TeamHondaTurkey.Com
HONDA => Problemler ve Çözümleri => Konuyu başlatan: ---caner--- - Mayıs 12, 2009, 11:49:49 ÖÖ
-
97 vti ım var daha yeni aldım fakat devir 1 ile 1.5 arası yükselip düşüyor araba sanki nefes alıp veriyor gibi nedeni ne olabilir acaba bir bilgisi olan varmıdır
-
araç LPG limi..
-
kendinizi tanıtırsanız daha kolay yardım alırsınız ;)
-
ateşleme bobini yada bujilerde sorun olabilir..
-
arabayı yeni aldımda onların değiştiğini söylediler
-
bencede bujılerden buyuk sorunlar acmadan bence bır göster derım
-
yan sanayi kablo taktılarsa o tarz sorunlar yaşaman normaldir..
-
Buji lerden felan olsa bile motorun rölanti dewri o kadar yüksek mi ki abicim veya yüksek değilse bile yoksa beyinmi o devire çıkarıyor bi arıza dan dolayı ????
-
ariza lambasi yaniyor mu? yaniyorsa "sahinolc" nickli arkadasim ile gorus derim, kendisi boyle konularla cok karsilasmis, benimde civic si'm vardi, ayni sorun bendede vardi, fakat yaptiramamistim bir turlu.. ariza lambasi yaniyorsa biliyim..
-
yok ya herhangi bi ışık yok biriside devir sabtleyici olabilir dedi
-
filitreden emme manifolduna giden boru üzerinde bir hava sensörü var kirlenmiş sök temizle geçer yanlız narin davran bozma
-
filitreden emme manifolduna giden boru üzerinde bir hava sensörü var kirlenmiş sök temizle geçer yanlız narin davran bozma
buna ek olarak aracın su ısısını ölçen bi sensör daha var ama tam yerini hatırlamıyorum onuda temizlersen faydasını görebilirsin. ben SI de bunları yaptırmıştım vaktiyle
-
rolenti motorundan yapar
-
sanırım rolenti motorunda herkes öyle diyor temizleyince geçme ihtimali var diyorlar haftaya baktırıcam bakalım herkese teşekkürler
-
ewt herkesin tezi çürüdü karbüratörün orada bi hortum çıkmış hava alıyomuş taktım düzeldi çok mutluyum bana yara açmadı :D
-
hadi geçmiş olsun :)
-
teşekkürler ;)