TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: Bad Boy Baby - Mayıs 22, 2009, 12:01:30 ÖS
-
evet arkadaşlar herhangi olay var mı çıkma teklifi yapıp da reddedilen ya da kabul eden ve dumur olunan diyaloglar başınızdan geçti mi :D biraz eğlenelim..?
mesela bizim arkadaş teklif etmişti söle bir diyalog geçti :
-sizi beğenerek takip ediyorum.
-nasıl yani oyuncu falan değilim ki
-şu an için diyordum..
-....
:D:D kız dumur..:D:D
-
muahhuahuahuahuauh
-
askerden önce sahilde koşuyoruz yanımızdan bir kız geçiyor alinde bir tasma ucunda bir sibirya
neyse kız hoş bişey bende laf atıcam ya ne kadar güzel koşuyosun dedim
kızda bana baktı aptal dedi
bende sana demedimki yanındaki güzel köpeğe dedim ::D::D
-
Benimde lisede Volkan die bi arkadaşım vardı çok samimi :) oda lise 2de kendini bi kıza aşık etti ve yaklasık 2 sene anamız ağladı 2 sene sonunda kıza çıkma teklif edicek napsam ne edsem diyo ve (kızla 3-5 kelime ya konusmustur ya konusmamıstır 2 sene içinde aynı sınıfda oldugumuz halde) kendi karar veriyo kağıda mektup yazıyo tenefüsde kıza vericek koridorda denk geliyo elinde çizgili bi kağıt kızı durduruyo...
-Baksana
-Efendim...
-Seni Seviyorum LAN! diyip kızın sol omzuna var gücüyle vurup kağıdı eline veriyo :)
ve son sürat WC ye gidiyo geldi sınıfa serkan hallettim diyo dedim neyi kıza teklif yazdım oh be rahatladım dedi :) ama kızdan hiç bi cevap gelmemişti sanırım...
Güzeldi olay geçtikden 1-2 ay sonra bayağa kritik yapıp çok gülmüştük :D oda ben ne yaptım diyip gülüyordu :D
-
:D ben de ilk defa bi kıza aşık oldum bir buçuk senedir ilgileniyorum, karar aldım bundan 3 ay önce 15 temmuza kadar kesin dicem diye :D sınavların bitmesini bekliyordum :d neyse kızın arkadaşı bana sordu işte böyle böyle mi diye ben de güldüm evet felan dedim :D iki hafta sonra kız beni konuşmaya davet etti :D ama ben anladım ne konuşacağını dersten çıkar çıkmaz kaçtım :D:D sonra mesaj felan attı işte gel diye, ben de otobüse atladım gidiyorum öyle böyle ulustan çevirdi beni :D neyse geldim okula tekrar, ben de madem anlaşıldı hadi bakalım fatih dedim ne olacaksa olsun :D o gün öyle bi rahatladım ki çok güzel birgündü :D ama sonuç olumsuz tabi :( bu arada arkadaşla aynı sınıftayız şuan da arkadaşız ama eskisi gibi değil ve o konuşmayı yaptığım için çok pişmanım :d nasıl bağlandıysam unutamıyorum hala yaaaa :D bu ararlar tripli zaten :D inş. olacak bekliyoum bakalım :D dualarınızı eksik etmeyinn :P
-
:D ben de ilk defa bi kıza aşık oldum bir buçuk senedir ilgileniyorum, karar aldım bundan 3 ay önce 15 temmuza kadar kesin dicem diye :D sınavların bitmesini bekliyordum :d neyse kızın arkadaşı bana sordu işte böyle böyle mi diye ben de güldüm evet felan dedim :D iki hafta sonra kız beni konuşmaya davet etti :D ama ben anladım ne konuşacağını dersten çıkar çıkmaz kaçtım :D:D sonra mesaj felan attı işte gel diye, ben de otobüse atladım gidiyorum öyle böyle ulustan çevirdi beni :D neyse geldim okula tekrar, ben de madem anlaşıldı hadi bakalım fatih dedim ne olacaksa olsun :D o gün öyle bi rahatladım ki çok güzel birgündü :D ama sonuç olumsuz tabi :( bu arada arkadaşla aynı sınıftayız şuan da arkadaşız ama eskisi gibi değil ve o konuşmayı yaptığım için çok pişmanım :d nasıl bağlandıysam unutamıyorum hala yaaaa :D bu ararlar tripli zaten :D inş. olacak bekliyoum bakalım :D dualarınızı eksik etmeyinn :P
o shit !! :D aga peki sevgilisi var mı biliyo musun ?
