TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: ---caner--- - Haziran 06, 2009, 08:59:51 ÖÖ
-
arkadaşlar vti larda hangi tür motor yağını önerirsiniz ayrıca içinde bor da bulunan motor yağı katkıları hakkında ne düşünüyorsunuz
-
ben mobil 0-40 koydum en son cok ii ve ince yag eksiltmede olmuyor
-
başka yorum yapan yokmu motor katkıı kullananlar faydasını görüyormusunuz
-
10/40 motor yağı kullanman gerekiyor.20/50 kalın gelir 0/40 ince gelir
-
hondada motor katkısı kullanma faydası yok servislerde tavsiye etmiyor
-
sonuçta motor katkısı aşınma önleyici bişey değilmi ama öyleyse tüm arabalara faydası yoktur
-
motor yağ katkıları yağı kalınlaştırır düşük kilometreli araçlara tavsiye edilmez
-
edge 5-40
-
e benimde km yüksek ama :D 97 model araba sonuçta
-
ne kadar yüksek 200000 km mi? bide bırak motorun yağ yaksın vti kullanıyosun allah ne verdiyse yapışyırıyosan ince yağ iyidir eksiltiversin eksiğini koyarsın yüksek devirlerde kalın yağı basmakta pompa yetemez ve yağlama azalır ama ince yağı daha kolay basar onuda yakar kara senin ister 0-30 koy acık eksiltiversin yok ben 3 bini nadiren geçerim arabayı fazla sıkıştırmam diyosan koy 10-40 ı devam derim
-
yok ya motor yağ yakmıyor maşallah canavar gibi arabada yeni aldım işte yağ değişim zamanı geldi ilk defa yağını değiştiricem ne alacağımı bilmiyorum
-
benim de vti ım var ve 10 40 kullanıyorum...
-
sen genede 5-40 edge yi dene 10-40 ı boş ver
-
teşekkürler ;)
-
arkadaşlar, yüksek performanslı araçlarda ve yağ yakan araçlarda 10-60 tavsiye ettiler, vti içinde 10-60 kullanın dediler, sizin fikirleriniz nedir acaba ?
MOBİL1 10-60 koyulur mu ?