-
Bu aptallıkmı yaw adam ölmüş işte gösteri yaparken ozaman gösteri yapan herkes aptal.ralli,f1,vs...
-
Bu aptallıkmı yaw adam ölmüş işte gösteri yaparken ozaman gösteri yapan herkes aptal.ralli,f1,vs...
F1,rally vs de katılımırken böyle artistliqi hiç kimse yapmıyor ki :D Adam gibi çeksin driftini,sonu bu olur işte :D Senin neyini arabayı bırakıp döndermek.Efendi efendi çiz çemberini :D
-
usta burdan her zamanki sonuca çıkıyoruz... herşeyin abartısı zarar :)
-
usta burdan her zamanki sonuca çıkıyoruz... herşeyin abartısı zarar :)
+++++ Aynen
-
freak ...
-
facebook un son zamanLrdaki en çok payLaşıLan videosu.. artistLik yapıLcak bi konu diiLki canını hiçe saymaya bu kadar kasmaya kastırmaya ne gerek vardı yha 2 yanLasan genede aLkışLardık seni ;D
-
artislik yaparken rezil olmak çok kötü birşey :S
-
allah akil fikir versin,yazik..
-
Adam gösteri yapıyo sadece artistik değil buna benzer birçok video seyrettik ama onlarda hiç bişey olmadı bir an dikkatsizlik işte diğer motor sporlarındada bir anlık dikkatsizliksen sürücüler ve çevresindeki insanlar ölüyo.Ozaman o salaklarda viraja okadar hızlı girmeselerde insanlar ölmese dimi...
F1,rally vs de katılımırken böyle artistliqi hiç kimse yapmıyor ki :D Adam gibi çeksin driftini,sonu bu olur işte :D Senin neyini arabayı bırakıp döndermek.Efendi efendi çiz çemberini :D
-
ya arkadaşlar facebook olmayan ne yapsın. nasıl izlesin bu video yu bana yardım edin :)
-
ya arkadaşlar facebook olmayan ne yapsın. nasıl izlesin bu video yu bana yardım edin :)
kaynak bulamadım dayı hemen bi face hesap aç