-
kaçır kızı....bizde adettir bilirsin <^^Seyt
-
kızın biri beline kadar denize girmiş, ilerliyemiyor, belliki üşüyor,
bende sudayım, pişkin pişkin sordum:
su soğukmu?... diye..ikimizde koptuk yaa
-
+10 :) bu krizde en temizi
-
yaaa bıraklın bu işleri hayatınızı yaşayın 30 yaşından önce evlenmiycen ben 23 yaşında evlendim 31 yaşıma geldim hala dışardayım manita kovalıyom :D :D :D
-
yaaa bıraklın bu işleri hayatınızı yaşayın 30 yaşından önce evlenmiycen ben 23 yaşında evlendim 31 yaşıma geldim hala dışardayım manita kovalıyom :D :D :D
Seni tanıyan biri bunu okursa yanarsın valla :)
-
kızın biri beline kadar denize girmiş, ilerliyemiyor, belliki üşüyor,
bende sudayım, pişkin pişkin sordum:
su soğukmu?... diye..ikimizde koptuk yaa
:D :D :D :D :D :D
-
askerden önce sahilde koşuyoruz yanımızdan bir kız geçiyor alinde bir tasma ucunda bir sibirya
ahahaha barış abi yaa kız varya mal olmustur :D
-
e sorunda ordaya zaten beni tanıyan herkes bunu biliyo :D :D :D
-
sorma batu kız acayip bozuldu ama oda çok kasıntıymış be abicim ben iltifat ediyom bi teşekkür et geç sende demi ille kasacak kendini öle kalır işte :D :D :D
-
bi kişi hariç :D
-
bi kişi hariç :D
konuşmaz konuşmaz bana gelince konuşur mahirim bir kişiden nolacak istisnalar kaideyi bozmaz bilirsin :D :D
-
Tarihin tekerrür etmesini kimse istemez :D
-
Tarihin tekerrür etmesini kimse istemez :D
eeee senin gibi yakışıklı kardeşlerimizinde bu dünyadan göç etmesini kimse istemez demi ;)
-
o shit !! :D aga peki sevgilisi var mı biliyo musun ?
yok abi ya kimse yok :) inş. ben olacam fena bağlandım yaw
valla kendinin gelmesini beklicem :D bekliyorum bakalım ne zaman olacak :)
-
bigün okulda canım felaket sıkkındı.o sırada gelen bi haber beni havalara uçurdu.moral full gülücükler saçarak kampüsteki bi otobüs durağının önünden geçiyodum.durakta otobüs bekleyenlerin içinde güzel bi kıza gidip;
-meraba ben rıdvan.dedim gülerek
-meraba bende zeynep.dedi gülerek :)
-ee naaber dedim :)
-iyidir.dedi
-iyi hadi grşrz.dedim
-görüşürüz.dedi ve iki yanağımdan öptü beni :)
6 ay geçti kızı bi daha görmedim :D
-
sorma batu kız acayip bozuldu ama oda çok kasıntıymış be abicim ben iltifat ediyom bi teşekkür et geç sende demi ille kasacak kendini öle kalır işte :D :D :D
öyle kızlar hem senmi bakısları ile yiyor sonra bir harekete geçincede senle işim olmaz ayagı yapıyolar hepsi aynı :D
-
Hatunun bır tanesı karsıdan kesısıyoruz bır alısverıs merkezınde kız kalkdıı ılerlemeye basladı bende de hızmalı kızlara karsı asırı bir ilgim var+sarısın bırde hatun yurudum hızman cok tatlı olmus dedım sonra bana baktı guldu teşekkur ederım canım sende onun kadar tatlısın emın ol dedıı ılerledı hatun valla dedım oldumu boyle olsun omur boyu olsunn ama yedıgımız kazıgın boyu fasulye gıbı gokyuzune değiyorr :D
-
yıldızda kampusden cıkdık 2 durak sonra 3 tane kız geldı besıkdasa kadar hatun bakıoo bylee ıcıme dusecek 4 kısıyız bende ılerledım yanına dogru konusmalar aynen soyle
Ben: Gözlerinin daha önce bu kadar güzel oldugunu syleyen oldumu
Kız : Hahaha :kiskis :kiskis :kiskis(ukelaca) Tabikii
Ben: O zaman cok yazık sana yalan soylemıslerr
Kız : Düğmeye bassanıza inelim yaaa
Bizim gurup ve otobüsün arka kısımı >%6rol >%6rol :kopkop
By. Yavuz ENGÜR
-
yuhhhhhhhhhhhhhhh :D:D:DD:D:D:
-
şu yorumları keşke teknik konulardada yapabilsek...
-
muahahahahahaa
-
e: yoldan geçen bir erkek
k: yoldan geçen bir kız
mahal: herhangi bir yer
iki şahıs aynı mahalda ikamet eder iken gerçekleşen diyalog;
e: pardon hanımefendi, sakıncası yoksa beraber yürüyelimmi?
k: hayır.
e: o zaman koşalım.
k: ....
