TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => Civic '88-'06 => Konuyu başlatan: emre16 - Haziran 17, 2009, 11:36:12 ÖS
-
arkadaşlar araba japon üretim olduğu için kapı kolu ve marşpiyel lazım...servise sordum marşpiyr,elin tekine 400 tl dedi şapkam havaa uçtu...toplamda 800 tl oldu ama o paraya taktırmam imkansız çıkma veya yardımcı olabileceğiniz yerler varmı???Bursadayım....
-
kardes fibercilerde ojınale yakın bırcok vardır uydurup taktırabılırsın,,,
-
05327063114 çagrı arkadasın ısmı kaandan aldım dersen numarayı yardımcı olur bayagı vardı elınde takımı 200 tl cıvarıydı
-
bursadan mı kardes...
-
baska bi fikri olan yok mu....
-
kaan kardes numarasını verdiğin arkadas bursadan mı...
-
hayır deıl kardesım ıstanbulda ama kargo ıle yollarlar parayı hesaplarına havale edersen ben antalyaya yolladım ıkı tane 12 tl kargo tutmustu eger ıstersen bend eyardımcı olurum kardesım 0535-342-71-57 nolu telden ulasabılırsın
-
bursada setbası prestıj sınemasının arasından asagı doğru bır sokak ınıo, o sokaktan asagı doğru ınerken sagdakı camıının arasından sokaga gır otopark var, otoparkta hasanla görüşmek istiyorum de ve gereklı olan şeylerı sana bıre bı yapsın kardeşim, hatta elınde olacaktı hatırladıgım kadarıyla
-
bursada setbası prestıj sınemasının arasından asagı doğru bır sokak ınıo, o sokaktan asagı doğru ınerken sagdakı camıının arasından sokaga gır otopark var, otoparkta hasanla görüşmek istiyorum de ve gereklı olan şeylerı sana bıre bı yapsın kardeşim, hatta elınde olacaktı hatırladıgım kadarıyla
ya olum söylediğin yere bak yaa küfür mü ettircen kendine. dostum hiç uğraşma melisete git vardır büyük ihtimal 200 tl yi geçiceğinide sanmıyorum
-
nıye emre onun dükkanda ben orjınal görmüştüm olcaktı elınde yanıı
-
çok saolun arkadaşlar ilginiz için çok tesekkür...meliset kapanmamısmıydı duaçınarındaydı sanırsam yine orda mı??
-
evet yine orada
-
saol kardes...