TeamHondaTurkey.Com
HONDA TEAM => Sohbet / Off Topic => Konuyu başlatan: SekoLive - Mayıs 04, 2009, 11:38:16 ÖÖ
-
GKS TYPER nickli Göksel abimizin dün akşam sağ el parmaklarından 2'si kırılmıştır.
Geçmiş oLsn dileklerimi iletiyorum.
[Doktorların dediğine göre EYLÜL'deki Time Trial'e yetişirmiş bilgilerinize :) ;) ]
-
gecmis olsun gokselimize
-
ne diosunus yhaa çok üzüldüm geçmiş oLsun gökseL abii aciL şifaLar diLiorm :(
-
gecmıs olsun
-
Geçmiş olsun.Acil şifalar..
-
Geçmiş olsun :( nasıl olmus ki?
-
Geçmiş olsun.
-
gecmıs olsun...
-
geçmiş olsun
-
büyük geçmiş olsun Allah acil şifa versin
-
Geçmiş olsun :( nasıl olmus ki?
Merdivenlerden düşüyor ama yine oradada usta pilotajı konuşturmuş düşer ayak ;) iki parmakla kurtarmış kendini göksel abi.... Muhtemelen merdiven oldugundan Daha kötüde olabilirmiş...
-
Geçmiş Olsun. Acil Şifalar dilerim
-
çok geçmiş olsun..
-
gecmis olsun,acil sifalar.
-
çok geçmiş olsun
-
geçmiş olsun..
-
Çok Geçmiş Olsun...
-
geçmiş olsun allah beterinden korusun
-
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
-
gecmiş olsun acil şifalar
-
geçmiş olsun ...
-
wah wah geçmiş olsun kardeşime
-
Geçmiş olsun abi.Allah acil şifalar versin.
Benimde parmağım koptu 5 ay oldu iyileşmedi.Sen yine allaha şükür abi ucuz atlatmışsın.
-
geçmiş olsun abi benimde bilek çatladı yaavvv bu ne yaaa :( ALLAH beterinden korusun...
-
büyük geçmiş olsun, Allah beterlerinden saklasın ;) tez zamanda iyileşmesi dileğiyle...
-
gecmıs olsun...
-
Geçmiş olsun..
-
geçmiş olsun abi...
kötülere bişey olmaz biliyosun :D
-
geçmiş olsunn
-
geçmiş olsun goksel acıl şıfalar dılerım...''gıttı usta pılot parmakları desene''..
-
geçmiş olsun acill şifalar
-
goksel abicim gecmis olsun acil sifalar diliorum ..
-
geçmiş olsun babali.
-
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. dün akşam maçı izldikten sonra annemin apartman çıkışında mermer yerler hafif ıslakmış son mrdiveni indiyim anda topuğum kaydı düşmemek için kendimi toparlamaya çalışırken bi anda elimin üzerine oturdum çok fazla acı hissetmedim ama 5-10 dakka sona çok şişti ve iyica ağrımaya başldı hemen hastaneye gittik çekilen röntgende serçe ve yüzük parmağımın kırık olduğu ortaya çıktı ama işte en büyük acıyı kırıkları yerine oturturken yaşadım ama ondan itibaren çok fazla ağrım yok kolum dirseğime kadar alçıda nyseki o entresan düşüşü bu şekilde atlattık beterin beteri vardır neyseki bunada şükür.
herkese tekrar çok teşekküler bir süre bişeyler yazamıyacağım ama forumu takipteyim. kendinize iyi bakın
-
gecmıs olsun kardesım
-
abi geçmiş olsun verilmiş sadakaların varmış...
-
çok çok geçmiş olsun
-
cok gecmiş olsun
-
çok çok geçmiş olsun...
-
geçmiş olsun , Allah beterlerinden korusun
-
geçmiş olsun allah şifasını versin
-
GEÇMİŞ OLSUN
-
geçmiş olsun abi
-
G E Ç M İ Ş O L S U N
-
hepinize tekrar çok teşekkür ederim.
-
GEçmiş olsun acil şifalaR
-
çok geçmiş olsun ... Allah acil şifalar versin ...
-
hepinize çok teşekkürler, iki hafta oldu hala kolum parmaklarım dahil dirseğime kadar alçıda, iki haftam kaldı sonra yine, gider.... :D
-
Çok qeçmiş olsun...
-
Çok qeçmiş olsun...
teşekkür ederim.
-
hepinize çok teşekkürler, iki hafta oldu hala kolum parmaklarım dahil dirseğime kadar alçıda, iki haftam kaldı sonra yine, gider.... :D
ayak yapma lan kamil :D
-
KARDEŞİM ADAMIN KOLU KIRIK AMA GAZLAMAKTAN VAZGEÇMİO :D
-
ayak yapma lan kamil :D
KARDEŞİM ADAMIN KOLU KIRIK AMA GAZLAMAKTAN VAZGEÇMİO :D
ya kanka tek kollada gazlıyorumda etrafımdakiler korkuyor. :D
-
Abi tek elle beyaz TYPE-R la uraşıyorsn helal olsn sana bitsinde görelim beyaz FN2 yi ;)
-
Abi tek elle beyaz TYPE-R la uraşıyorsn helal olsn sana bitsinde görelim beyaz FN2 yi ;)
şiiişşşşş serkan yerin kulağı vardır beyaz FN2 falan proje çalan olur :D
her zaman her yerder modifiye.
-
jdm fn2 mi geliyo yoksa ;)
yılmazın kulakları çınlasın :D
-
zafercim inşallah yaparız bi jdm FN2
arabanın üzerine bıraktığın notuda aldım, zafer daha öncede söylemiştim dimi sana, sen heryerdesin... :D
-
zafercim inşallah yaparız bi jdm FN2
arabanın üzerine bıraktığın notuda aldım, zafer daha öncede söylemiştim dimi sana, sen heryerdesin... :D
inşallah yaparsın bi jdm fn2 ;) ama boyamakla bırakma işi bi jdm k20a iyi gider :D
bi akrabanın arabasıda o otoprktaydı alırken baktım gördüm notumu yazdım hemen..
her delikten ben çıkıyorum bu aralar bende kendimden korkmaya başladım :D
-
geçmiş olsun birader
-
insallah gelirde beyaz fn2 bizde goruruk yaw kardes kardes takiliriz :) dimi gokselim
-
geçmiş olsun birader
sağol birader