:D
-
muahahahahahaa
Yaa o kadar ukela olunca ben dayanamıyorumm yaa mutlaka laf sokmam gerekıoo yada bozmalıyım ınsan bıraz alcak gonullu olacak ayakları yere basmayan ınsanlardan nefrett edıorumm :D
-
şu yorumları keşke teknik konulardada yapabilsek...
Bundan daha teknik konumu olur ya :mrgreen:
-
haklısınnn yeterınce teknık ve taktık unsuru ıcerıyorr degılmı :D
-
Ne kadar güzelsiniz
- Biliyorum... Onun için bu yasta evliyim
- Pardon yenge
mekan haydarpasa
-pardon saati sorablir miyim?
-surda kocaman yazio göremiyo musun?
Adam kizin oturdugu masaya yaklasir yanindaki bos sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle
-Bos musunuz
-Hayir arkayi besledik gör müyon mu
-Ben sandalye için sormustum
-Ben sizi yanliz birakayim o zaman
tanismak isteyen erkek kizin masasinda birsey arar gibi yapar. kültablasini kaldirir altina bakar vs. aranir da aranir.
sonunda kiz dayanamaz ve sorar
- ne ariyorsunuz siz
- sizinle tanismak için güzel bir bahane ariyordum, ama bulamadim
- bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlisinnn" mi demem gerekiyo
- eeööö e tabi olabilir
- defol!!
-Daha önce tanismis miydik yavrum
-Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem
-Hönk
- Pardon tanisabilir miyiz?
- Sebep?
- eeöö
- eee
- güzelsiniz desem
- bu benim sorunum desem?
- pardon abla
- Tanrim... Sizi daha önce tanimaliydim
- Ben o kadar vakit kaybini göze alamazdim
- Nasil???
- Nas diyorum kisa ve öz
- yalnizmiyiz?
- Sordugun soruyla çelisme
- nasi????
- hem çogul hem yalniz olamayiz dimi ama
- öhmm pardon
- ne o bayim.. zeki mi geldim?
- Ilk görüste aska inanir misiniz
- ....
- Inanmiyosaniz çikip bi daha gelicem de
- ay yesinler sempatik sey
- ehehe
- dövecem ama bak
- Merhaba nasilsin
- ???
- Sasirdin mi
- ???
- Ben Varol..
- Yokol!!!
Kiz köpek gezdirmektedir;
- ehhehe ne sevimli sey... Isirir mi
- Parcalar bile
- Ne güzel gözleriniz var
- Lens onlar
- eööe olsun yine de güzel
- ha sonuna kadar zorlucam sansimi diyosun
- sizi birine benzetiyor gibiyim?
- siyah kusak var bende.... asil ben seni benzetebilirim
-kabaligimi maruz görün. bu kadar güzel olmayi nasil basariyorsunuz?
-makyaj.
-hayir hayir bu cenabi allahin bir güzelligi olmali
-bilemiyorum allahla isim olmaz.
- ??! -kaçar-
- pardon bayan bisey sorabilirmiyim ?
- tabii..
- bu ne güzellik ??
- hangisi
-pardon saatiniz var mi acaba?
--yok maalesef...
-bende var...
-iyi güle güle kullan
- pardon saatiniz var mi acaba?
- yok, maalesef.
- aliriz?
- yemezler
-merhaba, saat var mi
-ne?
-saat diyorum.
-eee
-kaç olmus acaba.
-ne oldu randevun mu var.
-yoo.
-o halde niye soruyorsun
-merak ettim de
-bi git be!!
- Pardon isminizi ögrenebilir miyim
- Naapcan
- Kalbime kaziycam, kimse unutturamasin diye
- Ha çok romantigim diyosun
- Evet...
- Peki embesilligini gizleyebilecek bi özelligin var mi
-Pardon tanisabilir miyiz
-2 soru sorcam bilirsen tanisiriz
-1-Cumhurbaskanimizin adi
-Erdogan
-daaaaat 2- ekmek kaç YTL
-YTL mi o ne
-daaaaaaaaat hadi canim hadi seni televoledeki mankenler paklar
- Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktim, beni de sen
- Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... Ikinizi de ayagimin altinda ezebilirim
- Upss
- bayaannn gülüsünüz ne kadar tatli. babaniz sekerci mi?
- hayir semerci senin gibi eseklere semer dikiyoo
-
yolda yürüyorum bi arkadaşımla, önümüzde 2 kız varmış
yanımızdan vtec2 geçti ama nası bi alet yapmış adam...
ben : off... şunun güzelliğe bak...
