TeamHondaTurkey.Com
HONDA MODELLERİ => New Civic 07 (FK) => Konuyu başlatan: warfe - Haziran 06, 2009, 03:39:49 ÖS
-
bugun benzin aldım. daha sonra anahtarı kontaga soktum ne anahtar kontağa giriyor ne de direksiyonsağa sola kıprıyor. bi kaç denemeden sonra hele şükür halloldu.
neden kaynaklanabilir böylle bı olay?
-
anahtarı çıkardıktan sonra direksiyonu oynatmışsındır.. sıradan basit direksiyon kitlenmesi.. bence hiçbir sorun yok
-
direksiyonu oynatıp oynatmadığımı hatırlamıyorum umarım böyle basit bir nedenden kaynaklıdır tşşk
-
anahtarı çıkarttın mı?hondalarda benzin kapağı içeriden açılıyo.. bende çok oldu pego var bende anahtarla açlıyo anahtarı çıkardığımda araçdan inerken hep ayağım sürtüyor insan fark etmiyo sanırım öyle birşeydir
-
direksiyon kitlendiği zaman anahtarı takınca çevirirsen zorlanır acılmaz direksiyonu sola doğru çevir ve anahtarı da bastır içeri doğru kolaylıkla açar.. o sekilde
-
normal bişey ben kontagı acmadan önce direksiyonu sag sole kasıyom kontagı öle acıyorum oluyor... merak etcek birşey değil
-
normal bişey direksiyon biraz hassan çabuk kilitleniyor saga sola hafif çevir kontagı öyle birinci konuma al
-
Direksiyon kilitlendiğinde kontaga anahtarı takarken biraz saga sola oynatarak takarsan sorun kalmaz . İnsallah dediğimiz gbi dert edilmiyecek bişeydir.
-
arabadan çıkarken bacak sürtüo ya direksiyon dönüo e anahtar takılı olmadığı içinde kilitlenio.no problem yani,dert edilcek bişi deiil dostum..
-
anlattığın kadarı ile direksyon kilitlenmesi; her arabada olur, anahtarı sokarken direksiyonu biraz sağ sol yapman yeterli...