önümdeki kız : salak
benim olayı algılamam biraz zaman aldı, salak üstüne alınmış:D:D
-
1-)çapkınlıkta ilk prensip başarısızlıktan hiç korkmamaktır, en iyi taktik ısrardır, kadınlar ısrar eden erkeklere bayılırlar. lütfen bu ilk dersimizi hemen uygulayınız.
2-)ne oldu ısrar ettiniz ve ilk tokatı yediniz değil mi? bu tokat sizin şeref madalyanızdır. doğru yoldasınız bir kere daha deneyin.
3-)kafanıza bir şey vurabilirler ama bilin ki doğru yoldasınız. bir yeriniz kırılabilir ama sonunda onlarında savunması kırılır.
4-)kadınlar yürekli erkeklere hayrandırlar. olmadık yerde hücuma geçin gafil avlayın avınızı, size bayılacaklardır. lütfen tatbikata geçin.
5-)ama dans bilmiyorsanız nafile önce dans öğrenmeniz lazım hiç durmayın
6-)ona aşk şarkılarının en derin musikisini mırıldayın, göreceksiniz bakışları değişecek kendini size teslim edecek, ayrıca sert ve kibar olacaksınız, hadi taaruza geçin bakalım.
7-)kadınlar odalarına giren erkeklere hayran kalırlar, hiç cesaretinizi kaybetmeyin, bağırırım derlerse kulak asmayın, silah çekerlerse gülün geçin, ateş edemezler, sonunda zafer sizindir, hadi bakalım taaruza geçmek için ne bekliyorsunuz...
8-) şimdiye kadar öğrendiklerinzle hala bir sonuç alamadıysanız, üzerinde çalıştığınız kız aşırı hassas demektir. ona çiçekler götürün, bol bol, nefis kokulu çiçekler.
9-)üzülmeye ve uğursuzluğa gerek yok, üzerinde çalıştığınız dişi çiçeklerden hoşlanmıyorsa sporcu erkeklerden hoşlanıyor demektir. şimdi samimi olun vücudunuz nasıl? kadınlar güçlü erkeklere bayılırlar. ona vucudunuzu gösterin. hadi iş başına
10-)üzerinde çalıştığınız kız sporcu kişiliğinizden hoşlanmadı mı? spor ile ilgilinmeyen kızlar genellikle gezmekten ve eğlenceden hoşlanırlar. şimdi siz onu derhal gezmeye davet edeceksiniz. başarınız yüzde yüzdür
-
kızlarr asla bunların hıcbırını hakedecek kadar kutsal deıller.
-
Yşadığım en komik olay 2 arkadaşım tavla oynuyor kaybeden belli :) teklif yapacak kalktı masadan kızların yanına gitti ilki hayır dedi 2 . sine baktı bizim çocuk kitlendi bi ona bakıyor bi diğer kıza neyse geldi yanımıza kıpkırmızı kızlar ikizmiş ikiside hayır demiş :) o akşam bukadar olur dedik pesss yanii
-
kavga çıkarrrrrrrr...=) yapma bunu yapma bunu..:D
honda girl'S CEVAP VERSİNLER HEMEN.. :D :D :D
-
yukarıdaki diyalogları okudum ve gülmekten koptum valla megAkrep07 ye teşekkürler eline sağlık:))
-
gülmekten yazıcak hiç bişey bulamıyorum karnıma ağrı girdi :)
-
Walla baya bi zaman gecti hatırlamıorum. Arkadaslarla Caddebostanda Yer Fıstıgında oturduk ıcıyoruz. Zaman baya bi ilerledi ve en sonunda bi arkadas sarhos oldu. Hemen arka masadakı kızlarla konusması ıcın gaz operasyonu basladı. :) Arkadas kalktı yerınden arka masaya gıttı ve o kafayla aynen su cumleyı kurdu ;
-Merhaba
-Merhaba
-Arkadaslarla iddaya gırdık ben ıyısınızdır dedım arkadaslar kotusunuzdur dedi . Nasılsınız?
-Kızlar dumur bir şekilde birbirlerine baktılr ve gülüşerek iyiyiz dedi. :)
-Arkasından bizimki tahmin etmiştim dedi.
O andan sonra hemen arkadası masaya geri çektik. :))
-
bence ugraşılcak kadar önemli deiller 2 denemede olmuosa kazı kazan gibi şansınızı başka yerde deneyin
-
bence ugraşılcak kadar önemli deiller 2 denemede olmuosa kazı kazan gibi şansınızı başka yerde deneyin
+100 :D
-
yukarıdaki diyalogları okudum ve gülmekten koptum valla megAkrep07 ye teşekkürler eline sağlık:))
bizi pas geçme =)